Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen monitort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
válasz
LittleSami #56597 üzenetére
Ez az LG topik, nem a Pana.
-
LittleSami
csendes tag
Mi a véleményetek erről a tv-röl?Panasonic TX-50AS500E jó e a képminőség, tapasztaltatok problémákat vele?
-
MIHI111
csendes tag
Hali.
Tudna valaki segíteni?
LG tv bekapcsolásnál hálózati azonosítót kér.
Ezt csak pár hete csinálja nagyon zavaró. -
Shingen
addikt
válasz
traktorgumi #56582 üzenetére
Szerintem Panát senki sem fog egy Lg topikba ajánlani
-
Dave567
addikt
válasz
traktorgumi #56582 üzenetére
Azt a 3"-t nem fogod észre venni szerintem, de 3m-re az 55" lenne az ideállis.
-
Fleed
aktív tag
válasz
#94529552 #56576 üzenetére
Köszi, igen, rossz volt a beprogramozás. De most újra programoztam, és be is jött a 2 rádió állomás, de nem mentek, meg már az m1,m2duna... stb köztelevíziók sem, viszont a többi digitális meg ment. Aztán kikapcsoltam a véletlen keresést automatikus hangolásnál és akkor mentek a köztv-k , de nem találta a rádiót. Meg 120 helyett csak 116 ot talált. Mi lehet a probléma? ( digi kábel csomag)
-
ilyenezalaci
tag
válasz
Stevenstyle #56571 üzenetére
Nekem épp a dinamikus kontraszt bekapcsolása enyhíti a tüneteket (global dimming). LB650v-t cseréltettem LB679-re, az is ugyanezt csinálja HDMI-n, de a 679 képét be tudtam lőni alacsony dinamikus kontraszttal elég szimpatikusra úgy, hogy alacsony fekete szint beállítással gyengébb legyen a sötétedés. Egyértelműen a dinamikus kontraszt halványítja a dimminget, minden kombinációt kipróbáltam. Vagy ott a fekete szint magasra állítása, amivel nem tudtam számomra elfogadható képet beállítani.
-
spiritex
veterán
válasz
huncutka1029 #56579 üzenetére
Köszi szépen! Értem. Azért akarom az analógot is, mert van pár adó, ami csak abban van.
-
-
tonnni1
tag
Sziasztok.
A youtube pár perc lejátszás után megáll kiírja, hogy betöltés és ott a vége a mutatványnak. Mi lehet a baj? LG LB650V
-
spiritex
veterán
Bahangoltuk az LN 536B tévét a kábeltv digitális és analóg adóira, és először van a rengeteg digitális adó, majd utánuk jönnek az analógok. Azt valahogy meg lehet oldani, hogy ne keljen elmenni a digitálisok végére ahhoz, hogy elérjük az analógokat? Mert azok már nem sima sorszám szerint jönnek, hanem újra indulva, de már egy S betű után, tehát S01 stb. Van olyan gomb az LG távirányítókon, amivel a DVB-C analóg és digitális adói között lehet váltani?
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
aProPeti87 #56569 üzenetére
Nincs előttem most per pill egy Tv sem, de tippre a következőket nézzed meg, már amelyik elérhető a te készülékeden.
- Beállítások/Kép/Energiatakarékos üzemmód/Ki
- Beállítások/Kép/További vagy Speciális beállítások/Dinamikus kontraszt ki
- Beállítások/Kép/Képüzemmód/ itt még csak véletlenül se az ECO/APS legyen kiválasztva
- Beállítások/Kép/Képbeállítás/Szemkímélő és / vagy a Mozgás alapú szemkímélő legyen kikapcsolva
-
Fleed
aktív tag
Hali. 60lb650 tv-n a rádiót hol találom?
( kábeles digi van bekötve, set box meg kártya nélkül, mert itt nem kell a digitális adathoz)
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
aProPeti87 #56538 üzenetére
Senki ?
-
törölt tag
válasz
traktorgumi #56560 üzenetére
Az összefoglaló a garanciáról is informál, de a lényeg, hogy 2 évig, bármelyik üzletből is vennéd a tévét, az LG gyári szervize kijavítja neked az otthonodban, felesleges oda vissza fuvarozás nélkül.
Most írta be az Atomtv/TvRaktár nevű bolt illetékese/tulaja a másik topikba, hogy a náluk vett tévéket, ha velük intéztetnénk a garanciát, akkor ők is a gyári szervizzel javíttatnák/javítják meg.
A képességei alapján ezek közül én a 650V-t tartom a legjobbnak, meg dizájn és felszereltsége miatt is, de olvass vissza róla, mert volt vele 1-2 esetben probléma. Valakinek nem elég jó a netezésre, vagy youtube-ra, vagy wifivel film lejátszásra. Pedig az árukereső toplistáján is a 42-es az első helyen van. -
Shingen
addikt
válasz
traktorgumi #56560 üzenetére
Van eltérés képminőségben.
Azt írtad nem kell 3D ilyesmi de azt tudnod kell amiben nincsen, abban gyengébb panel is van.
Ha ragaszkodsz a 150 árhoz akkor a LG 50LB5800 válaszd.
Azt meg próbáld meg kideríteni nézz szét melyik boltba kaphatsz gyári garit a készülékhez.
Akár a forum keresőjét is használd mert volt róla szó, hol kaphatsz gyári garit, melyik webshopba. -
geza7345
újonc
válasz
traktorgumi #56557 üzenetére
Köszönöm a választ, én is ettől félek... :-(
-
traktorgumi
aktív tag
-
oldmanoka
tag
sziasztok kis segítség kéne lg47lb731 hez esetleg valaki egy korrekt szín beállítást ?
-
-
traktorgumi
aktív tag
sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni
50" tv keresek 150 ezer köröl
Csak a képminőség ami fontos mert smart vagy a 3d része nem érdekel és van külső média lejátszom.köszi
-
lukgab
tag
válasz
Stevenstyle #56553 üzenetére
+1
Amúgy hetente szoktam rákeresni erre az infóra, szal bízok benne
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
lukgab #56549 üzenetére
Amíg nincs hivatalosan megerősítve az LG-től vagy amíg nem jön ki az update, addig szerintem ezt azért kezeljük a városi legenda szintjén.
Plusz, ha lesz is belőle valami akkor a leírtak alapján azért nem egy teljes értékű 2.0 lesz, de ismétlem ezt ne vegyük hivatalos forrásnak, bízni persze lehet benne...
-
OldMike
őstag
válasz
Watt25 #56547 üzenetére
Most néztem meg a YT alkalmazást a 42LM660S tévémen. Jelenleg teljesen úgy működik, mint korábban, nem jobb nem rosszabb.
Az biztos, hogy ez a nem támogatott változat, megnéztem a linkelt súgóban, pont ugyanaz a szürke felület van, mint a képen, amire azt írták, hogy a régi változat.
Nekem az LG Támogatás azt mondta, hogy működni fog, de nem lesz támogatva. Viszont azt ne reméljem, hogy a 2012-es vagy korábbi tévékre felteszik a YT alkalmazás újabb változatát.
Egyébként várjuk meg a 20-a elmúltát, lehet hogy holnap már semmi sem lesz
-
geza7345
újonc
sziasztok
LG 42LD650 Tv meghibásodása ügyében kérném a segítségeteket. HDMI bementen nem érzékeli a rácsatlakoztatott eszközt (XBOX, PC, UPC mediabox). Illetve olyan szinten érzékeli, hogy ha rá van csatlakoztatva a HDMI bemenetre valami akkor a TV menüjében a bemeneteknél ki tudom választani az aktuális HDMi bemenetet de pár másodperc gondolkodás után kiírja, hogy nincs jel. Arra gondoltam, hogy megpróbálok egy firmware frissitést, mivel 2010-es a TV így nem találok hozzá megfelelő fw-t. Esetleg van olyan oldal ahonnan ezekhez a régi TV-hez is van letölthető fw?
-
lukgab
tag
válasz
Stevenstyle #56548 üzenetére
Itt szoktam olvasgatni,
http://www.lgwebos.com/topic/1795-webos-20-upgrade-availability/
és GGG888 kommentje: link
de az eredeti link az ez volt
-
Watt25
veterán
Régebbi tévékkel kinek mi a tapasztalata ez ügyben? Este megnézem a sajátomat. (LV5590, 2011-es.)
