Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Szerettem volna tegnapi inni egy kávét itt, Kiskunhalason. Ki is választottam a megfelelő helyet, egy nem olyan rég nyílt könyvesboltot, ahol Manuel tábla volt kint. A kirakatból megsasoltam: Major őrlő, meg egy La Speziale stílusra hajazó gép. Kértem egy eszpresszót (220), megy a gép, szépen megáll saccra a normál időben, kezdek örülni: végre tudok itthon is jó kávét inni...aztán a nő ráindított újra
Kérdezik a végén, hogy finom volt-e? Visszakérdeztem, hogy a darálót szokták-e állítani. Elmondása szerint még soha nem nyúltak hozzá. Erről ennyit, pedig igényesnek tűnt a hely. Szomorú, hogy szinte mindenhol fullos gépek vannak és úgy kell vadászni a jó helyeket. Budapesten egész jó a helyzet, de vidéken siralmas.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kérdezik a végén, hogy finom volt-e? Visszakérdeztem, hogy a darálót szokták-e állítani. Elmondása szerint még soha nem nyúltak hozzá. Erről ennyit, pedig igényesnek tűnt a hely. Szomorú, hogy szinte mindenhol fullos gépek vannak és úgy kell vadászni a jó helyeket. Budapesten egész jó a helyzet, de vidéken siralmas.