Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Otromba
hiszen csak egy szegény röfi! Nem túl virgonc már,az igaz.De ha tetszik-ha nem a disznóvágás hagyománya még napjainkban is hódít. Élve ugyanis nehezebb megenni. 
Kávés topickba elég off azt elismerem,de pont uborkaszezon volt itt kávés fronton.Szerintem többek arcára csalt mosolyt mint megrökönyödést.Ennyi csak belefér egy logoutba. Gyerekek csak nem járnak ide olvasgatni.De ebből ne legyen vita,mondtam a steak-es képeknél is,hogy töröld nyugodtan ha nagyon offos.
ON:
Összeöntöttem pár fajta maradék zöldet a minap és megpöriztem. Nem lett valami nagy durranás,de iható volt.
Ma a darálóban maradt még belőle egy kicsit.Na gondoltam hozzáteszek egy kis Hajtömeg féle Huehueheeeheheheheha akármi guatemalát
meg egy leheletnyi robusztát....tádáááám!
Rögtön ünnepi hangulatom lett már az illattól is! Az íze tömény marcipán de nagyon durván kis fahéjjal. Ilyet én még egyik kávénál sem éreztem. Lelkesen olvasgattam a korzós tesztekben,hogy van ilyen de még sosem sikerült kicsalogatnom egy kávéból sem.
Most azon imádkozok,hogy majd sikerüljön reprodukálnom,sajna el is fogyott! Az összetevőket tudom,de a mennyiségeket próbálgatnom kell az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Byski Áramláskijelző.
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hiszen csak egy szegény röfi! Nem túl virgonc már,az igaz.De ha tetszik-ha nem a disznóvágás hagyománya még napjainkban is hódít. Élve ugyanis nehezebb megenni. 

meg egy leheletnyi robusztát....tádáááám!