Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Dani
tag
válasz
#94529552 #44997 üzenetére
Természetesen nem CRT-t nézek
Amit írtam úgy értettem, hogy az analóg kábeltv-n vett SD tv adásnál nem látom lényegesen jobbnak a a digitálisan vett (mindegy, hogy DVB-T vagy DVB-C) de szintén SD felbontású tv adás képét.
Természetesen a digitálisan vett HD tv adás határozottan jobb, de sajnos nem mindegyik tv adó HD jelenleg.Másrészt ma össze fogom hasonlítani ugyanazt az antenna/kábel jelet használva a Pana plazma tévém (42") és az LG 39LB650V képét SD tartalom esetén.....( a FullHD és HD mindkettőn kiváló
)
-
makoss
veterán
válasz
huncutka1029 #44996 üzenetére
Szia!
Nem tudod, hogy a win+P kombináció magától el/visszaállítódik?
-
direwolf
őstag
válasz
huncutka1029 #44996 üzenetére
Hát nem tudom. Amit nálunk művelnek digitális adással, azzal nagyon nem egyértelmű, hogy jobb. Egy transport streambe beletuszkolnak 16 program streamet, darabonként átlag 1.4MBites h264 video sávval, 720x576 interlaceben. Ennél az analóg adás tudott jobbat. Az más kérdés, hogy ezek a mostani tvk nem erre vannak felkészülve, az analóg tunerük hogy szépen fejezzem ki magam, jacque fosch
Amúgy ha nem hiszed: -
törölt tag
válasz
D.Dani #44987 üzenetére
Hiába a digitális, ha maga a tv adás csak SD.... Analóg kábelen szerintem ugyanolyan jó az SD tv adás.Asszem ezzel a nézettel egyedül vagy itt, ha nem tévedek, vagy csak CRT-n nézted? Itt leírta más a lényeget:[link]
Nem szeretnék beltérit, mert smart modulom van. Csak arra gondoltam, hogy ilyen akcióval a szolgáltatói oldalról könnyítik az átállást régi tévével rendelkezők részére. -
huncutka1029
addikt
válasz
D.Dani #44987 üzenetére
ez csak legenda!
Az analóg, és a digitális SD között is hatalmas a különbség.
Kb mint a VHS és a BD között.
a többi extráról mint feliratkezelés, guide, nyelv váltás már ne is beszéljünk.@Pumma : beltérit miért szeretnél? Ma már szinte minden modern kütyű dekódolja a digitális tartalmat, a tv-ben be van építve, számítógépekhez, okoskákhoz is vannak belső/külső tv kártyák. A set top box szerintem csak a szolgáltatónak jó, ha fizetsz érte, nekem biztosan nem kellene (plusz táp, plusz macera, stb., csak egy tv-t hajt
)
STB nélkül nem nézel fizetős csatornát, , csak ha használsz a CI modult, amit a szolgáltatónál megveszel, vagy bérelsz. és ez működik az előfizetői kártyával.
A tv ezek nélkül nem jelenít meg semmit, csak egy kódolt jel üzenetet.
Egyébként van olyan szolgáltatás Pl Tréhóm IPTV, ahol nem tudod kikerülni a boxot
Van ahol modult csak bérbe adnak, mint a boxot, van ahol egyszeri ( elég borsos díjért) megveszed, és kapod mellé a kártyát (Pl: PR Telecom) -
szabferi
tag
válasz
szaszalino #44984 üzenetére
Nincs mit. Nincsenek igazából negatívumok, én inkább kényelmetlenségeknek nevezném az engem zavaró dolgokat.
Persze nem kevés pénz a 200K, de átlagembernek szerintem bőven megteszi az otthoni tvnézésre meg mozizássra. Aki igazi filmbuzi, az meg épít magának feketére festett moziszobát tutikis projektorral meg über vászonnal (ami önmagában többe kerül mint a mi TVnk), nem TVzni fog.
-
szabferi
tag
válasz
opeter70 #44990 üzenetére
Evidensnek evidens, de vmiért a boltosoknál nem szokott lenni beüzemelve...
Én 4 üzletben jártam (MM, Euronics és két kisebb TVkre szakosodott KFT, akiket még tömjénezni is szoktak hogy milyen segítőkészek) és SEHOL nem tudtam kipróbálni a magicot vásárlás előtt. Nemtom miért, pedig nem bunkón kértem vagy ilyesmi.