-
lukgab
tag
válasz
Stevenstyle #56542 üzenetére
Én meg ezt hallottam (olvastam) a Web OS 2.0 ról, hogy a sok sírás után:
The report says that the TV series LB630 above will be updated WebOS 2.0 on the border of June / July. But be careful! There will probably upgrade to the full version 2.0, but a partial update, so instead let's call "a bit like WebOS 2.0 Lite". However, your operating system is also said to significantly accelerate and part should come your TV as well as new, resp. modified user
-
törölt tag
válasz
spiritex #56540 üzenetére
Ja, és van sajnos egy hibalehetőség a CI kártyánál, sok mindenki (köztük én is) átesett rajta, de könnyen orvosolható ez alapján
Nem kell kikapcsolva lenni
A TV-t reseteld le gyári állapotra kerestetés előtt, s szépen meg fog mindent találni. Előszőr csak kiirja rájuk h kódoltak, nem tudod őket nézni, a karit berakva meg feloldásra kerülnek a kódok. Igazából a kari csak egy kulcs, ami kinyitja a zárat (kódokat)Ha mégsem oldja fel a kari a kódolást, akkor az ingyenes ügyfélszolgát hívd fel (0-24 óráig), s perceken belül megoldják. Én is így jártam, nem volt regisztrálva a karimn a rendszerben, amit ők pár gombnyomással a távolból megoldanak
-
törölt tag
válasz
spiritex #56540 üzenetére
Ezt olvasd el.
Amúgy elsőnek kell kerestetni, majd utána kell a karit a tv-be tenni, másképp nem fogsz találni semmit
Ez is segíthet, és ez is -
Stevenstyle
senior tag
válasz
robag72 #56526 üzenetére
Szia!
Nincs külön beállításom rá. Vagy az összefoglalóban is linkelt két beállítást próbálod ki vagy használod a keresőt és a fórumban a fórumtársak által linkelt beállításokat próbálgatod (javaslom a drirewolf kolléga által linkeltet is a feltételezett panel miatt). Ezért is írtam, ha a fórumozók linkelnek vagy küldenek nekem privátban saját maguk által használtat akkor azt be tehetjük az összefoglalóba majd egy linkelt office dokumentum képében.
kaktuszok: a firmware és igen, minden lehetséges, továbbá a lepényhal meg utoljára, de nem sokat tennék rá, hogy ez be fog következni.
-
kaktuszok
csendes tag
Az összefoglalóban olvasható, hogy "Jelen állás szerint a 2014-es WebOS modellek sajnos nem lesznek frissíthetőek, bár hardver ezt elvileg lehetővé tenné."
Mi tartalmazza az OS-t? A firmware? Ha igen, akkor lehetséges, hogy nem hivatalosan valaki(k) közzétesznek egy firmware-t, vagy megoldást, amelybe a WebOs 2.0 lesz jelen?
-
spiritex
veterán
Ha az LG 32LN536B tévémbe beleteszem a szolgáltatótól kapott CA Modult, majd bedugom a kábeltv kábelét a tv-be, amin az analóg és digitális csatornák is jönni fognak, akkor hogyan kell kereseni, hogy megtalálja az analóg és digitális adókat is? És a végén egy listában lesznek az analóg és digi adók? A tv meg tudja majd jeleníteni őket egyszerre vagy hangolni és nézni is csak tuner átváltással lehet majd őket?
Köszi!!! -
Lacika2013
tag
válasz
Stevenstyle #56535 üzenetére
2db tplink 1043nd router lenne.szerintem az nem olyan rossz.
Az internet pedig 100/100 mindkét helyen.
Köszi az infót -
gigi21
csendes tag
Adott két különböző lcd tv, egy kábeles kicsi szolgáltató, egy jelerősítő, elosztó...A régebbi tv van közelebb az erősítőhöz, itt ált 90-100% jelerősség és 90 körüli minőség. kb 15 méterrel messzebbi 2 éves tv érdekeset produkál. Hol 90 körüli erősség és 80 körüli minőség,hol 100 erősség és nulla minőség(ilyenkor semmi hd adás ), hol mindkettő 60 körüli. A fali csati mindenhol kiiktatva, a lejövő szál megy a tv-be.viszont a távolabbi tv kábele 1 helyen fém dugóval toldva. itt lehet a baj? ebbe a tv-be műanyag dugó megy ez fér el fal mögött, a másik tv fém csatis. ????
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Lacika2013 #56533 üzenetére
Ha rendelkezel a megfelelő eszközökkel (pl.: routerek), akkor minden probléma nélkül, csak létre kell hozni egy VPN kapcsolatot (szoftveresen vagy hardveresen). A gondot inkább az olcsóbb routerek média szerver képességei szokták jelenteni illetve ha média megosztásban gondolkozol akkor a netkapcsolat lehet még szűk keresztmetszet. De ez a téma itt erősen off
-
Lacika2013
tag
Sziasztok.
Olyanban kérném az öteleteket, hogy
Vettem egy 1 tb-os hdd-t.Van routerem,amit tudja az usb-t kezelni.Csinálnék egy média szervert,amit látna is a tv-m.
Azt megtudom oldani valahogy,hogy édesanyám tv-je is tudjon csatlakozni interneten keresztűl a vinyóhoz,azaz a médiaszerverhez?(a város másik végén lakik) -
mhmpista
aktív tag
Sziasztok
LG 32LB550B típussal van valakinek tapasztalata?
Igazából faterom már megvette, az érdekelné hogy a külső wincsiből az 1TBost felismeri?
Arról szeretne filmeket lejátszani.
Pendriveról szépen viszi, de valami nagyobb tárhelyre lenne szüksége, mert nyáron a tengeren nincs net...
Valakinek van ilyen tv a közelében? Megtudná nekem lesni?Köszi!
-
mitneked
csendes tag
Sziasztok mennyit erhet egy hibatlan allapotu lg flatron e1940 most?
-
robag72
csendes tag
válasz
Stevenstyle #56493 üzenetére
Szia!
39LB650v -hez képbeállítást tudnál küldeni.
Köszi robag.
-
törölt tag
válasz
aProPeti87 #56520 üzenetére
A Dinamikus kontrasztot is kapcsold ki.
-
aProPeti87
aktív tag
Sziasztok van egy lg42lb5700 as tv m es ha sotet reszek vannak egy filmben elsotetedik a kep az energia takarekos uzem modot kikapcsoltam de ugyan ugy csinalja , valaki nem tudna segiteni hogy tudnam ezt kikapcsolni mert eleg zavaro igy filmezni es jatszani .
-
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #56515 üzenetére
oké
már csak arra kell rájönnöm hogyan kell összekapcsolni a géppel wifin keresztül -
aram01
nagyúr
wtf meg volt törve a kábel, persze tudom hogy mit várhatok az analógtól így már azt nyújtja. Más a hangot belehet állítani úgy hogy ne kelljen váltogatni tv hangszóró és optikai kimenet között?
-
Slowman
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #56511 üzenetére
Ugye az a szituáció, hogy 10cm fog lelógni a tv az asztal jobb oldaláról, mert a bal oldalán szinte teljesen hozzá lesz tolva a szekrényhez. 85cm a tv állvány/asztal és az a kérdés, hogy ha 10cm lelóg a tv akkor a talp legszélesebb pontja rajta lesz az állványon. Ránézésre igen, de azért jó lenne ezt tudni is
.
-
Slowman
aktív tag
válasz
Slowman #56508 üzenetére
Valószínűleg user error
de a szerkesztés után lemaradt a lényeg.
Egy LG 42LB730V TV-t szeretnék venni, viszont az ún. "szalagtalp" méreteire vonatkozó adatot nem találtam. Ha esetleg van 730/731 tv-je valakinek (ha jól tudom a kettő között csak szín differencia van), legyen szíves és mérje le nekem ezeket a méreteket.
Előre is köszönöm!
-
Slowman
aktív tag
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Stevenstyle #56506 üzenetére
+1, mert én is így voltam anno, és rájöttem hogy csak az analóg adás korlátjai miatt volt xar a kép...
a midnigtv helyre rakta a gondolkodásom -
Stevenstyle
senior tag
válasz
aram01 #56503 üzenetére
Először is jó lenne tudni, hogy pontosan mit is jelent az, hogy "hangyás" a kép? Képet tudsz linkelni? Már csak azért is jó lenne tudni, hogy a hangolással van probléma vagy csak a szokásos rácsodálkozással van dolgunk amikor valaki megkínál egy 55"-os FullHD Tv-t egy analóg adással.
-
maltofer
újonc
Üdv! lb650-hez szeretnék vez nélküli egeret. 2000 ft-ért találtam a Tescoban de írja
,hogy xp vista stb....kompatibilis. Vajon a tv-hez jó lenne? -
rongylab
tag
válasz
aram01 #56503 üzenetére
Az analog adás mindig rossz lesz. sajnos. Ezért mondjuk hogy csak HD élőfizetéssel kezd élvezhető lenni a kép. ezekhez a tvkhez már muszáj a hd adás.. vagy non-stop blurayt nézel rajta.
Nem is értem meg azokat akik képesek 4K-s tvt venni, ide balkanisztánba tök felesleges, de lefogadnám hogy még 10 évig az is marad ..mire itt minden csatorna legalább HD nem lesz. -
aram01
nagyúr
na kezdődik a probléma gyerekek analóg (upc kábel)-en jön a jel, olyan hangyás a kép hogy hihetetlen, valami finom hangolás lehet eszközölni a tv-n? Érdekes hogy youtube-ról is csúnya a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest