- Milyen egeret válasszak?
- Dell asztali gépek
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, en magamhoz kepest eleg sokat neztem az olimpiabol, altalaban unom a sportkozvetitest.
A Skimo-t sok kritika erte, hogy a sprint es a valto szamoknak igy semmi koze a sialpinizmushoz, mert igy nagyreszt az atszerelesek dontottek, meg nagyon mu a kornyezet a gyemant alaku palyaval meg a lepcsovel. En ugy hogy a sportot a hegyekben uzom nem versenykent, azt mondom, hogy ezen versenyszamoknak is megvan a helye, az eredeti formajaban a kozonseg nagy reszenek unalmas lenne, nehezebben kozvetitheto, illetve a helyi kozonsegnek is kevesbe erdekes, lattam hogy nagyon jo hangulat volt.
A legnagyobb drama a sprintben nekem a 40 eves szlovak holgy esete volt, aki a lepcso tetejere elsokent ert a negyeddontoben, ugy hogy egy ilyen rovid szamban a fiatalabbak elvileg fittebbek kell legyenek, aztan elrontotta kotesbe visszalepest, annyira, hogy utana mar csak kergette a mezonyt. Felesegem kulonosen egyutterzett vele, mert o van hogy 5-odszorre bir belelepni a pines kotesbe.
De ugy egyaltalan izgalmasnak, erdekesnek talaltam az egeszet.
A freestyle snowboard is nagyon tetszett, foleg azert is, mert latszott hogy a hataraikon csinaljak, meg a gyoztes is esett egyszer, es laikuskent is eleg jol meg tudtuk tippelni ki mennyi pontot fog kapni, ezert baromi izgalmas volt az egesz.
A noi sikrosszt-t is megneztuk, annyiban nem tetszett nekem a versenyszam, hogy hasonlo kepessegu indulok eseteben sokszor ugy tunt, az elejen eldolt, mert nagyon nehez elozni. De azert voltak elozesek is, meg nagyon izgalmas es latvanyos versenyszam. Kozben utananeztem milyen leceket hasznalnak. Kulon lectipus van ra, viszonylag hosszu, viszonylag kemeny de rugalmas az ugrasok utani leerkezesek miatt. Az is tetszett benne, hogy eszembe juttatta, mikor oktatonal tanultam sielni, es o tanitotta, hogy hogyan lehet gyorsnak lenni a hullamos palyakon, jo volt nezni ezt a technikat profi modon kivitelezve a versenyzoknel.
A lesiklas viszont kezd egyre brutalisabba valni az elmezonyben, mert a versenyzok hatarai evtizedrol-evtizedre tovabb tagulnak, viszont vedofelszerelessel is barmikor el lehet vegzetes hibat kovetni, 120 km/h-nal nem egy vedett jarmuben, ulve, hanem silecen csapatva ez a motorversenyek szintje kezd lenni veszelyessegben. Brutalis mire kepesek amugy.
-
mephi666
nagyúr
...ez a sztori jó lesz majd az unokáknak is: nem mindenkinek ütik ki olimpiai döntőben a fogát, majd lő győztes gólt a hosszabbításban

-
homerhamm
veterán
Nemsokára kezdődik a záróünnepség.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én is nagyon! De nagyon jó meccs volt. Kanada szinte végig jobb volt, de nem tudta megnyeri. Pedig rengeteg lehetőségük volt. Kezdve a kettős emberelőnnyel.
Bírói részről egyedül az a túl sok ember a jégen szitu volt nagyon kérdéses. Kíváncsi leszek, hogy ott miért nem fújtak kiàllítàst, és jól jártak e el?! De ennyi. Ezt Kanadànak nem szabadott volna hosszabbításra engednie. Ott már minden lutri. -
+1
Lehokizták a kanadaiak az USAt.
Fantasztikus volt az amerikai kapus. Eldontotte a merkozest. Kar, hogy Sid nem jatszhatott. -
.LnB
titán
Akárki nyer a végén, ez egy méltó döntő. Nagyon jó meccs!
-
l.skywalker
titán
Nagy állat ez a Klaebo
-
.LnB
titán
Azért az amerikai kapus adott esélyt a gólnàl a Szlovàkoknak. Mert először háttal állt be a kapuba!
Ez már konkrét trollkodàs volt. -
.LnB
titán
Hogy a fenébe nyilatkozhatja azt bármelyik Szlovák játékos az első harmad után, hogy nem volt ez rossz harmad a számukra!? Ez kb mindent el is mond. Semmit, az ég világon semmit nem tudnak csinálni ez ellen az amerikai csapat ellen. Nemhogy 5v5-ben, de még emberelőnyben sem! Osztálykülönbség van a két csapat között.
-
mephi666
nagyúr
...nem azért a 20fillérért, de adhattak volna az egyik csapatra másmilyen mezt, mert hirtelen ránézve alig lehet megkülönböztetni őket
az tuti, hogy a kék-fehér-piros csapat fog döntőbe jutni -
.LnB
titán
Megint szét izgultam magam. Nem bírom ezt a stresszt.!
Az utolsó gólnàl felugrottam örömömben. Az a lényeg, hogy Kanada döntős. Remélem Szlovàkok ellen. -
mephi666
nagyúr
...na hát ez a finn-kanada meccs se egy simaliba volt
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem Iowa Stars volt az? Szerintem Jankó sosem került a Stars roster-ére.
Pár éve viszont már a Fehérvár natívan benne volt/van(?) a játékba. Igaz, akkor már maga a játék volt ramaty, és nem tudott sokáig lekötni. -
l.skywalker
titán
válasz
homerhamm
üzenetére
8 éve ezen a számon bronzérmes volt. Most is jól ment, és még az sem róható fel neki, hogy az utolsó fél körben kiengedett, mert akik megelőzték annyival jobbak voltak, hogy semmire sem ment volna +2 másodperc előnnyel.
Egy meneten belül 2x döntötték meg az olimpiai csúcsot
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hat en inkabb valasztottam a kedvenc csapatom, es leigazoltam, akit szerettem.

Szeleken Jagr ugyebar, de remlik Kovalev, Bure, Bondra is tobbek kozott. Azt tudom, hogy a center es allando gol- es pontkiraly a feltorekvo ifju magyar csatarcsillag volt, bizonyos Peter Happy

Szegeny Super Mario meg vagy a szelre szorult, vagy epp padozott
-
mephi666
nagyúr
...nők azért komolyabb rácsos sisakokkal védik az arcukat... férfiaknál csak a kapuson van ilyen rácsos, többiek kis plexissel nyomják: néhány harci sérülés elfér rajtuk
nők azért lassabban mennek és jóval kevesebb a kontakt -
homerhamm
veterán
Nagyon jól nyomta a magyar(?) srác 1500m gyorskorcsolyát!!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
...én meg valamiért itt is a szép piros mezekhez kezdtem vonzódni, így lett detroid red wings

-
-
.LnB
titán
válasz
Peterhappy
üzenetére
Ugyan ez itt is. NHL 99-cel kezdtem. Ott kiválasztottam a Penguins-t, mert egy Jean-Cloude Van Damme filmben (Hirtelen halál) láttam a logojukat/csapatot. És azóta vagyok Pittsburgh szurkoló.

Nem tudom, hogy láttad e (én már többször is), de kötelező: [link]
-
NHL-bol en is ezzel a harommal jatszottam kb orrverzesig
En nagyon szerettem Lemieux-t, miatta drukkolok a pingvineknek evtizedek ota, foleg mikor melle kerult a kis taknyos, Crosby
most meg nezem, 38 eves, basszus. Remelem nem sulyos a serulese, egy elo legenda a ficko. -
mephi666
nagyúr
jégkoronghoz annyi a kapcsolatom, hogy 2000 körül sokat játszottam nhl99+2000+2001-el
...majd fősulira 2. hely dunaújváros volt, első pedig gamf: az volt a terv, hogy ha dunaújvárosba megyek, akkor kipróbálom... liga működése (valamint nba, mlb, nfl, stb) pedig teljesen ismeretlen, mert premier league kivételével mást nem nagyon követek... munkatárs pedig vagy 40-50 éve odavan a jégkorongért és van rálátása...
így kontárként úgy látom, hogy az lehet a gond, hogy nhl kivételével nincs igazán erős liga... ahogy 1-2 meccset, valamint az eredményeket időnként elkaptam úgy látom, hogy jégkorongban nagyon durván kijönnek az erőkülönbségek a "szintek" közt... kb mintha fociban fociban egy első ligás csapat kötelezően vagy 6-8 góllal verné a 2. ligát 10/10 meccsen... 2. ligás csapat legalább ugyanennyivel a következőt és így tovább... ezzel szemben olyan is megeshet, hogy egy 4. ligás csapat megfog egy topcsapatot 
-
.LnB
titán
Ezek a dolgok még csak most jutottak el hozzád? Az össze amerikai major ligában ez a helyzet, szabály. Leszámítva az MLB-t, ott nincs fizetési sapka. Az, hogy a focival hasonlítjuk össze.. Erre jobb ha nem is írok semmit, én nem bírok focit nézni. És hülyeség is lenne bármit írni, mert a foci messze a legnépszerűbb sport a földön (sajnos).
Érdekes a jégkorong helyzete, mert 20-25 éve azt mondták, hogy ez az atomkor, és a jövő sportja. Aztán valahogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Még az amerikai major sportok között is az NHL a legkisebb liga. Pedig maga a sport zseniális. Sok néző panaszkodik, hogy nem látja a korongot, hát igen, sokszor nem is azt kell nézni.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyszerűen ez a mostani kanadai csapat egy műremek (jól, fog öregedni ez a kijelentés ha nem nyerik meg). Amikor olyan gólok vannak, hogy a három pontszerző MacKinnon, Crosby, McDavid.. És akkor McDavid amit leművel a tornán, hogy pont/lejátszott harmad átlagot hoz. Ezek olyan dolgok, amiket öröm nézni. És valahol konkrétan történelmi dolgok.
Igaz, hogy már tavaly is ez a csapat volt a NHL Négy Nemzet Tornán is. Viszont ez egy Olimpia!Én úgy gondolom, hogy ennek a csapatnak meg kell nyernie ezt az Olimpiát! Az lenne a világ rendje.
-
l.skywalker
titán
Én alapvetően az európai csapatoknak szurkolok, de ezt a meccset csak hátradőlve élveztem. A csehek jól küzdöttek, a kanadaiak pedig szerintem kicsit eltaktikázták magukat, de nagyon szépen kontrollálták a játékot hátrányban. Mind a hosszabbítás mind a hirtelen halál ennek volt az eredménye. Nagyon jó meccs volt.
-
mephi666
nagyúr
amerikai meccsnek csak a végét néztem... igazából mindhárom végeredménye papírforma lett, de az hogy hirtelen halállal nyerik, azt szerintem nem sokan gondolták
simán lehetne most svájc, finnország, svédország, szlovákia négyes... hosszabbításban nyerni majdnem olyan oroszrulett, mint fociban a büntetők...ma akkor női svájc-svédország elődöntő és óriási meglepetésre usa - kanada döntő

ui: tegnap munkatárssal nhl-ről beszélgettünk, aki nagyon otthon van a témában... focival összehasonlítva van sok apróság, ami szimpatikus... pl a fizetési plafon... az hogy szezon végén a tabella végéről az eleje felé haladhatnak igazolásokkal, ezzel szorosabbá téve a bajnokságot (nincsenek emiatt akkora pontbéli különbségek és unalmas meccsek sem) ...csomó ötletet simán át lehetne venni

-
.LnB
titán
Iszonyatosan izgultam Kanadáért. Főleg, hogy Sid lesérült.
Nagyon jó meccs volt.
De így "könnyű", ezért volt ez ennyire szoros: [link] Sebaj, Kanadának még ez is belefért.
Egyébként én sem vettem észre élőben.
Szlovákok előtt le a kalappal! Egy Kanada - Szlovákia döntőt el tudnék viselni.
-
mephi666
nagyúr
...nagy a pangás
ez a cseh-kanada hokimeccs elég necces lett... pedig azt gondoltam, hogy nagyon simán viszik a juharlevelesek -
mephi666
nagyúr
...na hát a férfi halfpipe magasabb szint, mint a női
kérdés, hogy 3. körben a 95pontos japánt meg tudja-e előzni a 93.5es, 31 éves ausztrál? ...izgalmas -
mephi666
nagyúr
...na hát így nhl sztárokkal usa és kanada ellen sok csapatnak nincs esélye... kemény darálást mutatnak és a lettek se puhányok
-
l.skywalker
titán
A koreai-magyar valószínűleg kiesett gyorskorcsolya ezer méteren.
-
mephi666
nagyúr
...ez a snowboard halfpipe is jópofa... kb azon múlik, hogy 3 próbából ki tudja seggreülés nélkül megcsinálni a legkomolyabb trükkjét... amcsi csaj készült 2. próbára is vagy 5 percig és nem jött össze... Kudo lány viszont jó ebben is
...ja big air-ben Kokomo volt, aki behúzta... kevertem őket
-
l.skywalker
titán
válasz
homerhamm
üzenetére
Amúgy a magyar olimpiai oldalon is van naponta program, külön cikkbe szedve:
Milano-Cortina 2026 | Magyar Olimpiai Bizottság -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Javítva, ez nem rövidpályás szám, hanem normál gyorskorcsolya
Mai program:
- Északi összetett 🥇
- Snowboard: női félcső selejtező
- Freestyle sí: női buckasí 🥇
- Alpesi sí: férfi szuperóriás-műlesiklás 🥇
- Szkeleton: férfi edzés
- Biatlon: női egyéni 15 km 🥇
- Jégkorong: női csoportmeccsek
- Szánkó: női kettes 🥇
- Szánkó: férfi kettes
- Gyorskorcsolya: férfi 1000m 🥇
- Curling: férfi csoportmeccsek
- Műkorcsolya: jégtánc kűr -
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mikor lesz a gyorskorcsolya?
-
l.skywalker
titán
Mai program:
- Északi összetett 🥇
- Snowboard: női félcső selejtező
- Freestyle sí: női buckasí 🥇
- Alpesi sí: férfi szuperóriás-műlesiklás 🥇
- Szkeleton: férfi edzés
- Biatlon: női egyéni 15 km 🥇
- Jégkorong: női csoportmeccsek
- Szánkó: női kettes 🥇
- Szánkó: férfi kettes
- Rövidpályás gyorskorcsolya: férfi 1000m 🥇
- Curling: férfi csoportmeccsek
- Műkorcsolya: jégtánc kűr(vastagon szedve a magyar érdekeltségű szám)
-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mikor láthaunk legközelebb éremesélyes magyart?
-
l.skywalker
titán
Na Ádónak nem jött össze az újabb érem, de Fontana-nak megvan a 12. ráadásul arany és ezzel beérte Ole Einar Bjørndalen-t az örökranglistán.
Gyorskorcsolya vegyesváltó 2000 m végeredmény:
1. Olaszország
2. Kanada
3. Belgium
4. Kína -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
2000 m vegyes váltó, negyeddöntő:
1. futam, magyar váltó (Somodi Maja, Végi Diana Laura, Moon Wonjun, Nógrádi Bence) - 4. hely, valszeg nem jutnak tovább -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nógrádi kiesett
Moon Wonjun továbbjutottDubois kiesett, ami nagy meglepetés
Liu Shaoang (Ádó) pont Nógrádi futamából simán továbbjutott -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
férfi 1000 m:
3. futam, Nógrádi Bence 4. lett (1:27.132) valszeg nem jut tovább
5. futam, Moon Wonjun 3. lett (1:25:048) ezzel továbbjuthat -
l.skywalker
titán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Most, hogy az USA kiverte az olaszokat, remélem a svédek nyerik

-
Vismajor01
addikt
Ma lesz a mixed csapat curling donto es bronzmeccs!
Bronz: UK vs ITA
Donto: USA vs SWENem hagynam ki!
-
l.skywalker
titán
Magyar vonatkozású hírek:
Sífutás
női sprint klasszikus stílus, kvalifikáció:
79. Pónya Sára 4:24.13 (+47.92) - nem jutott tovább
férfi sprint klasszikus stílus, kvalifikáció:
90. Büki Ádám 4:02.02 (+54.65) - nem jutott továbbRövidpályás gyorskorcsolya
női 500 m:
8. futam: 4. (27.) Végi Diana Laura 44.164 - nem jutott továbbAkik még a mai napon vannak:
férfi 1000 m:
3. futam, Nógrádi Bence 4. lett (1:27.132) valszeg nem jut tovább
5. futam, Moon Wonjun2000 m vegyes váltó, negyeddöntő:
1. futam, magyar váltó (Somodi Maja, Végi Diana Laura, Moon Wonjun, Nógrádi Bence) -
mephi666
nagyúr
...páros korcsolyában mi ez a belassított offspring - come out and play? húzza a szalagot?
a pretty fly már oké...jó volt ez a páros és a zeneválasztás is
(ebben a pc világban belefér, hogy "csinos k*rvát egy fehér srácnak"?
) -
Onlány
tag
A téli sportok nagy része tényleg extrém. Néztem a síelők slopestyle versenyét valamelyik nap és az is olyan brutális mint a snowboard. Ez a rengeteg forgás, repülés nagyon veszélyesnek néz ki.
A férfi mezőnyben sokan estek, hibáztak. Ha a hiba után elveszted a lendületet kuka az egész menet. Én nagyon sajnálom Lindsey Vonn-t mert tényleg lett volna esélye éremre ha nem sérül le Crans-Montana-ban. Ha jól emlékszem vezette a szakági világkupát, tehát a térdprotézis ellenére jó formában volt. Viszont a sérülés után miért vállalhatta be az olimpiát azt én sem értem
-
homerhamm
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Vajon marad valami maradandó hátránya? Pl. állandó sántítás, vagy nem tudom, még fel se épült...
-
l.skywalker
titán
válasz
Soulfly842
üzenetére
És most nézem az összefoglalót. Az andorrai versenyző is hatalmasat esett utána 😬
-
l.skywalker
titán
Igen. Javarészt szén- és üvegszál ötvözetből vannak, a kritikus pontokon kevlár erősítéssel. De a nagyobb gond a gyakorlás. Salzburgban volt akkoriban legközelebb gyakorlópálya. Baromi költséges volt már akkor is pályaidőt venni. Pulai tudott szponzorokat szerezni a nyári olimpiai eredményei okán, de én BKV bérletet épp ki tudtam fizetni😁
-
mephi666
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
...ja, fejjel előre ezerrel
téli olimpia nagy része extrémsport... kb csak a curling van ellensúlyozni valamennyire...ja persze, hogy síelésben más a hobbi és profi szint, de Schumacher is laza kikapcsolódás közben sérült le, mikor F1ben korábban megúszott több balesetet is a lehető legszerencsésebben... én megvagyok nélküle

...ja nézegettem: létezik, hogy ezek az olimpiai versenyszánkók átszámolva 10-15millióba fájnak?
-
l.skywalker
titán
Majd a skeletont nézd meg. Amikor Pulai elkezdett idehaza szánkózni én nagyon szerettem volna skeletonozni. Találkoztam Gyulai Marcival, ők akkor próbálkoztak a bobbal. Mesélte, hogy a skeletonosok azok külön elmebetegeknek számítanak a sebességőrültek között. Végül sajnos a pénz miatt esélyem sem lett volna rá, meg azért sem mert alig voltam 70 kg
-
l.skywalker
titán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Azért nála jellemző volt már a karrierje végén ez. Én nem értem miért jött vissza. Ezzel az erővel Herman Maier vagy Fritz Strobl is visszatérhetne
-
Soulfly842
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Úgy hírlik, hogy nyílt lábszártörés, de részinfók nincsenek.
De egyébként könnyen meglehet, hogy azért vesztette el a stabilitását, mert 'amolyan kedvenc helyszín téli olimpia utolsónak a karrierben még sérülten is belefér' elven indult neki.
Sérülten kiállni egy ilyen versenyszituban?
-
homerhamm
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Pont láttam, ahogy elviszi a mentőhelikopter, durva volt.
Tegnap curlinget néztem, tök nyugtató volt.
-
mephi666
nagyúr
...ez a szánkó nagyon kemény, ahogy autópályatempót mennek
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
...engem mindig teljesen hidegen hagyott a síelés, Schumacher sérülése óta pedig a gondolatot is teljesen elvetettem, hogy valamikor kipróbáljam... nekem túl nagy felesleges rizikó pár perc szórakozásért... akkor már inkább nagyritkán pecázok... habár 2 éve Orfűn sikerült úgy beesnem a stégről, hogy közben a stég oldalával végignyestem rendesen magam
...nem kell nekem ez, kellően önveszélyes vagyok enélkül is...most a boardosok szlalomoznak: itt is van azért esés, de egyik se olyan brutál, mint Lindsey-é
-
Soulfly842
addikt
Basszus, egy olyan versenyző, aki soha nem fél a sebességtől és egy tök egyszerű szituban az elején ekkorát esni...
Lindsey Vonn óriásit bukott, nincsenek csodák
A súlyos sérülése miatt legnagyobb érdeklődéssel várt alpesisíző 13.-ként érkezett, de már a táv elején elszállt, és mozdulatlanul terült el a földön, csak a fejét tudta megemelni.
[...]
"Mintegy 15 percre volt szükség, hogy hordágyon rögzítsék a sérültet, majd mentőhelikopterrel a levegőbe emeljék, majd elszállítsák." -
mephi666
nagyúr
...ezek a snowboardosok odab*sznak azért... 2160fok az 6 teljes fordulat...
...kár, hogy a leérkezés nem sikerült jól az utolsónak... hogy a viharba tudják ezek az 5. fordulat végén, hogy merre van arccal előre, majd érkeznek le (jobb esetben) esés nélkül 60km/h sebességgel? ...hétköznapi halandóként nézve ez emberfeletti szint -
homerhamm
veterán
Elaludtam a végén.
-
Onlány
tag
Eddie, a sas és a jamaikai bobcsapat voltak nagyon emlékezetesek a régebbi téli olimpiákról. Remélem lesznek most is hasonló karakterek.
-
homerhamm
veterán
Ééés jönnek a magyarok is!!!!
Természetes nekik fogok szurkolni, legyen érmünk is!
-
mephi666
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
...téli, havas, jeges sportokat annyira nem követtem soha... Shaolinékat néztem azért, nhl-t játszottam 25 éve, curling-re pedig jókat meditáltam
...páros korcsolyát figyeltem még időszakosan... nevek abszolút nem maradtak meg (mondjuk a 2000 körüli Red Wings keretének nagy részét szerintem most is fel tudnám sorolni
Yzerman, Shanahan, Osgood, Lidstrom...) -
homerhamm
veterán
Na, Dél-Afrika.
-
homerhamm
veterán
A személyes kedvenceim a nem téli országok: UAE, Eritrea, Bissau-Guinea.
A magyarok a végén jönnek. Amúgy nézi valaki a megnyitót? -
homerhamm
veterán
És egy benini alpesi síző.
Jön a jamaikai bobcsapat is?
-
homerhamm
veterán
Szaúd-arábai sífutó.
-
homerhamm
veterán
Mariah Carey még mindig nagyon komolyan énekel!

-
Vismajor01
addikt
Mivel mi nem vagyunk érdemlegesen jelent az olimpián, így eldöntöttem h a téli olimpia idejére svéd leszek, biathlont alapból követem és ott a svédeknek szurkolok (kitudja miért)
Nah mondom ismerkedjünk más sportokkal, szeretek nyitott lenni erre.
Curling oké, verjük a koreaiakat meg a cseheket, huh mondom jó lóra fogadtam! Észtek elen szoros vereség, hm sebaj
Na de amit ma az angolok meg a norvégok ellen műveltek? Főleg a norvégok ellen...8-0ra kikapni úgy, hogy már az 5. játékidőben fel akarták adni csak nem engedték
Nagyon remélem, hogy a Wrana testvérek holnapra összeszedik magukat mert ez így ülj le 1-es!
-
Soulfly842
addikt
A péniszgate-ról hallottatok már?
-
Soulfly842
addikt
Örülök, hogy gyülekezünk!
Nincs mit!Közben úgy be is vágták a cseh lányok az elsőt ahogy a nagy könyvben meg van írva

no, 1-1
-
+1
Nem tudom még, hány eseményt lesz lehetőségem megnézni/követni, de tök jó, hogy lett topic, ráadásul ilyen igényes összefoglalóval/nyitó hozzászólással

-
l.skywalker
titán
Szuper ötlet volt a Topik!
-
Zsolt,72
senior tag
Köszönet a topikért.
-
homerhamm
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem tudom, én tavaly ősszel csak Szicíliába voltam.
-
Soulfly842
addikt
Cortina-nál néztem a lesiklás edzést, háát.. ott nem az árammal volt baj, hanem a köddel... fognak is még küzdeni vele... még nyáron is durva volt néha reggel / késő délután (Jártam Cortina-ban is... az a kisváros most kb halott lehet közeledés szempontjából
- nyáron se volt egyszerű... akkor most?
) -
Soulfly842
addikt
Ma gondoltam izgalmas Curling meccsek lesznek, fogadok rájuk. A Chatgpt plus lebeszélt, hogy túl sok lesz az esetlegesség és nincs egyensúlyban a szorzóval
Pedig nem kellett volna, minden papírforma jött.
(egyedül a címvédő olaszok maradtak bent (egy vereség után gondoltam megemberelik magukat) az jött is szépen) A cseh női jégkorong győzelemről sem bírt lebeszélni
(Cseho - Svájc) Francia - Japán női jégkorong félidőben 0-0
nem kapkodják el 
Mai lement Curling vegyes párosok.
Usa-Kanada
Olaszo.-Svájc
Nagy Brittania - Svédország -
homerhamm
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Jaj de jó, köszi.
A tegnapelőtti curling meccs alatt volt egy áramszünet.
-
Soulfly842
addikt
Milano - Cortina 2026
A téli olimpiai játékokhoz kapcsolódóan minden jöhet ide

A téli olimpia minden eseményét élőben nyomon lehet követni a HBO Maxon. Tök jó egyébként több eseményhez pl. van multiview is (pl. egyszerre futó eseményekre, 4 curling meccset lehetett pl. egyben nézni) Ált, ahogy néztem magyar kommentár egy eseményre van, vagy max kettőre, de lehet ez később változik majd.
Olimpia.hu eseménynaptár, nem túl részletes, de a magyar eseményeket kiemelten jelzik
Hivatalos eseménynaptárak, öszefoglalók (az időzóna azonos ua.):
Schedule & Results (napi program + eredmények)
Event calendar / Grid nézet (klasszikus “naptár-rács”):
Teljes napi versenynaptár (cikkes összefoglaló, “full daily schedule”):Official Event Programme (sportágak + versenyszámok listája) (PDF)
Competition Schedule “By Session” (részletes időrend, session-ök szerint) (PDFMa este 8-kor megnyitó ünnepség, ami több helyszínen zajlik (Míg a fő esemény Milánóban lesz, Cortina d’Ampezzóban, Livignóban és Predazzóban is tartanak szimultán ceremóniákat és sportolói felvonulásokat)
Tematika: Az ünnepség címe „Armonia” (Harmónia), amely az olasz kultúrát, a békét és a népek közötti testvériséget hirdeti.
Olimpiai láng: Két helyszínen gyúlnak fel a lángok: Milánóban az Arco della Pace-nál, Cortinában pedig a Piazza Dibonán. A kandeláberek kialakítását Leonardo da Vinci munkássága ihlette.
A műsorban világsztárok és neves olasz művészek is színpadra lépnek:
Mariah Carey – az ötszörös Grammy-díjas énekesnő az egyik fő fellépő.
Andrea Bocelli – a világhírű olasz tenor.
Laura Pausini – Golden Globe-díjas olasz énekesnő.
Pierfrancesco Favino és Sabrina Impacciatore (The White Lotus) – olasz színművészek.
További fellépők: Fellép még a rapper Ghali, a zongoraművész Lang Lang, Matilda De Angelis színésznő és Cecilia Bartoli operaénekesnő is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez már konkrét trollkodàs volt.
így kontárként úgy látom, hogy az lehet a gond, hogy nhl kivételével nincs igazán erős liga... ahogy 1-2 meccset, valamint az eredményeket időnként elkaptam úgy látom, hogy jégkorongban nagyon durván kijönnek az erőkülönbségek a "szintek" közt... kb mintha fociban fociban egy első ligás csapat kötelezően vagy 6-8 góllal verné a 2. ligát 10/10 meccsen... 2. ligás csapat legalább ugyanennyivel a következőt és így tovább... ezzel szemben olyan is megeshet, hogy egy 4. ligás csapat megfog egy topcsapatot