Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
grunge
addikt
-
bence1990
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni TV vásárlásban, jelenleg egy 40"-es Samsung F6500-am van, de nagyobbat szeretnék. A következőkben gondolkodom:
Samsung H6200 50" - 215.000 ft
Samsung H6500 48" - 250,000 ft (megéri a plusz pénzt a + 200hz (ami ugye csak szoftveres)? A magic remote / voice control stb nem igazán érdekelnek.
Sony W805 50" - 260.000 ftKöszönöm előre is!
-
grunge
addikt
Sziasztok! 47LB650V-m van, és azt vettem észre, hogy egy ideje hiába kapcsolom ki a dinamikus kontrasztot, villog a kép. Szinte csak PC-re kötve használom, HDMI-n van. Ha kikapcsolok mindent, akkor is csinálja. Lemaradtm valamiről, vagy talán hiba lehet a készülékben?
Üdv!
-
Stef@N
tag
válasz
brendonka23 #44290 üzenetére
Egyelőre én nem tapasztaltam ilyen problémát.
Viszont megjelent végre webOS-re a Spotify
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok.
LB671-el szemezek, ez nem titok.
Kérdésem az lenne, hogy a 2.1-es hangrendszer, amivel pl. több mint az LB650, mennyi hangzásbeli pluszt ad az "élménynek", hogy van benne egy kis mélysugárzó.... -
Stef@N
tag
válasz
brendonka23 #44254 üzenetére
Nekem is jpDO-t ír, frissítés után
sikerült visszacsinálnod?
-
törölt tag
válasz
petyus80 #44284 üzenetére
A 3D-n kívül tényleg nem nagyon van eltérés, csak a talp. Ahogy néztem 650V könnyebben elérhető, mert sokkal népszerűbb a 3D miatt, több helyen is raktáron van. A másikra pár nappal többet kellene várni.
noby, Ha neked sem kell 3D, akkor a 630V elég lesz. Itt megnézheted a tulajdonságait. [link] Nem jársz rosszul vele, a másik márkát is figyelembe véve. Képátlóban 5 cm-rel még nagyobb képet is kapsz. -
noby
aktív tag
tudom hogy lg topic de akkor inkább vegyek 40h6200samut
az jobb
-
petyus80
tag
Érdeklődnék, hogy van valakinek tapasztalata LG 42LB630V tévével kapcsolatban? Megbízható készülék, érdemes beruházni rá? Számomra a 3D abszolút nem fontos.
-
Vincee
csendes tag
Sziasztok!
42LB5500-ről tudnátok nekem infókat mondani,használ valaki ilyen tévét?
Mennyire éri meg a maga 110K árát?
Most egyszerre osztogatja az összes nagy áruház a 0% thm-re.HD tartalom meg sport lenne rajta nézve.
Előre is köszi!
-
Skillerz
aktív tag
válasz
aronpapa #44265 üzenetére
Köszönöm a választ! Mert egy tv van a nappaliba, egy meg a hálóba és semmi kedvem ezért még egy STB-re "előfizetni" mikor amugy is szinte csak én nézem.
Lenne egy másik kérdésem, hátha valakitudja a választ, HDMI-vel össze kötöttem a PC-t a TV-vel, van hang, van kép hálisten, viszont annyi a gondom, hogy ha be, illetve lekapcsolom a TV-t akkor a monitorom is kikapcsol egy pillanatra, ez ellen nem lehet tenni semmit?:S -
Skillerz
aktív tag
Hello! Adott egy LG 42LB671V-s készülék, ezt szeretném össze kötni, a Thome-os CISCO ISB 2001-es STB-al, viszont a STB-on van már egy CRT tv rá kötve Scart csatlakozóval, ez mellé szeretném kötni valamilyen módon a tv-t. Láttam, hogy van mind a Tv-n mind a STB-on Optical Audio kimenet, ez csak hangot tud vinni, vagy képet is? Esetleg ötlet, hogy milyen lehetőséggel sikerülne ez? HDMI? Kompozit? Tudom, hogy ha 2 tv van a STB-on akkor csak ugyan azt lehet nézni mind a kettön egyszerre, csak is a kivitelezés érdekelne.
-
noby
aktív tag
köszi gondolom képminőségre sem rossz választás
-
noby
aktív tag
sziasztok! ilyen LG 42LB650V tvt szeretnék venni most jó áron van szerintetek megéri 3dt nem nagyon használnám inkább csak a képméret lenne a lényeg ill usb lejátszás avi dvx.ajánljátok jó ez a tv???
-
Dave567
addikt
válasz
Zsmester89 #44112 üzenetére
Ez csak a szerencsén múlt, hogy Te nem fogtál ki olyat, de más gondolom szidhatja, aki esetleg megvette, és bűn rossz a képe?
De egyetértek abban, menjen el nézze meg, csak ugye haza viszi és azt mondja, hát ez a boltban nem ilyen volt, rengeteg ilyen eset van.
Amúgy én nem várok semmit, főleg nem az LG-től/Samsung-tól, láttam eleget. -
Lefty
addikt
671/731 tulajok, usb-rol az mkv lejatszas, ill. feliratkezeles teljesen jo?
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
Gameboy77 #44246 üzenetére
Lehet hogy reset lesz belőle,de a púpom tele van vele,hogy kb.havonta állítsam gyári értékekre.
Most is folyamatban lévőnek mutatja a frissítést.Tehát a szoftververzió alatti sor: Frissítés...,alatta a folyamatjelző vonal pedig teljesen szürke,el sem indult a magenta színű vonal.Természetesen csatlakozik az internethez.
-
Gameboy77
aktív tag
Üdv.!
Az lb650v-m felajánlja a frissítést,de hiába indítom el,a folyamat nem kezdődik el.
Tv remote progival is próbáltam,a telóra letöltöttem a frissítést és onnan próbáltam frissíteni,de ugyan az van:a frissítési folyamatot jelző csík nem változik,gyakorlatilag el sem indul.
Csináltam egy áramtalanítást,de nem hozta rendbe.
Mi lehet a kínja?
-
seger
addikt
válasz
Zsmester89 #44240 üzenetére
Legközelebb kipróbálom. Köszi
-
OldMike
őstag
Nekem az a rögeszmém, hogy - az itteni fórumozók általános ajánlása ellenére - mindig frissítem a szoftvert. Azt hiszem, hogy nagyobb bajba még nem futottam bele, igaz leginkább csak a DLNA megosztást és a böngészőt használom. Az alkalmazásokat (pl. YouTube, Origo stb.) nem szeretem, mert nehézkesek, hiányosak is. Ezeket a böngészőben használom, mert ott minden olyan, mint a számítógépen, igaz jóval lassabban. Így a YouTube-on is mindent megtalálok, a HD-s videókat itt is megnézhetem teljes képernyőn.
-
heaven
tag
LG 42LA620S TV probléma:
A készülék időnként kikapcsol.
AV1 (scart) bemenetre van dugva a beltéri egység, ami a TV adást küldi, így szoktam nézni.
Tunerjét nem használom a TV-nek.
Mi lehet a gond? -
seger
addikt
Lg store frissítés után mindig szarakodik. Nekem most is. Tartalom nem érhető el.....
Előzö frissítésnél is ez volt. Aztán jó lett egyszer csak -
Tutu7030
veterán
válasz
huncutka1029 #44229 üzenetére
Ez jó!
Első próbálkozásra operával kicsit elmérte magát.
141/7,63
FF már a megfelelő eredményt dobta (75/7,69) -
huncutka1029
addikt
válasz
dugomc #44205 üzenetére
Az adobe 2013-ban beszüntette az androidos flash támogatást.
a chrome, és a firefox is csak biztonsági frissítéseket kap már, lehet ezért a webOSból is kivették
valami biztosan lesz helyette valamiaddig ezt ajánlom: HTML5 szabvány, tablettel is elérhető:
netmérőNÁlam LN570R-en még működik a speedtest.net is pedig ott már flash 15 alatt fut
-
OldMike
őstag
Verziószám nélkül nehéz lenne erre válaszolni. Ez 2012-es típus, lehet hogy később vetted, amin a gyári sem azonos már az eredeti szoftverrel.
Két év alatt elég sok verzió jött ki, a legutóbbi idén nyáron, ez a 04.60.10-es. Nehéz a frissítéseket értékelni, mert nem tudni hogy bizonyos változások (esetleg rossz irányba) a frissítés miatt vannak, vagy mondjuk az LG szervereinek tökéletlensége miatt. Egy frissítés óta (nem tudom mikori) például működik a flash, amivel a net sebességet lehet a Speedtest-tel is mérni.
Nálam az utóbbi időkben többször is kilépett a böngészőből memóriahiány miatt. Általában hosszabb idejű, sok oldal megnyitásával járó böngészés után, de volt amikor a harmadik weboldal után besokallt. -
tonnni1
tag
Sziasztok!
Servioon keresztül nézek DVD filmet, ami daemon toolun keresztül megy, de nem tudok sehogy nyelvet váltani. Valaki megmondaná hogy kell?
-
B175
csendes tag
Hello,van egy LG 42" LM660-am még a gyári szoftver van rajta,és az lenne a kérdésem hogy ha frissítem a legújabbra,akkor nem lesznek e problémák pl mkv lejátszás,böngésző nem megy,meg ilyenek?
-
dugomc
tag
Másnál is jött szoftverfrissítés? 04.30.09 volt eddig most 04.30.16 van rajta "42lb650v"
Gondoltam megnézem LG oldalon hogy ott a szoftverfrissítésnél mit ír és a fura hogy ott meg 03.23.34 es verzió van kirakva 2014/09/26 dátummal. Ez hogy van?
-
p2pp
őstag
Ha vki megnézi a mai madaras tesó újságot.
Van benne 1 halom 4K-s TV! -
törölt tag
-
zsenike23
csendes tag
Sziasztok, lb650v-n hol tudom beállítani a PIP(kép a képben) lehetőségét?
-
p2pp
őstag
Vki tudja milyen, mekkora pendrive-t, hdd-t, milyen fájl rendszert fogad el a
tv felvételnél? Van 32GB-os Kingston DTR 500 ntfs fájl rendszer és nem hajlandó
felvenni a 42LA660S tv erre semmit sem. -
p2pp
őstag
válasz
glocker #44211 üzenetére
Mivel LG-m van LG-t ajánlom. De a Samsung nagyon jó!
Tavaly a képminőség döntött az LG javára.
Vigyél pendrive-n 2-3 filmet, amit szoktál nézni.
Nézd meg mindkettőn. Amelyik szebb, az a nyerő.
Tulajdonságokra nincsen nagy különbség.
A szemedre hagyatkozz. Mindegy mit írunk mi itt.
Neked kell nézned nap mint nap.http://www.youtube.com/watch?v=80E8nA3s5T4
Ezt a videót sem árt megnézni mindkettőn.
A Samu ezen hasalt el, anno. -
glocker
tag
sziasztok
LG 42LB671V vs Samsung UE40H6670
tudja valaki, hogy melyik miért éri meg jobban? (miben jobb a samu, azért a plusz 50e-ért???)
és jól látom, hogy a samunak is van már magic remotja?
-
tom570
aktív tag
Nekem sem szoftverfrissítéstől csinálja, hanem egyszer csak lassú lett, aztán be sem töltött, most már betölt , de a videókat nagyon nehezen indítja el. Ha vissza akarok lépni az kész agyrém...szóval használhatatlan ha csak nem ráérek várni kettő klippre mondjuk úgy 2-3 órát!
Mostanában androidos telefonról használom, de nem a youtube appot, mert az a tévén is az appot aktiválja, hanem találtam kettő másik appot ami ideiglenesen talán jó lesz, de hosszú távon talán mégis csak a tv prémiumot kellene erőltetni! Félek a jövőben még rosszabb lesz a dolog, "a terméket eladtuk oszt a vevő meg csak rágja a kefét, ha elhitte, hogy majd folyamatosan támogatunk meg fejlesztünk"! -
direwolf
őstag
-
pane
tag
-Szoftververzió: 04.24.33
-SDK verzió: 03.05
-Bóngésző verzió: V6.00.00.bc.7709.4571Igazából nem tudom mikor kezdődött , mivel keveset látogattam youtube-ra. De megjegyzem, soha se volt tökéletes.
Ja, eleinte volt rajtra 2TB merevlemez, hát azon állandóan dolgozott valamit. Szerencsétlen vinyó egyfolytában pörgött, de nem ám üresben, mert a ledje villogott. Csal tv kikapcsoláskor hagyta abba. Nemsokára vettem egy med8er és áttettem a merevlemezt. Ezt 2TB számára írtam hogy sok neki de a youtube-nak mennie kellene. -
dugomc
tag
válasz
huncutka1029 #44185 üzenetére
-
sweetsour
tag
válasz
huncutka1029 #44185 üzenetére
Szerintem az előző években piacra dobott modellektől függetlenül a legújabb webOS-es TV szériában NINCS Flash.
-
törölt tag
-
MR!!
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest