Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Bezárkózni nem fogok,nyitott vagyok más kávékra is. Járok elismert kávézókba is néhanap.

Meg veszegetek is kávékat.Én is szeretek próbálgatni.Van viszonyítási alapom.Bár elég sok a negatív tapasztalatom mostanság.
De túl vagyok már pár csalódáson pölö ez a Has Bean Blake cirka 14000ft kilónkénti árával....soha többet
.
(Persze tudom, csak én nem tudom jól elkészíteni
)Inkább töredékéért Pacificafe vagy veszek max 4000ért Sidamót,Yirgát vagy hasonlót zölden és megpörizem magamnak.Ezekkel még sosem fogtam mellé.
Biztos egy élet is kevés,hogy megtanuljon mindent az ember a pörkölésről,de hogy évek kellenének egy mások által is jó minőségűnek tartott produktumért,azt elégé túlzásnak érzem.SO-k esetében legalábbis.
Én inkább erre a kisérletezgetésre nem sajnálom a pénzt és inkább hanyagolom a túlárazott-túlhypeolt divatos cuccokat amiknek semmi élvezeti értéke sincs számomra.
Persze ez az én álláspontom,de mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik. Szerintem inkább erről szól ez a hobbi,mint a másoknak megfelelésről. Persze a vendéglátás-kereskedelem más pite,de az ugye már nem csak hobbi.
Uff,én beszéltem!

B.U.É.K mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Képregény topik
- iPhone topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
)