Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cactustop
csendes tag
válasz
monster95 #104811 üzenetére
Én 2 méterről nézem az 50" nano 793-at. És az én ízlésemnek már majdnem nagy. Sztem 3 méterre elég az 55", főleg ha sima TV adást is nézel. Ha csak 4K filmnézést és konzolozást tervezel akkor OK a 65" 3 méterről.
Egyébként nálam egy LM 660 Cinema 3D-t váltott a 793 nano. És a magam részéről nem különösebben vagyok elájulva a minőségi ugrástól. Sőt... 8 év alatt nagyobb előrelépésre számítottam. Konkrétan a betekintési szög katasztrofális a régihez képest. Jelenleg az egyedüli előnyét a méreten túl, csak Xboxozás közben érzem. 4K-ban , 5.1-es hanggal házimozin tényleg egy csoda a játék. -
válasz
monster95 #104634 üzenetére
Az utóbbinak sokkal jobb a procija, és nagy eséllyel kicsit a képe is.
A döntés az hogy nagy méret és kicsit lassabb proci, vagy kisebb méret, de gyors pörgős rendszer. A képminőségben nagy eltérés nem lesz szerintem.
Ha új generációs konzolhoz is lesz használva akkor mindenképpen az utóbbi. -
Samott
addikt
válasz
monster95 #104324 üzenetére
Sotetebb szobaban minden tv-nek konnyebb dolga van. Esetleg az IPS miatt gondolhattak erre, mert ott a feketek nem annyira feketek mint egy VA-nal vagy eppen olednel.
Attol fugg mi a szempontod a tv valasztasnal, itt a hozzaertok azt szoktak mondani hogy az IPS jobb vilagosabb helyisegbe es nem gond ha oldalrol nezed. A VA panel meg a sotetebb szobat szereti jobban es igazabol szembol szepek a szinei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest