-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
válasz
sityupityu #113860 üzenetére
A tv böngészőjén az xbox.com/play oldalon bejelentkezve bármilyen tv-n lehet játszani.
-
válasz
LouiS22 #113857 üzenetére
Idén már nem nagyon, de tavaly még elég sokat nyomtam a COD-al. Online játéknál akkor az volt pár játékosnál az a tévé ikon xbox vagy ps szimbólum helyett? Nem tudtam elképzelni, hogy mi az a kis tévé jel. Ezek a játékosok mindenféle konzol nélkül a felhőn keresztül játszanak?
-
-
skroy
senior tag
válasz
sityupityu #113854 üzenetére
Chromecast.
-
-
pjen
félisten
válasz
sityupityu #113851 üzenetére
lesz CC.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
sityupityu #113851 üzenetére
semmiben, részemről, egyedül az Xbox Cloud Gaming app az, ami érdekes, game pass birtokában elég csak a BT kontrollert elővenni a nagyképernyős játékhoz.
-
-
pjen
félisten
válasz
Infernohun #113849 üzenetére
Ezt csak Te tudhatod. Te nézed.
-
Infernohun
tag
75" LG 75QNED85
Ez a típus mennyire állja meg a helyét manapság ?
Mert most egy bontott példány 3 év garival [374 ezer ft] -
hoffman_
nagyúr
válasz
blakey #113847 üzenetére
biztos, hogy nem cserélek, emiatt főleg, remek a készülék. közben próbáltam utánajárni, látttam én is hogy x/2 szériától van, gondolom 2021-es design még az enyém, vásárlástól függetlenül. azt, hogy hardveres limit van-e, egyelőre lehetetlennek tűnik kideríteni. köszi a választ mindenesetre.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
van egy OLED65C11LB itthon, lassan 3 éves, szeretjük, semmi döccenő nincs vele, cserélni felesleges. viszont a webOS24 verziónak örülnék, ellenben a külföldi fórumokon azt látom, hogy ez valószínűleg bukó. a C2-k pár hónapja megkapták. valakinek van ilyen jellegű tapasztalata, webOS 6.xxx --> webOS 24 update fizikailag lehetséges bárhogy?@ #113831 IntelKiller7
pontosan emiatt érdekel. -
Móncsa
aktív tag
Melyik 75"-os LG tv a legjobb vétel 300 000ft-ig?
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok! Egy széles talpas LG tv-t hogyan lehet középtalpassá alakítani?
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Miért nem tudok belépni az Lg Content Store-ba az 55Nano863 készüléken? Net van, a telepített alkalmazások működnek. A Yettel app-ot szeretném telepíteni de azt az üzenetet kapom, hogy "A tartalom nem érhető el. Nincs tartalom" -
IntelKiller7
veterán
LG TV-k is megkaptak az Xbox Cloud Gaminget.
Available on LG TVs with webOS 24 or newer versions. This includes select 2022 and 2023 models which have been updated to software version 23.20.01 or higher, including 2022 OLED TVs, and 2023 OLED, QNED, Nanocell, and UHD TVs.
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok! Tegnap a MM-ban néztem egy 75"-os LG tv-t 279000ft-ért az mondta az eladó felejtsem el mert egy hulladék a képminősége inkább vegyem meg az előtte lévő 75"-os Samsung tv-t 244 000ft-ért mert annak sokkal jobb a képe. Néztem ott pár percig a kettő képét -mindkettőn ugyanaz volt a műsor-- szerintem akkor is szebb volt az LG képe. Azt mondta az eladó ez csak optikai csalódás mert az LG -ben már 2021-óta nem IPS panel van hanem csak VA panel míg a Samsungban valami újfajta szuper panel van. Kinek mi a tapasztalata , információja melyik 75"-os tv-t érdemes akkor megvenni max 300 000ft-ig?
-
rainman72
nagyúr
Használ vki S80 vagy S90 soundbar?
Érdekelne a vélemémye -
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Most vetgem észre egy foltot a tvn, 55uj701v.
Szerintetek mi lehet ez?
Pixel tesztet néztem, az működik, de sötétebb hátterü.
[kép] -
belassos
csendes tag
Sziasztok. Lg 43uk6300mlb okos tv-m van. Str formátumban vesz fel antenna bemenetről. Van rá valami módszer ,hogy valami általános felhasználású formátumba mentsem, vagy átkonvertáljam, avi ,mp4,stb? Előre is köszönöm a választ.
-
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy mit takar a 04.53.40 verzióra való frissítés? -
Speeedfire
félisten
válasz
BreamHunter #113820 üzenetére
Köszi srácok
-
BreamHunter
tag
válasz
Speeedfire #113819 üzenetére
PLaci58-nak van igaza. Valóban ott a beállítás.
Általános-Rendszer-Biztonság és ott van alul a kapcsoló.
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok, megnezem ezeket.
-
PLaci58
addikt
válasz
Speeedfire #113811 üzenetére
Esetleg a beállításoknál a kezdőlap beállításánál a "Tartalomajánlás" kikapcsolása?
-
BreamHunter
tag
válasz
Speeedfire #113815 üzenetére
Sajnos nem találtam mást.
