Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
ha a PC össze van kötve TV vel és nézek rajta filmeket akkor néha kb 1percenként van egy nagyon pici akadás. 2 tized másodperces megakadás között minden tökéletes.
Mi lehet a gond.
HDMI kábel esetleg?
Vagy valami rásegítést bekapcsoltam és néha nem bírja a TV procija? -
gorgocska
tag
Srácok van egy LG 55UH664V típusú tv és azt vettem észre hogy nem találja a wifi otthoni hálózatot vagy csak nagyon sok keresgélés után találja meg.és eddig a házba levő wifi neveit meg találta de most csak az enyémet jeleníti meg.ha elszállt a wifi vevő alkatrésze tud valaki abba segíteni hogy az drága mulatság lenne ,egyáltalán én meg tudnám rendelni és egy szakival be rakatni?köszi előre is a segítséget.
-
Wolverine
félisten
válasz
beach head #104738 üzenetére
Az UHD a felbontást jelenti, a háttérvilágításhoz nincs köze
A DisplaySpecifications szerint a 8000 is Direct LED-es.
A 7300 és a 7400 biztosan ugyanaz, előbbi a sima talpas, utóbbi az íves. -
beach head
senior tag
válasz
Wolverine #104737 üzenetére
Igen , ez így van. De az már lényegtelen hogy 3 v 4 hdmi port van-e rajt. És ez a direkt led(7300,7400) vs uhd (8000)különbség jelent valamit?
Ezen kívűl bármi hardwares eltérés van a 3 modell közt? (Vagy inkább a 7300-7400 és a 8000 közt?), A verziószám gondolom csak-csak indokol valamit (erősebb processzor stb, jobb kijelző[?], stb...) vagy csak a 7300 és 7400 közt a talp különbsége 7-8000 Ft?... Per/pill ha a 7300asnak lenne félholdas talpa már vinném is... -
Wolverine
félisten
válasz
beach head #104729 üzenetére
A 7300, a 7400 és a 8000 is Magic Remote-tal jön. Az első kettő különbsége a talp, a 8000 eggyel több HDMi-t és fém hátlapot kapott, ha jól emlékszem.
-
fujitsu97
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó topikot választotttam.
Van egy 65nano903na TV, amin az optikai kimenetet szeretném használni, mert a régi szintén LG házimozin csak HDMI kimenet van. A probléma az, hogy ha összekötöm a TV-t a házimozival, akkor pl. Youtube-ot hallgatva, apró kis akadások hallatszanak a hangban. De T-Home-ról érkező hangot ha TV-ről optikán megy a házimozi fele akkor nem akadozik, illetve a T-home box optikai kimenete is jó. Merevlemezről filmet lejátszva szintén akadozik a hang.
A korábbi 65UN74003LB esetén is akadozott, de ott a T-Home hangja is akadozott (mondjuk ott a kép is felhős volt nagyon).
Na most ugyanez az optikai kábel, szintén Youtube vagy HDD forrás ugyanaz a film, másik TV egy Samsung 58MU6022, illetve egy Philips 43" nem akadozik a hang a házimozin.
Valakinek van tippje, hogy merre érdemes elindulni? (MM-os a TV, ott először hallanak ilyenről, LG szervizzel meg volt már dolgunk 1 hónapja 1,5 hónapig és elég huzavonás volt, kicsit kezd elegünk lenne ezekből az új TV-kből.)
Köszönöm! -
Kaba
veterán
válasz
crazygamer #104734 üzenetére
Jár hozzá a Magic Remote.
-
monster95
tag
Sziasztok.
Tudom hogy ez egy LG topik de azt szeretném kérdezni filmnézésre melyik lenne jobb választás?
Samsung QE55Q70T
LG 55NANO91 -
Kaba
veterán
válasz
crazygamer #104731 üzenetére
A magic remote a "légegeres" táv.(amennyiben a pointerre gondoltál).
-
crazygamer
tag
válasz
A 7400-as LG-hez nem a "légegeres" távirányitó jár? Vagy a magic remote az valami megint más?
-
Kaba
veterán
válasz
A középső talpas simán ráfér az állványodra,mivel a talpának hossza kb. 80 cm.
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Ezen [LG tvk] közt vacilálok most már nagyon, egy "nagyobb" leakciózásra várva
7300 7400 és 8000 es példányok.
Gyakorlatilag nem sok különbséget ír a gyártó róluk, a 7300 és 7400nál Direct led-et, a 8000nél uhd -t ír a megvilágítás típusánál. Ez nem tudom mennyire befolyásoló tényező. Valamint a 8000-es tartozék a magic remote. (bár ez a felhasználást illetőleg nem olyan fontos)
Illetve a látható különbség a 7400as félhold alakú talpa, ami talán lehet célszerűbb lenne a 97.5 cm széles tévéállványhoz. Sajnos pontos méreteket nem nagyon találok a talpra, vagy a két láb közti távolsághoz, de gyakorlatilag a tévék széllessége megegyezik az állvány szélességével, így gondolom a 7300 és 8000es szériások lába olyam 3-5 cmre lehet az állvány szélétől ráhelyezve...
Ezen kívül tudtok javaslatot adni, melyik jobb a másiknál?
Ha pénztárcámra hallgatok akkor a 7300as tudja legolcsóbban azt amit a többi 109k-ért, és mivel nem nagyok az igényeim valószínüleg magamtól ezt választanám( már ha elfér az állványon is)
Köszi a javaslatokat előre is! -
creed33
aktív tag
Egyetértek. Én kifejezetten a tv csatornák nézésénél látom előnyösebbnek. A tv nézés megfogalmazás pontatlan volt.Illetve csak az 50 és 55 nano79 közötti különbség esetén tudok nyilatkozni, a többi tévére nincs rálátásom. Ebben az esetben viszont csodálkoznék ha az emberek döntő többsége TV csatornák nézéséhez nem az 55 nanot találná jobbnak.
-
adp
őstag
válasz
vendingo #104724 üzenetére
Csak fura, hogy pont az egyik legnépszerűbb méretet cseszték el, a középkategóriában....
Na de mindegy is a 65-ös un74 VA paneljának meg örülök mivel ha esetleg a holnap érkező 7es Samummal gond lenne, akkor van alternatíva. Csak ez most sokkal jobb áron volt mint az LG. -
Kaba
veterán
-
adp
őstag
válasz
TeeJay #104715 üzenetére
Sőt a samsung 65tu85 meg IPS lett amit végképp nem értek, mivel úgy tudom Samsung nem is gyárt IPS-t. De a Samsung topicba is értetlenül állt 1-2 hete egy tag aki megkapta ezt a tévét, hogy miért van ócska ips feketéje a tvjének sötétben. Utólag világosítottam fel, hogy ez bizony nem hibás példány volt csak szimplán egy jóval szarabb panel
-
creed33
aktív tag
Sziasztok! Most üzemeltem be a tévét.Finomhangolás nélkül egyből látható hogy az IPS panel való TV nézéshez.
Remélem nem kiabálom el, úgy néz ki végre sikerült jól választanom
Va panel tényleg inkább konzolnál adja ki a képességeit.
Fogok állítgatni korábban a fórumra beírt beállítások alapján, de ha olyan 55 nano79 tulaj olvassa aki megtalálta a számára megfelelő tuti beállítást a tévéadásokhoz, szívesen venném ha megadná ő is -
forras2
őstag
Szevasztok
A BX-es és a CX-es OLED TV között mi a tényleges különbség?
Egyiknél írja, hogy webos smart tv, a másiknál csak annyit ír hogy webos tv, de mindegyikben van wifi, tehát elvileg a net megy mind a kettőn, nem? -
nextman
aktív tag
Igen, lemértük, tényleg 400*400, és a doboz szerint tudja.
Hát user error, de a fúrógépes sráccal, nem tudtuk kiorigamizni belőle, hogy illeszkedjen mind a 4 pontra.
-
wierra
senior tag
-
nextman
aktív tag
Van egy tök régi 2012-es LG LW 5590-es tv-m.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen fali konzollal kéne rögzíteni?
Vettem egyet találomra, amit nem lehetett a hátuljához illeszteni, nem stimmelt. -
Cactustop
csendes tag
Sziasztok
Segìtsèget szeretnék kèrni. Pàr napja hasznàlok egy Nano 793ne tv-t. A bajom az,hogy kikapcsolás utàn az usb portok àramellàtàsa nem kapcsol ki. Mindkèt vinyo ledje viàgit kikapcsolàs után is. Egyen vannak a letöltött filmek a màsikat az èlő adàs felvètelère hasznàlom. Mindenfèle beàllitàst probàltam de sehogy sem akarja az igazsàgot amiota kapott egy sw frissitèst. Az eredeti sw-vel ha kikapcsoltam a gyorsinditàs+ funkciot akkor kikapcsolàs utàn leàlltak szèpen az usb-re kötött cuccok. Most a 03.21.36 sw van rajta. Az egyetlen dolog ami működik, ha a kèpernyő alatti gomb nyomva tartàsàval kapcsolom ki a tv-t. Ilyenkor lekapcsolnak az usb portok viszont ötből egyszer a tv nem kapcsolhato vissza. Sehogy... csak ha kihuzom a konnektorbol utàna vissza.... szoval tiszta őrület. Ha valaki tud, kèrem segitsen. Előre is köszi... -
forras2
őstag
Nahm, megszületett a döntés
Konzultáltam a Telekommal, OLED TV lesz
260-am van a TV-re jelenleg. Ezt befizetem 1 összegben, a maradék fennálló összeget meg 22×6400 ft-val fizetem ki.
így Ő lett a kiválasztott:
LG OLED55CX3LA 4K UHD OLED TVKöszi a rengeteg segítséget srácok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest