Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
norkov84
üzenetére
"Nagyon világos vonalat viszont nem hajtom, nem akarok adagonként fagyasztani, ahhoz meg lassan fogy, hogy ne öregedjen el, míg megisszuk."
Továbbra is tudom javasolni az "egész zacskó bele egy duplazáras zacsiba, majd be fagyasztóba, majd onnan adagonként kivenni anélkül, hogy bármi ki lenne olvasztva" módszer kipróbálását
Legalábbis nekem évek óta megy bármiféle minőségromlás nélkül. Pl. pár hete fogyott el tavaly novemberben vásárolt DAK Coco Bongo, ugyanolyan volt, mint új korában.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Legalábbis nekem évek óta megy bármiféle minőségromlás nélkül. Pl. pár hete fogyott el tavaly novemberben vásárolt DAK Coco Bongo, ugyanolyan volt, mint új korában.