Nem emlékszem már pontosan mi lehetett amitől megszűntek ott nekem a reklámok.
Esetleg nézz szép a neten. Hátha van valahol valami infó a kikapcsolásra. -
BreamHunter
tag
válasz
Speeedfire #113815 üzenetére
Hmm.
Akkor nem tudom. Valamit mókoltam anno mert nekem is volt ott reklám, de pontosan nem emlékszem mit.
Viszont azóta nincs. Ha hazaértem ránézek megint, hogy mi lehetett. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #113814 üzenetére
Megneztem, de így van beállítva nekem is
-
Speeedfire
félisten
válasz
BreamHunter #113812 üzenetére
Nagyon köszi, megnézem
-
válasz
BreamHunter #113810 üzenetére
Nálam is C1, a kezdetektől tökéletesen működik az Airplay.
-
BreamHunter
tag
válasz
Speeedfire #113811 üzenetére
Szia.
Nekem nincsenek ott reklámok.
Lépj be a Beállitások-Támogatás-Adatvédelem feltételek-Hirdetés.
Ezt kapcsold ki.
Hátha segít. -
Speeedfire
félisten
Mik ezek a reklámok?
-
BreamHunter
tag
válasz
LouiS22 #113809 üzenetére
Nekem C1-en és C4-en is tökéletes. Bátyám C2-es tévéjén is.
A kérdezőnek is működik C2-ön.
BX-en nem jó neki.
Te ebből leszűrted, hogy nagy valószínűséggel az Apple a ludas, mert csak. Mert ellenszenves cég.Szerk.:
"Egyébként meg állítólag véleményszabadság van, lehet, hogy fanboyként fáj, ha valaki épp mást gondol a túlárazott, túlhypeolt cupertinói termékekről."És még tudod cifrázni.
-
LouiS22
veterán
válasz
BreamHunter #113808 üzenetére
Lassíts turbó, kisodródsz. Az iparág legnagyobb ki ha én nem cégéről beszélünk, tudjuk jól: nem bug, feature. Engedtessék meg, hogy benne legyen a pakliban: a hiba náluk van. De majd kiderül, ha a kolléga visszajelez. A gyanúm csak egy gyanú, ha szövegértelmezel, első helyen a wifire tippelek, ezért is kértem, hogy nézze meg, mi újság ethernettel.
Egyébként meg állítólag véleményszabadság van, lehet, hogy fanboyként fáj, ha valaki épp mást gondol a túlárazott, túlhypeolt cupertinói termékekről.
-
BreamHunter
tag
válasz
LouiS22 #113805 üzenetére
A zárójeles részhez.
Pici ellenszenvet érzek a mondandódban az Apple iránt.
Amúgy eléggé ellentmondásos amit közölni akarsz és ahogy előadod.
Tehát mindenki más tud mindent az apple meg hülye.Nem tudom miért kell idekeverni az Apple-t. Nyilvánvaló, hogy nem az Apple hibája, de te majd azt jobban tudod mindenkinél, hogy mi a hiba. Mert ugye mindenki más hülye csak te tudod az igazságot!
-
junior19
senior tag
válasz
jófejsrác #113806 üzenetére
A C sorozat mindig jobb processzort kap, illetve az évjáratkülönbség miatt is másabb. S ha jól emlékszem a memória is nagyobb a C-ben.
Nekem is B van, hol működik a képernyő tükrözés, hol nem. De én ritkán használom, minden csatlakoztatva van a tévére, csak érdekesség képen próbáltam ki.
Ha minden képen használnád, akkor először egy pár perces áramtalanítás a tévén, ha nem oldja meg, s nem nagy munka az újra beállítás, akkor egy gyári visszaállítás.
De nem biztos, hogy megjavul ezektől, ezt vedd figyelembe. -
-
LouiS22
veterán
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
nem tudom mennyire specifikus a problémám, de hátha tudtok segíteni
.
Van egy LB BX és LG C2 Tv-m. Mindkettő egy hálózaton van (5Ghz) és minden streaming vagy YouTube tükrözés megfelelően működik.
Viszont tegnap este vettem észre, hogy ha a telefonról / macbookról szeretnék airplay segítségével képet átküldeni rá akkor a BX egyszerűen csak homokórázik és semmi sem történik.
BX-nél már töröltem a telefonpárosítás és szerintem ehhez kapcsolódó beállításokat, de nem hozott megoldást.
A probléma azért fáj, mert DLNA keresztül szoktam telefon segítségével rá filmet nézni vagy a scream streaming szolgáltatást tv-re küldeni.
Nem tudom mit lehetne még állítani, kipróbálni.
Köszi
-
csab2
veterán
Sziasztok!
LG 55 OLEDG42LW
LG 55 OLEDG43LS
Az 55 a képátló collban. Az OLED a kijelző technológia. A G a sorozat az OLED-en belül (A az alap, B jobb, C még jobb, a G a galéria sorozat, ami talán a legjobb és legszebb, a falra simul). A 4 azt jelölöli, hogy 2024-es modell. De mit jelent az utána lévő 2, illetve 3? Mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- LED világítás a lakásban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest