Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adpeter

tag

válasz Parci #6845 üzenetére

Otromba :F hiszen csak egy szegény röfi! Nem túl virgonc már,az igaz.De ha tetszik-ha nem a disznóvágás hagyománya még napjainkban is hódít. Élve ugyanis nehezebb megenni. :B
    Kávés topickba elég off azt elismerem,de pont uborkaszezon volt itt kávés fronton.Szerintem többek arcára csalt mosolyt mint megrökönyödést.Ennyi csak belefér egy logoutba. Gyerekek csak nem járnak ide olvasgatni.De ebből ne legyen vita,mondtam a steak-es képeknél is,hogy töröld nyugodtan ha nagyon offos. :R

ON:

Összeöntöttem pár fajta maradék zöldet a minap és megpöriztem. Nem lett valami nagy durranás,de iható volt.
    Ma a darálóban maradt még belőle egy kicsit.Na gondoltam hozzáteszek egy kis Hajtömeg féle Huehueheeeheheheheha akármi guatemalát :DDD meg egy leheletnyi robusztát....tádáááám!
    Rögtön ünnepi hangulatom lett már az illattól is! Az íze tömény marcipán de nagyon durván kis fahéjjal. Ilyet én még egyik kávénál sem éreztem. Lelkesen olvasgattam a korzós tesztekben,hogy van ilyen de még sosem sikerült kicsalogatnom egy kávéból sem.
    Most azon imádkozok,hogy majd sikerüljön reprodukálnom,sajna el is fogyott! Az összetevőket tudom,de a mennyiségeket próbálgatnom kell az tuti. :O

Új hozzászólás Aktív témák