-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Köszi a tippet, jelenleg a fragola féle tölcsér oldja meg a problémát, de agyalok egy ideje azon is, hogy megvágom a körtét, mert nekem is kinyomja mindenhol az őrleményt. Csak ez a vacak gumidarab is 2.500,- Ft, sok kicsi meg már igen sokra megy...

Más: remélem amit leírok, az nem lesz a későbbiekben paljocnál kizáró ok. Maradt egy kis Kenya AA filter még a nyárról, amiről megfeledkeztem (szelepes zacsiban lezárva). Kalitával már nem próbálkoztam, betöltöttem az irodai Jurába (max hőfok, legfinomabb őrlemény). Az eredményre pedig nem számítottam: sűrű, testes, és mint ha a kávéban 100%-os multivitamin landolt volna. Automata révén ment bele egy kis tejszín+cukor, ami erre csak rátett egy lapáttal. A lényeg, hogy döbbenet gyümölcsös jegyek. Kolléga húzta is a száját, nem ehhez szokott.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- S21 256/8 dobozában
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest