Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Üdv!
Lg 47LA660S-el megoldható az, hogy lássa és lejátsza egy Asus Rt-ac56u routerre kötött hdd tartalmát?
-
zannor
tag
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az LG 47LA660S tudja-e az 5 GHz-es wifi szabványt? Sehol sem találom. Specifikációknál is csak annyi van, hogy wifi...
-
zannor
tag
Üdv!
Egy ideje már küzdök a TV-mel (47LA660S), egyszerűen nem tudok notebookot csatlakoztatni hozzá.
Se WiDi-vel, se SoftAP-val nem akar a notebookom (Lenovo Yoga 2-Win 8.1) csatlakozni,.Barátnőm VAIO-ja (Win 7) pedig csatlakozik, csak a képet nem tudja kilőni rá. Sőt a TV sem látja a gépeket. (legújabb szoftver van rajta)Egyszerűen vicc, hogy az alap androidos telefonnal tudunk miracaston keresztül képet lőni rá, de notebookon WiDi-n keresztül nem.
Ismerős valakinek a probléma? Tudtok rá valami megoldást (esetleg valami plusz programmal megoldható)?
[ Szerkesztve ]
-
zannor
tag
Üdv!
Adott egy Lenovo Yoga 2 Pro notebook és egy LG 47LA660S televízió.
Kipróbáltam a notebookon a Wireless Display funkciót. Az első alkalommal csatlakozott is a tv-hez.
A tv-n arra kattintottam, hogy a következő csatlakozásoknál ne érdeklődjön arról, hogy engedélyezem-e vagy sem, hanem automatikusan kapcsolódjon.
No azóta akárhányszor próbálkozom a csatlakozással, nem sikerül. A noti és a tv is jelzi, hogy csatlakozás, de szétkapcsol és jelzi, hogy nem sikerült. (A notiban töröltem már a tv-t és újra fel is vettem, az sem oldotta meg. A tv-ben nem találom a "reset" funkciót.)Találkoztatok már a problémával? Van valami megoldási javaslatotok?
-
zannor
tag
Üdv!
Valakivel előfordult már az, hogy ha összekötötte a tv-t a pc-vel és elindít egy játékot akkor a nagy b..... feketeség fogadja (mind a monitoron, mind pedig a tv-n)? Aztán nagy késve a tv-n megjön a hang (SZAGGATVA), de kép nuku (monitoron pedig mégannyi se).
Tv.: 47LA660S
VGA: Radeon 7790
HDMI: 15m HAMA kábel enthernettel (15k volt) -
zannor
tag
Sziasztok!
Remélem nem túlságosan off:
Az LG 47LA660S-emet szeretném játék és esetleg filmnézés miatt összekötni az asztali gépemmel, ami kb. 15 méterre van (HDMI kábelben mérve).
Játék vagy esetleg filmnézés esetén a 15 méternyi kábel nem okozna túlzottan nagy lagot? Esetleg más megoldást tudtok javasolni amivel az asztali gépről ki tudom küldeni a képet (jelzem főleg játék miatt) a tv-re?
-
zannor
tag
Üdv!
Adott egy Acer Aspire Timeline 5810TG notebook (Intel SU3500 CPU, Intel 4500MHD és Ati HD4330 GPU-k) és egy LG LA660S televízió.
A kettőt szeretném vezeték nélkül, a notebookról szeretnék képet küldeni a tv-re. A notebook látja is a tv-t az eszközök között, de a CCC/sem az Intel grafikus driver "opciója" nem akarja érzékelni, mint kijelzőt. /Még annyi, hogy a tv sem a WI-FI Direct, sem pedig a Miracast/Intel's WiDi opcióknál sem látja a notebookot./Van valakinek ötlete a probléma megoldására?
-
zannor
tag
Van arra lehetőség, hogy HDMI kábelen keresztül (UPC natúr set-top-box-ból érkező) futó adást fel tudjak venni az LG LA6600S készülékemmel?
-
zannor
tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a tv-re dugott 1TB-os HDD-mnek csak egy részét használja a Timeshift? Lényegében azt szeretném, hogy kb. 900Gb-on filmeket tárolhassak. Van is már rajta és rádugom a tv-re akkor a Timeshift formázni akarja. Én pedig azt akarom, hogy egy része legyen csak az övé.
-
zannor
tag
Nemrég rendeltem egy 47LA660S-t az Aqua-tól.
A nem hivatalos gyári gari annyira nem zavar, de egy olyan kérdésem van, hogy ha azt látom, hogy a készülék doboza meg van bontva, akkor a futárral (aki kihozza) azonnal vissza is küldethetem? Ezt azért kérdezem, mert valaki írta, hogy ha meg van bontva, akkor már valószínűleg a valamely más vásárló által visszaküldöttet kapom meg. Egyébként a bolt nem nyithatja ki és utána nem celluxozhatja le? Mindenképpen bontatlan csomagolású készüléket kell, hogy kapjak?
-
zannor
tag
Tudtok mondani olyan LG led tv-t amivel nézek egy csatornát és közben egy másikat pedig rögzítek?
-
zannor
tag
Mennyire stabilak a 42"-os 620-640-es tv-k? Ez alatt értem azt, hogy könnyen megbillennek vagy sem. (Galérián egy tv álványra kerülne egyelőre és azért a galéria nem olyan mint egy betonalapzat.)
Van egy bluetoothos fejhallgatóm. Ha a tv-be dugok egy BT adaptert akkor az feliismeri és tudok is vele hangot továbbítani a fejhallgatómra?
-
zannor
tag
Üdv!
Hosszas rágódás után úgy döntöttem, hogy vásárolok egy LG 42LA660S készüléket.
Aqua-ban néztem ki 174 eFt-ért, de olvastam itt már hideget-meleget is a garanciával kapcsolatban (fekete-szürke-fehér import ). Mi a helyzet az Aqua-val? Lehet tőlük hivatalos LG garipapírral rendelkező készüléket vagy sem? Ha nem, akkor mit ajánlanátok helyette (tudom MM, de ott 15 eFt-al drágább...)?Még egy kérdés: 10 m-es HDMI kábelre lenne szükségem. Játékhoz, filmhez elegendő a sima 10m-es, aranyozott végű kábel vagy kell valami übersuper-ultraHDHD kábel?
Ja igen és egy utolsó kérdés: Mit kapok a készülékhez (távirányító, magic remote, 4 szemüveg, és kábel is jár hozzá)?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.