- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED monitor topic
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyoronc
aktív tag
Na betudnam írni a kódot de nem tudom mi az. Azt írja ha nem látom a tv-n állítsam a tv-t Live Tv-re? Azt meg, hogy?
-
menyoronc
aktív tag
válasz
LucasGrant #41248 üzenetére
Ezt hol tudom kivalasztani? :-D
Amúgy ezt irja ki pontosan a progi:
Hálózati hiba. A tv-hez kapcsolódás sikertelen. -
menyoronc
aktív tag
Üdv!
Nekem is gondom van az Lg tv remote appal. 42 la620al nem tudom osszeparositani egy samsung galaxy s wifi 5.0-t. A programban ranyomok a keresésre, megtalalja a tv-t, de ha ranyomok kiírja h sikertelen csatlakozás. A háttérben latom h írja ha adja meg a párosítási kódot és a tv jobb alsó sarkában is megjelenik egy ábra a kódnak de nem tudok írni egyik helyre se mert kidobja h nem tud csatlakozni.
Mi lehet a gond? -
farkas-j
őstag
válasz
#77299456 #41232 üzenetére
Egyébként az aláírásomban szereplő linken sok hasznos dolgot és információt találsz (megtaláltok).
-
farkas-j
őstag
válasz
Két fajta képátküldésről szoktunk beszélni.
1. DLNA Lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt.
2. Miracast/WiDi Lehetővé teszi, hogy egy eszköz (pl mobiltelefon) képernyő tartalmát letükrözzük egy másik (pl. TV) megjelenítőre.
-
droetker
csendes tag
Sziasztok!
39LA620s televíziót wi-fi-vel csatlakoztattam a netre. Iphonera pedig telepítettem az LG Remote appot.
Mindkettő azonos routerhez csatlakozik, de hiába kerestetem az appal a tv-t az nem találja meg.
Kellene még valamit telepíteni a tv-re is, vagy van valami beállítás, amit eddig nem találtam?Előre is köszönöm a segítséget, droetker
-
Gejike
csendes tag
válasz
LucasGrant #41206 üzenetére
szia!
igen erre gondoltam.
Közben letöltöttem egy 6,5 gigás mkv.-filet. Perchemre kiírta a TV, mikor leakarta játszani, hogy : "a filetípus nem támogatott" ...
Van vkinek tippje mitől és mit lehetne tenni ez ügyben? -
apszi
őstag
válasz
huncutka1029 #41239 üzenetére
A bitang betyár mindenit...akkor nem szóltam
-
Lebowski
tag
válasz
Én Xperia Ray-en a Skifta-t használom, ezzel átmegy minden a 42LA660S-re a mobilt tartalom, valamint a Win 7 alatti serviio-ban megosztott tartalom is látszik mindenhol. Xperia P-hez ez sem szükséges. Az aktuális TV képernyő átküldése mobileszközre nem hoz lázba, nem tudom menne-e?
Korábban egy Zyxel routerrrel voltak kapcsolódási gondjaim, látta a tv és a teló is, mégsem csatlakozott a két eszköz (nem jelent meg a TV-n a csatlakozáshoz szükséges kód, csak az üres ablak). A mostani TP-Link routerrel simán megy. -
huncutka1029
addikt
válasz
sebgutkopf #41233 üzenetére
nézd meg a philips tévén melyik frekin van az M1 HD, és ami még hiányzik, és kézi hangolással add hozzá
-
-
XP NINJA
őstag
Üdv!
A segitségeteket szeretném kérni. Lenne egy LG 42LA620S TV, amit össze szeretnénk kötni az erősitőnkel (DENON PMA-680R)
Mellékelek két képet: TV csatlakozók Erősitő csatlakozók
Milyen kábeleket kéne vennem, vagy hogy lehetne megoldani?
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok!
Vettem a fiamnak egy LN5400-as tv-t, a kábelszolgáltatóm a Digi.
Az első hangolásnál az tűnt fel, hogy mint kábelszolgáltató alapból vagy a UPC-t ismeri, vagy egyéb van. Ugyanezt tapasztaltam nemrég másnál egy teljesen új samsung esetében. Egyéb lévén mivel nem tudom milyen tartományban keressen ezért ráküldtem a teljes csatornakeresést, csak kábel és csak digitális csatornákra (analóg nem kell).
A végén alapvetően megtalált minden csatornából legalább egyet, de feltűnt, hogy a magyar adókból mint M1 és M2 csak a sima sd verziót találta meg, a HD verziót nem találom a csatorna listában. Ezt pedig elég furának tartom, mert a sport csatornákból, history meg még sorolhatnám mindből megvan az sd és a hd verzió is.
A nappaliban lévő philips tv-n ott van a teljes HD csatorna repertoár.
A kérdés adott, hogy az LG miért nem látja azt egy teljes keresés után, ami a philips lát? Javaslat, ötlet?Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy alcor tabletem, illetve egy samsung s3 mini telefonom és egy lg42la660s tv-m.
szeretném vezeték nélkül a tablet vagy a mobil képét, de a mobil ha jól tudom nem támogatja a vezeték nélküli kijelző funkciót ellenben a tablet igen, össze is tudom csatlakoztatni őket de megszakad a kapcsolat pár másodperc után, plusz ha össze is van csatlakoztatva nem tudom a tv-n mit kell állítani hogy a tablet képe legyen? lehet e egyáltalán? tudom hogy van az lg tv remote alkalmazás de abban próbáltam mindent csak távirányító funkciót találok a tablet képeit nem tudom a tv-n nézni.
Elnézést hogy sok embernek ez nagyon amatőr kérdésnek tűnik de nem vagyok valami nagy műszaki zseni -
Danika256
aktív tag
válasz
OldAkita #41229 üzenetére
Nem hát...De azért jóval jobb, mint az edge-s.Amúgy azért gagyi ez az egész ledes technika, mert mindenképpen blokkokra van osztva a kijelző.Ez akkor lenne tökéletes, ha minden pixelre jutna egy külön vezérelhető háttérvilágítás.. Csak hát drága lett volna..
Amúgy van már hasonló megoldás, úgy hívják, hogy OLED -
OldAkita
aktív tag
válasz
Zsmester89 #41228 üzenetére
Tudomásom szerint az edge ledes tv-knél elengedhetetlen a local dimming, mert ez próbálja kijavítani a háttérvilágítás egyenetlenségét. Sajnos még így is gyalázatos némely edge ledes tv háttérfényének egyenletessége. Nem véletlen hogy a nagyobb képernyőméreteknél a direct ledet használják. Na persze az se tudja az ezeréves crt tv-k egyenletességét.
-
Danika256
aktív tag
válasz
hfrici #41220 üzenetére
Hát amúgy sem valami bizalom gerjesztő ez a talp megoldás, még amikor raktuk össze szemet is szúrt..
Meg is basztattam , hogy mennyire tart, hát tart és még azóta is, de ha véletlen kileng a tv, vagy kap egy erősebbet, akkor nem csodálkoznék, ha eltörne..Bizonyára valami ilyesmi történt ..Ha gariba nem megy vegyél hozzá másikat, biztos lehet.
-
salapp
addikt
válasz
#16729600 #41221 üzenetére
Ezeknél a dizájnos taklpaknál mindenre fel lehet készülni. Bátyus samu 40b550 tévéje 5 év után csinált olyat, hogy minden bejelentés nélkül az üveg talp műanyagban folytatódó átlátszó része, amihez a tévé hátlapja csatlakozik, szabályosan szétrepedt, és a tévé megkezdte útját a hifi állványról a padló felé. Csak a száz éve nem használt scart kábel fogta meg.
szerviz mondta, anyagfáradás.
Köszi
-
hfrici
aktív tag
LG LA 660S talpa jobb oldalon el van repedve. A felső ezüstözött rész, a felfele menő vastag ív előtt. Semmi behatás nem érte, azóta ott áll a TV szekrényen amióta megvettem. Valaki találkozott már ilyen dologgal?
-
Danika256
aktív tag
válasz
csaba12242 #41214 üzenetére
De a polarizációs rétegnek a védőüvegen belül kell lennie..
Most direkt meg is néztem.Én is látom a réteget, de az az üvegen belül van..Hagyni kell. Én még a szélekről sem szedtem le a védőfóliát. -
Skillerz
aktív tag
Hello! TV vásárlás elött állok, egy LG 42LB650v-t néztem ki, viszont erről a készülékről magyar tesztet sehol sem találtam. Valahol olvastam róla egy olyat, hogy széles vásznú filmnél, a fekete tejködös volt, és foltos ennek mennyi a valóság alapja? Akinek van ilyen készüléke ő mit tapasztalt? Előre is köszi a válaszokat. Illetve ez lenne az első okos tv-m, és még annyit kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy feliratot képes-e lejátszani?
-
boksz
senior tag
Honnan is tudnám letölteni a Medialink-t ?
-
greef
tag
Sziasztok!
Vettem egy LA660S-t és a kérdés az lenne, van a kijelzőn védőfólia, vagy nincs?
Nem merem kapirgálni, nekem úgy tűnik, hogy van.Ez olyan mit a kék mikrós csávó, aki 3 év után tudta meg, hogy nem baba kék a mikrója, hanem az csak egy védőfólia.
-
kovimre
tag
Sziasztok! Erről van valakinek bármi tapasztalata? Érdemes megvenni (23-24" méretben lenne szükség TV-re)
-
OldAkita
aktív tag
válasz
zannor #41208 üzenetére
Ugyanilyen tv-m van, fiam Sony Xperia telefonjával soha nem tud csatlakozni rendesen. Ha sikerül is, szinte azonnal megszakad. Állítólag bizonyos wifi-k kiütik egymást. Egyáltalán nem biztos hogy neked is ilyen problémád van, csak jelzem hogy nekem efféle. Úgy oldottuk meg hogy a telefon wifi-vel a routerre kapcsolódik, ezzel egy hálózatra kerül a tv-vel mert az is a routeren lóg, igaz az kábelen, ekkor már elvileg megy a dlna kapcsolat. Természetesen mennie kellene ennek direktbe is csak ezt a készülékek nem tudják, hogy nekik illene látniuk egymást
-
zannor
tag
Üdv!
Adott egy Lenovo Yoga 2 Pro notebook és egy LG 47LA660S televízió.
Kipróbáltam a notebookon a Wireless Display funkciót. Az első alkalommal csatlakozott is a tv-hez.
A tv-n arra kattintottam, hogy a következő csatlakozásoknál ne érdeklődjön arról, hogy engedélyezem-e vagy sem, hanem automatikusan kapcsolódjon.
No azóta akárhányszor próbálkozom a csatlakozással, nem sikerül. A noti és a tv is jelzi, hogy csatlakozás, de szétkapcsol és jelzi, hogy nem sikerült. (A notiban töröltem már a tv-t és újra fel is vettem, az sem oldotta meg. A tv-ben nem találom a "reset" funkciót.)Találkoztatok már a problémával? Van valami megoldási javaslatotok?
-
Pa'lBakula
csendes tag
válasz
LucasGrant #41204 üzenetére
@sapics & @lucasgrant:
Köszönöm az infót!
-
Gejike
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudna segíteni abban, hogy a 42la620s-en hogyan lehet mkv kit. filokat lejátszani? Köszi! -
LucasGrant
aktív tag
válasz
Pa'lBakula #41197 üzenetére
Mindegyik 2013/2014 Smart os LG tud felvenni analóg Tv adást is, szóval a 42LB650V is.
-
Wilk
csendes tag
Üdv!
M1 Online közvetítést szeretnék nézni LG LM620s-en [itt].
A gond az, h hiába kattintok az ikonra nem teszi ki teljes képernyőre az adást. Van rá vmi okosság? -
maliszka
csendes tag
Helló, tévét szeretnék venni.Képbe került az 42LB730V. Alapvetően csak tv-t nézek, + néha pár sorozat médialejátszóról. Jó lesz ez nekem sima adásokhoz ?
Köszi -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Zsmester89 #41198 üzenetére
Fordítva értelmezted a mondatot.
Nekem nagyobb előny az éles kép, ezért nézem otthon, mint a 40 m-es vászon, meg húúú 3D. A moziban ha nem pont a "kijelölt tartalomra" fókuszálsz full homály az egész. Az először akkor tűnt fel, amikor otthon olyan filmet néztem 3D-ben, amit láttam moziban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Leila teszt
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest