Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3DMark 11 eredmények
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Én inkább nem szedném, mert időközben korrigáltam magam.
Mint kiderült, még a Colonna könyv is belekavarodott az ekvivalens átváltásba, szóval a biztos az, ha a Barista Hustle recepteket veszed alapul. Én onnan a Hendon, M C-D vízre megadott Mg tartalomra hozom a Nordát, puffert nem piszkálom.
Egyébként érdemes lehet próbálni magasabb Mg tartalommal is, csak nekem a cupping soron az jött le, hogy egy adott mérték felett már ráül az ízekre az édesség.Tudtommal a témába itthon Kis Zoli (ex CasMo) ásta bele magát a legjobban, nemrég pedig felrakott egy-egy Mg-puffer cupping mátrixot, hogy melyik lehet az az összetétel, ami a legkülönbözőbb pörkölők kávéival is jó eredményt ad. Darálón azt írta, hogy később ugyan, de majd publikálja az eredményt, szerintem arra nyugodtan lehet majd adni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mint kiderült, még a Colonna könyv is belekavarodott az ekvivalens átváltásba, szóval a biztos az, ha a