Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HussarF

addikt

Sziasztok! Tegnap szereltem fel az új LG 55QNED80T3A TV-met. Tök jó meg minden, de az tűnt fel, hogy rettenetesen dobozhangja van. Mármint nem vagyok egy audiofil egyáltalán, még inkább kicsit botfülűnek is mondanám magam, de előtte egy LG 43LH590V volt fent már 2017 óta és annak semmi gond nem volt a hangjával.
    Ezen meg elindítottam a sorozatot a MAX-on, amit néztünk már az előzőn is, aztán én is meg a párom is egyből észrevettük, hogy mi a fene van a hanggal? Állítgattam a beállításokban az előre beállított hangszíneket, de olyan igazi érdemi javulás nem volt.

Kérdésem, hogy elrontottam valamit (van még valami fólia, amit le kell valahonnan szedni vagy valamit még be kell állítani?) vagy csak ez ilyen új TV-s trend, hogy ilyen rossz hangszóróval/hanghatással adják ki, hogy vegyen még az ember hozzá hangszórót is? Nem nagyon vagyok képben a TV-s trendekkel, hátha tudtok segíteni :R

Új hozzászólás Aktív témák