Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
stereofan
üzenetére
Igen, ilyeneket láttam, de ez tisztább, köszi! (imádom, amikor egy olasz angolul beszél, kész
)Lenne kedvem pár tuning dolgot megcsináltatni rajta, ha valaki vállalja, ennyit megér nekem. Van itt olyan a fórumon?
szerk: igen, az öngyújtós-papucsost láttam, de annyira szerencsétlen a csávó, hogy konkrétan kitakarja a műveletet...
bluesfan jól gondolom, hogy a Lelit márka a szegedi szitu miatt lett tiltott? Azért ez elég nevetséges hozzáállás itt sokak részéről. Anélkül, hogy vitát generálnék, lehet ellenszenv a személy miatt, ez tény, kinek-kinek saját dolga, de attól a termékekkel, sőt az árakkal szerintem nincs gond. Pláne az olasz import termékekkel. És szerintem a kávéval sincs gond. Hogy a duma és a körítés milyen, az más dolog.

Én is Szegeden élek, kicsit sértve érzem magam, amikor Szegeddel teszik páran egyenlővé Mordort...
A MaraX egyébként nekem is mozgatja a fantáziámat, elérhető ára miatt. Xabi78 enegem is érdekelne az összefoglaló!! Neked ilyen van?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Arc Raiders
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)