Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Köszi a tippet, jelenleg a fragola féle tölcsér oldja meg a problémát, de agyalok egy ideje azon is, hogy megvágom a körtét, mert nekem is kinyomja mindenhol az őrleményt. Csak ez a vacak gumidarab is 2.500,- Ft, sok kicsi meg már igen sokra megy...

Más: remélem amit leírok, az nem lesz a későbbiekben paljocnál kizáró ok. Maradt egy kis Kenya AA filter még a nyárról, amiről megfeledkeztem (szelepes zacsiban lezárva). Kalitával már nem próbálkoztam, betöltöttem az irodai Jurába (max hőfok, legfinomabb őrlemény). Az eredményre pedig nem számítottam: sűrű, testes, és mint ha a kávéban 100%-os multivitamin landolt volna. Automata révén ment bele egy kis tejszín+cukor, ami erre csak rátett egy lapáttal. A lényeg, hogy döbbenet gyümölcsös jegyek. Kolléga húzta is a száját, nem ehhez szokott.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asztalos klub
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest