Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
Nekem is poemia van
. Nem egyszerú eltalálni az örleményt mert a nyomásfokozós kar miatt a túl finom darálás könnyen befullad vagy csak épp csepegősen folyik le. Már bánom én is hogy nem vettem komolyabb gépet,de ez van majd megszokom. Igy is elég jó kávét főz főleg jó darálóval. Nyilván kezdőgépnek jó,majd ha megadja magát lesz ürügyem egy gaggia classicra kicserélni
)) tejhabot meg a párom csinálja nagyon profin
) van érzéke hozzá
)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Béta iOS-t használók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nem egyszerú eltalálni az örleményt mert a nyomásfokozós kar miatt a túl finom darálás könnyen befullad vagy csak épp csepegősen folyik le. Már bánom én is hogy nem vettem komolyabb gépet,de ez van majd megszokom. Igy is elég jó kávét főz főleg jó darálóval. Nyilván kezdőgépnek jó,majd ha megadja magát lesz ürügyem egy gaggia classicra kicserélni
)) tejhabot meg a párom csinálja nagyon profin
) van érzéke hozzá