Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
-
beach head
senior tag
válasz
Wolverine #104737 üzenetére
Igen , ez így van. De az már lényegtelen hogy 3 v 4 hdmi port van-e rajt. És ez a direkt led(7300,7400) vs uhd (8000)különbség jelent valamit?
Ezen kívűl bármi hardwares eltérés van a 3 modell közt? (Vagy inkább a 7300-7400 és a 8000 közt?), A verziószám gondolom csak-csak indokol valamit (erősebb processzor stb, jobb kijelző[?], stb...) vagy csak a 7300 és 7400 közt a talp különbsége 7-8000 Ft?... Per/pill ha a 7300asnak lenne félholdas talpa már vinném is... -
PociAti
őstag
válasz
Wolverine #104310 üzenetére
Köszi a választ. Ennek az RGBW vs RGB panelnak utána nézek, mert nincs jelentős árkülönbség közöttük. Akciótól függően néha a 7300-as egy árban van (vagy olcsóbb) az azonos típusú 7000-es modellnél.
Mindegyiket 4k-nak olvastam (7000,7100,7300,7400), de lehet ügyesen elrejtették a részletet, hogy melyik valós 4k, melyik nem valós 4k.Úgy nézem az LG 50UN80003LC-hez is jár Magic Remote, és most akciós. Paneljéről (RGB/RGBW és valós 4K) lehet tudni valamit? Az LG magyar oldalán nem láttam ezzel kapcsolatos infót.
-
AssAssynn
őstag
válasz
Wolverine #104280 üzenetére
Köszönöm.
Ezek közül az első kettő olyan, hogy "most ezért csináltak új típust?"
A harmadik, a képminőség már érdekes lehetne, mivel most egy árban vannak, csak kérdés, hogy ez a gyakorlatban valóban így van-e, s hogy mennyire.#104282asdf_ Igen, köszi.
Hasonló változásokat én is találtam az adatlapok alapján, de mondom nem létezik, hogy ilyen marhaság miatt új típust kezdenek el gyártani.
-
asdf_
veterán
válasz
Wolverine #104159 üzenetére
Jack egyik LG tévén sincs jó ideje.
De van, csak pont forítva, mint ahogy kéne. A csúcskészülékekbe (Nano 86-tól felfele), amit házimozira kötnek, vagy ahol belefér heroináron soundbart venni a sokszázezres tv-hez, oda tökfölöslegesen belerakják, az alja modellekbe ahol csóró a vevő, nincs házimozija, nem fog a TV árának feléért harmadáért venni egy nyüves soundbart, így pont hogy használná a füles kimenetet/line outot, na abbe meg nem raknak. Logika bzmg.
-
-
asdf_
veterán
válasz
Wolverine #103692 üzenetére
Igen, de közben volt, hogy a 7100-ból (ét így talán a 7000-ből is?) a kerrekszámos átlójúak (50-60-70) VA panelesek,azok nem RGBW-sek. De akkor meg csak a MR lenne a különbség a 7100 és a 7300 között,, és egyetlen tetves 12e Ft-os távirányító miatt szerintem totál értelmetlen kétféle tévét gyártani, készletezni, szállítani, stb. (De mondjuk régen ugyanazon fényképezőgépből is volt, fekete, piros ,szürke, kék, fehér, szóval én már nem csodálkozom semmin).
-
core2trio
tag
válasz
Wolverine #102817 üzenetére
Köszi!
Még ezt találtam, de ez meg régebbi egy évvel LG 32LK6200PLA[link] Azt hittem nagyobb lesz a választék. -
mcll
senior tag
válasz
Wolverine #102774 üzenetére
Elvileg lehet, én nem vettem észre különbséget, pontosabban nekem jobban tetszett az UN képe (de lehet a látásomat befolyásolta az ártábla is)
. Ok lehet hangyányit jobb volt, de közel sem annyira mint amennyivel drágább. Amúgy HDR anyag is futott mindkettőn mikor összehasonlítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motoros topic
- Politika
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest