Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen egeret válasszak?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Most egy olyat csinaltam h mindket gep 91 fokon allt, mindkettot szimpla LM szurovel es 10,5 gramm orlemennyel, Catler altal szamolt 25 mp-ig uzemeltettem. Crema szine total egyforma volt, Catleren nyugodtabb lefolyas, stellan kisse idegesebb es gyorsabb, de ez allithato, elso korben ugyanazzal a daralo beallitassal volt a proba. Ugyanaz a szuro, mindketto rezgoszivattyus, hasonlo vizhozammal, latszolag egyforma kellett volna legyen a lefolyas, de megsem. Az ok a Catler 7 mp-es aktiv, kis pumpa teljesitmennyel torteno eloaztatasa. Ez itt most elonyere valt. De meg probalgatom, kovetkezonek a stellat finomabb orlemennyel uzemrltetem a hasonlo lefolyashoz.....bar akkor meg borul minden, az mar nem osszehasonlitas. Kovetkeztetes: feleslegesen toltom az idomet ezzel!:-)))
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest