-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
beleriand72
üzenetére
Szegeden Bélától vettem, már alig várom, hogy kipróbáljam.
@Bazsee71: na az jó, ha nem hisztis, na meg az is, ha nem nyeli a kávét számolatlanul.
Még Fragola mesterrel belerakatok egy manométert, meg kap egy ulka szabályozást és azt hiszem tényleg fullos lesz a Silviám és jó időre megállok. Legalábbis az újabb moddig mindenképpen
Na meg egy Pavoni azért befigyel még valamikor 
Közben hulladék időmben összegeztem a kávézással kapcsolatos kiadásaimat. Nem tudom feltette-e már valaki magának a kérdést, hogy mennyibe is kerül ténylegesen egy espresso a csészéjében. Nos én megtettem, és nekem jelenleg 178Ft-ba kerül egy szimpla, a dupla értelem szerűen mint ahogyan a neve is "mutassa".

Elsőre soknak tűnhet, de ha belegondolok egészen jó az ár. Mondjuk én már beleszámoltam a fentebb említett reneka kosarat, meg a hátralévő moddolás költségét is, amit Fragolával már egyeztettem. És ha nem költök már a gépre, akkor 2 év múlva ugyanez az ár már csak ~120Ft lesz. Az meg egy kapszula ára, nem is a legjobbakból.Azt azért érdemes hozzátenni, hogy én mindenből újat vettem!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Drón topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na meg egy Pavoni azért befigyel még valamikor