Kis adalék: ha streamelni fogsz filmet (DLNA, pl serviio) akkor a magic kötelező elem, ugyanis csak azzal tudsz szabadon ugrálni egy filmben előre hátra, a sima távirányító erre nem képes.
Viszont cserébe van amikor NEKEM a sima távirányító jobban kézreesik (pl youtube kezelés, különösen a keresések begépelésekor, sajnos a hangfelismerő pl angol szöveget nem ismer fel, mindenáron próbál magyar kifejezéseket fabrikálni pl abból hogy "earthsong"
), szóval én nem tudtam elsüllyeszteni a fiókba. Sőt mi több, nekem a sima távirányitó vhogy jobban bejön...
Csak hogy ne legyen az életed egyszerű.
-
aronpapa
tag
válasz
opeter70 #44982 üzenetére
".. van-e élet magic remote nélkül?"'
Csatlakozom az előttem szólókhoz: igen, van élet nélküle is, de ha egyszer kipróbálod az MR-t, akkor inkább azt fogod használni a normál táv helyett. Én ez utóbbit csak akkor veszem elő, ha anyukámék jönnek hozzánk, mert ők nem tudják kezelni a MR-t.
-
Watt25
veterán
-
D.Dani
tag
Olyat használ(t) valaki, hogy a tv tartalmát (amit éppen megjelenít) telóra/tabletre stream-eli?
A korábbi LG TV Remore app állítólag tudott ilyet Mini TV néven, a mostani LG TV Remote webOS android app-ban nincs ilyen, legalábbis nálam nincs ilyen menüpontja ( LB650V ) -
Shingen
addikt
válasz
opeter70 #44982 üzenetére
Nézd ezt neked kell eldönteni.
Menj be a MM és teszteld le ott van kirakva vagy kérni kell az eladótól.De ez ember függő kinek mi jön be.
Tény hogy a hagyományos távon több a gomb könnyebben lehet előhozni rajta dolgokat.
De szerintem vedd meg nem fogod megbánni, jó pofa és használod majd mind a 2 felváltva -
D.Dani
tag
válasz
#94529552 #44975 üzenetére
Hiába a digitális, ha maga a tv adás csak SD.... Analóg kábelen szerintem ugyanolyan jó az SD tv adás.
Persze a HD adás az már szép, azért megéri digitre átállni.
@Pumma : beltérit miért szeretnél? Ma már szinte minden modern kütyű dekódolja a digitális tartalmat, a tv-ben be van építve, számítógépekhez, okoskákhoz is vannak belső/külső tv kártyák. A set top box szerintem csak a szolgáltatónak jó, ha fizetsz érte, nekem biztosan nem kellene (plusz táp, plusz macera, stb., csak egy tv-t hajt)
-
Shingen
addikt
válasz
#94529552 #44975 üzenetére
" képjavító funkciók, zajcsökkentés, és egyebek lettek már tesztelve "
Úgy érted be vannak-e kapcsolva?
Mert Igen a válasz ha erre gondoltál.Ebben igazad van, vidéken lakik és a k@csög szolgáltató nem ad alapból digitális jelet, hanem béreljél dekódert havi 1500/hó
+ a szolgáltatott csatornák ára.
Mondjuk keveset nézi a Tv adásokat inkább filmezik a Tv-n, de tényleg durva, hogy mikor egy full hd film után kilépsz a lejátszóból és meglátod az elmosódott Sd adást a tv-be, hát tényleg sírva fakad az ember, hogy még itt tartunk nem digitális adást adnak alapból a havi 4000 Ft előfizetés mellé
-
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az LG 47lb671v vagy 700v típusoknál a time machine kizárólag külső winchesterre rögzít vagy megoldható, hogy a hálózatban lévő NAS-ra, más eszközre?
-
opeter70
senior tag
Érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes megvenni 42LB650v-hez a magic remote távirányítót?
Mennyire használható a gyakorlatban, mennyire működik jól a "hadonászás" és a hangvezérlés?
Teljes egészében tudja helyettesíteni a hagyományos távirányítót, vagy azt azért nem rakhatom el a fiók mélyére?
Egyszóval van-e élet magic remote nélkül? -
szabferi
tag
válasz
szaszalino #44979 üzenetére
Augusztus óta szolgál egy 47LB730-as odahaza a család nagy megelégedésére. [Első benyomásaim ezek voltak]
(A beletekerés azóta megoldódott, a magic távirányító támogatja jól.)
Amenyire követem itt a fóruméletet, egy árkategórián belül hűdenagy eltérések nincsenek. Leginkább az emberen múlik hogy mennyire "vájtszemű", de akkor mindegy hogy 200Ks vagy 230Ks TV-t néz, annak úgyis rossz lesz.
Igazából az LGnél nem nagyon lehet megfogni az LB 6xx-tól fölfelé jövő tévék közti különbséget. Van persze marketing (hogy 700 meg 800Hz az összemágiázott képfrissítési varázsszám), de összességében nincsenek szigifikáns különbségek. A méretre menj, az számít, az hogy 670est veszel, 700-asz vagy netán 730-ast az úgy tűnik halálmindegy.
Mai fejjel pl lehet hogy a 47LB730 helyett inkább 50LB670-et vennék, szimplán csak azért mert nagyobb és annyival nem drágábbItt van pár kép amit 1 hete lőttem egy fórumtárs kérdésére, aki nagyon aggódott a sarkok miatt. (bocs hogy nem linkelek)
http://kepfeltoltes.hu/view/141013/P1130460_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/141013/P1130461_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/141013/P1130463_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/141013/P1130464_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/141013/P1130465_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/141013/P1130467_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/141013/P1130468_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/141013/P1130469_www.kepfeltoltes.hu_.jpgHozzátenném, hogy számomra meglepő, de itt a képeken SOKKAL sötétebbnek látszanaka sarkok mint valójában. Lehet hogy a hosszú expozíciós idő hozza ezt ki, a valóságban közel sem ennyire gáz a helyzet.
ui: rendeld meg neten házhozszállítással és akkor tuti nem buksz rajta
Arra viszont mernék egy nagyobb összeget tenni, ha a 730-as nemtetszik, akkor szerintem egyig LG típus se lesz jobb...
-
szaszalino
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kapni tőletek.
Esetleg van valakinek tapasztalata az LG 47LB731V -Tv-ről?
Üzletben már láttam, nekem a nézelődés során szép képi hatása volt - de minden infó érdekelne róla, mert ugye azért nem mindennap vásárolhat másik Tv-t az ember, de ugyanúgy érdekelne a vélemény ha más típussal, márkával, jobb készüléket ajánlanátok hasonló árkategóriában. -
törölt tag
válasz
Watt25 #44977 üzenetére
Thome már beharangozta az analóg rendszer lekapcsolását, a többi is biztos követi majd. Nem lesz elkerülhető az átállás, és nekik is előnyösebb lenne ha nem kéne két rendszert üzemeltetni. A hálózatos fórumokon többet is meg lehet tudni erről.
Ja, és semmi nincs ingyen, te is tudod. -
-
LÁZ
addikt
A kikapcsolás mizéria úgy néz ki megoldódni látszik, a beállitásokban van egy ECO mód opció, az ottani kikapcsolást is ki kell lőni, meglátjuk mi lesz
@bag53: ehhe, most találtam meg én is, nem olvastam a postod
-
-
Shingen
addikt
válasz
D.Dani #44950 üzenetére
Hali
Esetleg más ötlet?Vagy itt a forumon valakinek van más javaslata????
Ismerősnek Sd adás van és kipróbáltuk nála ezt vízszintes és függőleges képélességet levettük 0-ra, de nem lett jobb a kép.
Persze tisztában van vele ő is, hogy SD adástól mai Tv-ken sokat ne várjunk el, de hátha van vmi megoldás lehetne kicsit jobbá tenni a képet?????
-
Shingen
addikt
válasz
Zsmester89 #44969 üzenetére
Azért nem minden Edge led felhős.
Abból is ki lehet fogni jót is, tény hogy nagyobb az esély rá mint a direct lednél.Csak akkor a kedves Lg miért a felső kategóriájába egde ledet tesz.
2013 modelleknél is a felső kategóriákba az volt. pl LA740S -
makoss
veterán
válasz
Dave567 #44971 üzenetére
Szia!
Még mindig a Led tévé PC összeköttetésén lovagolok, jelen pillanatban egyik szakértő ismerősömnél van a kábel és a toldó is, majd kiderül hol "ereszt" a kábel, mert a jelátvitel legutóbb nem volt megfelelő, villogott a kép, meg volt mikor szürke képet adott villogva
Annó még mielőtt méretre vágtam a kábeleket, meg nem kellett toldót használjak, semmi baja nem volt.
Reménykedem, hogy ma kiderül mi volt a bibi -
Zsmester89
őstag
válasz
sznoopy1977 #44948 üzenetére
UHD-t ne, viszont a 870v-t sem ajánlom, mert az edge ledes, 671-től felfelé egészen a 7-es végig válassz.
-
Nevil2
tag
Hali!
Az tévémen (nem led, hanem régi fénycsöves - LG 37LC2R, olyan 8-9 éves) világos és fehér háttéren jól látható barnás-szűrkés folt jelent meg (már vagy másfél éve). Az élvezeti értéken olyan sokat nem ront (a barátok közt így sem rosszabb). Hamarosan cserélem a készüléket, meg van rendelve egy 50-es Sony, ám ennek is volna új gazdája.
Tudnom kellene, hogy mi okozza, érdemes-e szervizeltetni? Lehet, hogy valamelyik fénycső döglődik???Thx!
-
Dasfaf
tag
Ha az extreme digitalnal veszek egy LG 42LB671V -t akkor mit tartalmaz a csomag?
-
TaylorPro
addikt
válasz
LucasGrant #44964 üzenetére
Én is így érzem.
A 700-as nagyon csábít.
-
MR!!
aktív tag
válasz
pit stop #44961 üzenetére
Hali !
Nem a TV-vel lehet a probléma, ha az Index meg a böngésző normálisan megy! Nézd meg mekkora sebességű nettel csatlakozik a TV-d a routerral.
Illetve böngészőn belül indíts el egy Youtube videót.
A tv-d leviszed router mellé és megtudod
Youtube videókhoz min 1,5 Mbps sebességre van szükség...
*az, hogy 2 antennás nem biztos , hogy erősebb is... feltételezem "N"-es wifi , így az azt jelenti, hogy nagyobb sávszélességet tud átvinni -> 2 x 75 Mbps , de a hatótávolsága nem ettől függ
-
pit stop
addikt
válasz
Shingen #44962 üzenetére
Arra gondoltam...
Csak azzal az a gond, hogy az emeletre jön be a vonal - ott az elosztó és a modem is, router is. Ha routernek távol van, akkor gondolhatod hogy kábellel mennyire távol lenneDe köszönöm az ötletet!
Router elvileg erősebbik fajta két antennás, remélem majd sikerül elérni valami javulást úgy. -
pit stop
addikt
Sziasztok!
Nemrég lettünk egy 42lb730v boldog tulajdonosai. Sikerült mindent beállítani rajta - csak egy változó gond lenne vele. Wifi az emeleten van, a tv pedig a földszinten és eléggé rosszul lát rá. Youtube és főleg LG Store sokszor megmakacsolja magát és hálózati gond miatt nem akar futni. Közben meg mondjuk a böngésző, meg Index megy... Ha valahogy közelebb viszem routert akkor megoldódhat a gond, vagy a tv-vel lehet probléma? Valaki tapasztalt már hasonlót?
Köszönöm! -
Shingen
addikt
válasz
LG 49LB870V
-
brobert1
tag
Üdv!
segítséget kérnék egy LG 42LB650V 3D használati útmutatóját hol találom a készüléken?
nagyon köszönöm -
törölt tag
válasz
Talán 5 év múlva elég tartalom is lesz az UHD tévére, addig meg egy FHD is megteszi, azok közül most a legjobb tv a 870V, ez itt most a kategória teteje. Az olcsóbb 671V-nél lehet álítani a fekete szintet és a helyi sötétítést is.
bag53 Erre tippeltem én is. -
makoss
veterán
válasz
szabferi #44930 üzenetére
Rendben megnézem, egyenlőre ismerősömnél van a kábel is, toldó is ami kéne hozzá, az ismerős elég sokat szerelget hasonló kábeleket, majd megvárom mit mond...
Nincs rajta törésgátló, vigyázok rá!(#44931) seger: Korábban már linkeltek be nekem hasonlókat, de kívül esik az anyagi keretemen jócskán, de kíváncsi lennék rájuk, érdekes megoldások!
(#44952) Dave567: Sajnos kell erősítő!
[link]
-
zrinyi81
csendes tag
válasz
huncutka1029 #44946 üzenetére
Illetve átállítottam Csehországra, na mostantól a hangolásban nem enged csak antennán keresni, kábelt ki sem tudok választani - egy darab DTV programot sem talál a tv...
-
zrinyi81
csendes tag
válasz
huncutka1029 #44946 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen!
A másik dologra nincs valami ötleted? Hogy kódolt adás üzenettel bezárja a Guid-ot.
-
sznoopy1977
tag
Sziasztok
Két LG készülék közt dilemmázom, a következő 5 évre kb, melyik lehet az ideálisabb választás?
Árfekvésben ugyanott vannakLG 49LB870V
LG 49UB850Villetve ezen is gondolkodom, de nem tetszik a fekete rajta
LG 50LB671
-
Tybike81
őstag
Galaxy S5 képenyőképét hogy tudom tükrözni egy 47LB671v-re? Felismerni felismerik egymást de nem csatlakoznak össze!
-
zrinyi81
csendes tag
Sziasztok!
Most váltottunk UPC media card-ra, problémám a következő:
LG42LE5500 - A Guide-ot rendesen kezeli, csak sajnos az ékezetes karakterek helyett mindenféle más jelenik meg. Többször újra próbáltam mindent, nem sok sikerrel. Ötlet?
LG32LB5610 - A Guide-ot nem lehet megnyitni, folyton kilép belőle, ugyan úgy, mintha kódolt csatornára lépnék. Kiírja, hogy nincs jogosultságom hozzá... Elég kellemetlen probléma.
Előre is köszönöm!
-
zrinyi81
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam #37431 üzenetére
Szia! Ugyanezzel a problémával küzdök, sehol semmi a neten róla. Nálad lett megoldás? Elég idegesítő probléma...
-
LÁZ
addikt
válasz
TaylorPro #44937 üzenetére
nekünk kb 2hete 671v van, mindennel meg vagyok elégedve, 2apróságot kivéve, az egyik a telefontávirányitás(de ez kb biztos, hogy a blackberry hibája, úgyhogy mind1 is), a másik pedig az ön kikapcsolás, vmiért néha kikapcsol magától, irták többen más Lg-nél is, egyelőre még nem sikerült rájönnöm, hogy ez honnan ered.
Ezt leszámitva maximálisan meg vagyok vele elégedve, nekem 150et megért a tv újan.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
LG 42LB671V vs 47LB630V-ről mi a véleményetek?
-42 col vs 47 col.
-3D vs 3D nélküli
-700Hz vs 500Hz.
Micro Pixel Control (Helyi fényerő szabályozás) 42 colosnál van, a 47-nél nincs.
Ti melyiket vennétek? Focit nem nézek.
Az LB700 megéri a felárat a 671-hez képest?
-
FunkyBoy
tag
Sziasztok!
LB650-nél meg lehet valahogy nézni, hogy mennyit ment eddig összesen a TV?
(Ha esetleg ehhez szerviz menü kell, akkor meg tudja mondani v.ki, hogy azt hogyan?)Köszi!
-
seger
addikt
válasz
makoss #44911 üzenetére
igaz nem olcsó de jó
És tuti van olcsóbb verziója is -
szabferi
tag
válasz
makoss #44869 üzenetére
Amióta otthon krimpelgetem a dugókat nekem is ilyen kiesős szokott lenni a végeredmény.
A megoldás kettős:
a - ha van rajta olyan gumi törésgátló, lehet az akadályozza a rendes bekattanást. Én már nem is használom, felesleges amúgy is
b - óvatosan a bekattanó pöcköt egy kicsit feszegesd meg kifelé - vigyázz, ne törd le. Gyárilag ugyanis többnyire nincs kitágítva annyira hogy bekattanjon, a krimpelő ember meg magától nem csinálja meg. Utána teljesen okésan kattanni fog. -
Tybike81
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 47LB671V Smart 3d Tv-m.
Az miért van hogy a hátsó Av1 scart csatlakozón csak a Tv műsor hangja jön ki. Ha USB-ről vagy Youtube-ról nézek videó csak a Tv hangszóróin keresztül szól, és így nem tudom a hangot átlőni a házimozira. -
szegto
senior tag
Üdv.
42LA690S -m van és az lenne a problémám, hogy miniDLNA-val meg vannak osztva a tartalmak a routerre kötött vinyón.
Minden eszközzel tökéletesen látom, viszont néha a TV olyat csinál, hogy nem olvassa be az az összes mappát.
Ezt ki lehet valahogy kényszeríteni hogy frissítsen a TV?
Egyelőre nem tudom hogy mi lehet a probléma, a telefonon fájlkezelőben mindent látok viszont a TVn van hogy nem látok minden mappát.... de van hogy igen.Köszi aki tud segíteni.
Üdv -
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.A minap vettem egy LG 32 LN6138 ZB tipusu tévét.Szeretnék hozzá venni egy magic remote-ot,de sajnos nem tudom az adott széria évjáratát...(vagy 2012,vagy 2013) Ha esetleg valaki meg tudja mondani,mi az évjárat,vagy hogy melyik irányító jó hozzá,azt nagyon megköszönném.
Üdv:Tdizsot -
skylaner
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámék vettek egy 42LA660S modellt.
04.24.33-s firmware van rajta.
Viszont a Hálózatok menüpont alatt a Wi-Fi Direct és a Miracast opciót nem lehet kiválasztani, szürkén jelennek meg.
Hogyan lehet engedélyezni őket?Köszi!
-
cicur99
tag
válasz
ufonauta #44918 üzenetére
A Scart csatis kábel kábel másik végén az audio/video output is ki van vezetve, vagy ha átalakító van akkor van-e rajta input/output tolókapcsoló és az a megfelelő pozicióban van?
Másrészt a fejhallgató/ext speaker kimenet is használható.
Ez viszont leválasztja a belső hangszórót, ami sokszor kényelmetlen lehet, különösen ha konzolon van a TV. Ekkor nehézkes hozzáférni a csatlakozókhoz. -
ufonauta
aktív tag
Scart van de nem megy ki rajta a jel. Legalábbis egy scart - >RCA átalakítóval próbálva nem szólalt meg.
Lehet, hogy be kellett volna valamit állítani a TV-n? UPC HD boxhoz van kötve a TV HDMI-n. A boxon van rca kimenet, így most arra van kötve a mini hifi, de azon értelemszerűen csak a tv műsor hangja szól. A hálózaton átküldött filmek hangja nem. A TV egyébként az ágy végében lévő 28lb490b. -
ufonauta
aktív tag
Nekem is hang problémáim vannak.
Van egy hitachi 2.0-ás mini hifim, ami baromi jól szól de csak a sima piros-fehér RCA bemenet van rajta. (AUX) Az előző TV-n jól működött, de most nem tudom a TV-hez kötni, mivel a TV-n csak digitális kimenet van.
Van erre valami megoldás, hogy szóljon a TV a mini hifin? Túl sok pénzt nem szeretnék áldozni rá, de mégiscsak jobban szólna úgy. -
makoss
veterán
válasz
cicur99 #44913 üzenetére
Az a bibi, hogy a gáz gazdija nem tűr semmilyen fúrást faragást, és én ezt tiszteletben tartom
Csak így volna jobb:
Ha használom bedugom, ha nem kihúzom és feltekerem. nem kéne sokat feltekerni és a feltekert kábelt is el tudnám rejteni, kigondoltam mindent, csak a bibi itt valószinü a toldó
Lehet nektek hülye megoldás de másképp nem f@sza(#44912) pjen: Itt minden passzos, 1 miliméter nincs
-
makoss
veterán
válasz
Shingen #44900 üzenetére
Háát én 360 Ft-ért vettem azt a toldót amit belinkeltem, amit te tettél be az nagyon horror áron van, én olyan ársávban gondoltam, ami betettem
(#44902) pjen: Annyiért lehet is jó, el is várnám, de én már eddig több ezer forintot költöttem erre, bocs de egy toldóért ami csak egy olyan toldást végezne el aminek elején és végén egy ilyen 12-15ezer forintos jelerősítő van butaság lenne részemről!
Más alternatíva? -
Tybike81
őstag
Sziasztok!
Most lettem egy boldog tulaja egy 47LB671v-nek. Tudna valaki egy ideális képi beállítással megsegíteni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest