-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Nekem gyári alapbeállításon van a gőzbojler, nem álítottam feljebb. A szilikoncsöves gyorscsatlakozójait ismerem, lám tényleg mégiscsak van "szervíztapasztalat"
, mert a kistesót, a darálós verziót szereltem, mindkettőt szétszedtem már az OPV szeleptest cseréje miatt. Nekem semmi bajom nem volt vele, zéger lehúz egy kis hegyes fogóval meg lehet ragadni a fülénél fogva, és máris lejön a cső, tekerhető ki az idom. Megcsináltam párszor oda-vissza, semmit nem ereszett sosem, nagyon gyorsan bontható kötés. Nekem nem volt vele problémám, de nem vagyok szerelő, két masina megbontása nem a világ, szóval lehet hogy amúgy tényleg egy fos megoldás... 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hobby rádiós topik
- Kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- Atlas + Vostok 55mm rudak + 245kg tárcsa
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, mert a kistesót, a darálós verziót szereltem, mindkettőt szétszedtem már az OPV szeleptest cseréje miatt. Nekem semmi bajom nem volt vele, zéger lehúz egy kis hegyes fogóval meg lehet ragadni a fülénél fogva, és máris lejön a cső, tekerhető ki az idom. Megcsináltam párszor oda-vissza, semmit nem ereszett sosem, nagyon gyorsan bontható kötés. Nekem nem volt vele problémám, de nem vagyok szerelő, két masina megbontása nem a világ, szóval lehet hogy amúgy tényleg egy fos megoldás...