Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Parci, nem lovalltam bele magam, csak:
Én nem reklámozom, se nem erőltetem a Lelitet. Semleges user vagyok.
Egyszerűen árban és tudásban ajánlott azoknak, akik nem tolnak a kezdő szettbe félmillát. Vagy nincs igazam?
Mi a gond a Lelittel szerintetek? Tényleg érdekel. Én azért vettem, mert 90-ért megkaptam kiváló állapotban egy Iberital örlővel együtt. Kezdő szett. GC-t nem akartam, mert alu bojlert nem fogok venni. Nincs itthon semmilyen vízszűrő cuccom és nincs is lehetőségem beépíteni sajnos.Tényleg nem fogok vitázni semmi ilyesmiről, de azt meg nektek kell belátni, hogy ez egy nyitott fórum, bárki betévedhet, (vagy csináljatok magatoknak zárt topikot valahol, teljesen oké), és néhányan pont úgy és olyan látványosan fújnak Szegedre, ami már ellenszenvet válthat ki és nem szimpatikus. Pedig ez a topik kifejezetten szimpi, érdekes, informális és többnyire segítőkész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én rohadtul nem pártolom egyik forgalmazót/gyártó/pörkölőt sem, nem érdekel, van jobb dolgom. A hülyeséget én sem bírom, találkoztam és beszéltem is az úrral kétszer, menekülök, nem volt életem élménye. (tudom, hogy olvassa, nem érdekel) De a biznisze nem rossz, nekem helyben van, eddig nem volt gondom velük, nincs bajom vele. (a vásárlással) Ennyi. Pont. Csak ez az erőteljes közutálat néha elég idegesítő, bár tőlem aztán hajrá, ha titeket szórakoztat.
De az, hogy egy komplett brand "tiltólistás" legyen valaki miatt, az azért gyermeteg.
Nem vagyok régi/hardcore kávés, de nem látom, miért lennének rosszak a Lelit cuccok. Szóval tényleg érdekel, egyszerűen informálisan, miért nem ajánlott!
Elő-előbukkan mindig valaki, akinek Lelit gépe van, de szinte azt érezni, félve mondja ki a márka nevét.
Vicc.Mellesleg nyugodatn lehet velem is kultúráltan vitázni, úgy, ami előre visz, azt szeretem, mert csak tanulok belőle!

szerk: annál meg aztán nincs gyermetegebb, hogy e3-ban beszélsz olyanról, aki jelen van.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux haladóknak
- BMW topik
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Arany János - Kapcsos könyv
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszerűen árban és tudásban ajánlott azoknak, akik nem tolnak a kezdő szettbe félmillát. Vagy nincs igazam? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elő-előbukkan mindig valaki, akinek Lelit gépe van, de szinte azt érezni, félve mondja ki a márka nevét.
Vicc.