Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz Wolverine #104769 üzenetére
Plusz nem tudjuk hogy a +1 HDMI-n kívül mi egyéb változás van még
hiszen más alaplap lehet benne, más proci is lehet
komolyabb táp, esetleg több LED ami finomabban szabályozható
ezt mind nem tudjuk csak akkor derülne ki ha mindkét TV-t szét kapná valaki és átnéznékMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
beach head
senior tag
válasz Wolverine #104737 üzenetére
Igen , ez így van. De az már lényegtelen hogy 3 v 4 hdmi port van-e rajt. És ez a direkt led(7300,7400) vs uhd (8000)különbség jelent valamit?
Ezen kívűl bármi hardwares eltérés van a 3 modell közt? (Vagy inkább a 7300-7400 és a 8000 közt?), A verziószám gondolom csak-csak indokol valamit (erősebb processzor stb, jobb kijelző[?], stb...) vagy csak a 7300 és 7400 közt a talp különbsége 7-8000 Ft?... Per/pill ha a 7300asnak lenne félholdas talpa már vinném is... -
PociAti
őstag
válasz Wolverine #104310 üzenetére
Köszi a választ. Ennek az RGBW vs RGB panelnak utána nézek, mert nincs jelentős árkülönbség közöttük. Akciótól függően néha a 7300-as egy árban van (vagy olcsóbb) az azonos típusú 7000-es modellnél.
Mindegyiket 4k-nak olvastam (7000,7100,7300,7400), de lehet ügyesen elrejtették a részletet, hogy melyik valós 4k, melyik nem valós 4k.Úgy nézem az LG 50UN80003LC-hez is jár Magic Remote, és most akciós. Paneljéről (RGB/RGBW és valós 4K) lehet tudni valamit? Az LG magyar oldalán nem láttam ezzel kapcsolatos infót.
-
AssAssynn
őstag
válasz Wolverine #104280 üzenetére
Köszönöm.
Ezek közül az első kettő olyan, hogy "most ezért csináltak új típust?"
A harmadik, a képminőség már érdekes lehetne, mivel most egy árban vannak, csak kérdés, hogy ez a gyakorlatban valóban így van-e, s hogy mennyire.#104282asdf_ Igen, köszi. Hasonló változásokat én is találtam az adatlapok alapján, de mondom nem létezik, hogy ilyen marhaság miatt új típust kezdenek el gyártani.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
asdf_
veterán
válasz Wolverine #104159 üzenetére
Jack egyik LG tévén sincs jó ideje.
De van, csak pont forítva, mint ahogy kéne. A csúcskészülékekbe (Nano 86-tól felfele), amit házimozira kötnek, vagy ahol belefér heroináron soundbart venni a sokszázezres tv-hez, oda tökfölöslegesen belerakják, az alja modellekbe ahol csóró a vevő, nincs házimozija, nem fog a TV árának feléért harmadáért venni egy nyüves soundbart, így pont hogy használná a füles kimenetet/line outot, na abbe meg nem raknak. Logika bzmg.
-
Mosqu!to
addikt
válasz Wolverine #104159 üzenetére
Az OLED CX-emen bezzeg van, aztán erre ki a kutya kötne jacken hangot
Köszi a tippet, ez a hangerő állítós probléma mennyire valós az SPDIF esetén? Mert ha távirányítóval nem tud utána hangot állítani, akkor megette a fene.
[ Szerkesztve ]
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
AssAssynn
őstag
válasz Wolverine #103954 üzenetére
Köszönöm, sajnos én csak a TN paneles noti kijelzőmön tudtam ezt lefuttatni. Habár jobb volt a kép, mint némely csilivili tévének a videók alapján.
#103953DJosef Jó lenne, ha valaki bedobná egy másik szériával ugyanezeket a képeket ide.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
plejik
addikt
válasz Wolverine #103832 üzenetére
Az lesz valószínűleg. Csak a mostanit vissza küldöm a feladónak aztán cserélek egy ily CX re. Szerintem sem fogok benne csalódni. Nem is tudom miért nem ilyet rendeltem elsőre is..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
asdf_
veterán
válasz Wolverine #103692 üzenetére
Igen, de közben volt, hogy a 7100-ból (ét így talán a 7000-ből is?) a kerrekszámos átlójúak (50-60-70) VA panelesek,azok nem RGBW-sek. De akkor meg csak a MR lenne a különbség a 7100 és a 7300 között,, és egyetlen tetves 12e Ft-os távirányító miatt szerintem totál értelmetlen kétféle tévét gyártani, készletezni, szállítani, stb. (De mondjuk régen ugyanazon fényképezőgépből is volt, fekete, piros ,szürke, kék, fehér, szóval én már nem csodálkozom semmin).
[ Szerkesztve ]
-
core2trio
tag
válasz Wolverine #102817 üzenetére
Köszi!
Még ezt találtam, de ez meg régebbi egy évvel LG 32LK6200PLA[link] Azt hittem nagyobb lesz a választék. -
mcll
senior tag
válasz Wolverine #102774 üzenetére
Elvileg lehet, én nem vettem észre különbséget, pontosabban nekem jobban tetszett az UN képe (de lehet a látásomat befolyásolta az ártábla is) . Ok lehet hangyányit jobb volt, de közel sem annyira mint amennyivel drágább. Amúgy HDR anyag is futott mindkettőn mikor összehasonlítottam.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.