Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balage25 #318191 üzenetére
Elvileg a Samsung Smart Switch is jó a célra. Link: [link]
- Töltsd le a Smart Switch alkalmazást a Samsungra és iPhone-ra
- Nyisd meg a Smart Switch alkalmazást mindkét telefonon.
- Válaszd a "Régi eszköz" lehetőséget a Samsung telefonon, és az "Új eszköz" lehetőséget az iPhone-on.
- Válaszd a "Jegyzetek" lehetőséget az átviteli lehetőségek listájából. Csatlakoztasd a két telefont USB-kábellel. A jegyzetek automatikusan átvivődnek az iPhone-ra a Jegyzetek alkalmazásba. -
Djuree
félisten
nem szeretném mégegyszer bukni a fotóimat, milyen felhőt érdemes használni? icloud nekem nem szimpi, goggle meg nem jó mert nem marad hely a maileknek, valami 3. kellene. ahol sok a tárhely. az se baj ha fizetős...de azért ne legyen drága.
-
válasz
balage25 #318187 üzenetére
Elvileg így:
- Töltsd le a Samsung Notes alkalmazást iPhone-ra az App Store-ból
- Nyisd meg a Samsung Notes alkalmazást a Samsungon
- Válaszd ki a jegyzeteket amit át akarsz vinni
- Katt a megosztásra, válaszd ki az iPhone-t
- A jegyzetek automatikusan átvivődnek az iPhone-ra a Jegyzetek alkalmazásbaNem próbáltam, teszteld le.
-
Samsung notes-okat hogyan tudom áttenni iPhonra?
-
szabonagyur
félisten
válasz
lacos001 #318171 üzenetére
Elég, nem tagadom, de most, hogy pár hét utáni használaton túlvagyok, mocorog az a "bizonyos", hogy miért ne egy másikat!?
Ha elég most akkor minek? Eléggé jó áron vettétek őket, sokat is tudnak most is, nem lassúak, támogatottak.
Pl 2X ennyit nem adnék a 15-ért, de a 16-ért sem még szerintem. De ha kell amit a PRO-k tudnak pluszban akkor miért ne, de sima modellre nem cserélném még le.
-
Sordoran
addikt
-
Talán nem 100%-ban ide passzoló kérdés, de esetleg: szeretném megosztani a tartózkodási helyem egy ismerősömmel, aki androidos - nekem iPhoneom van értelemszerűen - milyen lehetőségeim vannak erre?
-
válasz
captainnemo #318175 üzenetére
Ez alapján nem fog menni automatikusan.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
captainnemo #318148 üzenetére
Erre valaki valami okosat? Talán elveszett a nagy flame-ben.
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
lacos001
senior tag
Hi
3 hete és 2 napja érkeztek meg. [kép] Apa, anya, gyerök számára
Eddig androidosok voltunk, de válthattunk volna hamarabb is. Megszerettük, de még nyílván nagy %ban fogalmunk sincs dolgokról.
Ipad van/volt a háztartásban, de már nyígott a 10 éves, hogy nem ártana egy teló is almáséktól. Igaza van, mert iskolában Ipad és Iphone a tanuló eszköz órákon.
Megláttam adott napon, rendeltem is hármat, 590€/db áron.
Kisfeleség olvasgatott és a 13 jött ki neki okosba, hogy az elég lesz. Én 15el kezdtem volna infózás nélkül...de legyen...
Elég, nem tagadom, de most, hogy pár hét utáni használaton túlvagyok, mocorog az a "bizonyos", hogy miért ne egy másikat!? Pl 15 és változatai vagy kivárni és 16ot.
Beszéljetek le vagy éppen ráKábelosan töltjük, jó ötlet tartósan? olvasni ezer verziót
Térjünk át másra?
Nem tagadom, annyira nem foglalkoztat, működik, úgyis jön a kattanás és 2, max 3 év múlva csere, mint eddig, bármink is volt...de addig is nem árt kimélni gondolom. -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata motorkerékpár rezgés okozta elromlott OIS -os iphone garanciáztatásával kapcsolatban?
Arról tudok (miután megtörtént a baj), hogy az apple tud ilyenről [link]
Viszont én nem tudtam, nem gondoltam hogy ilyet okozhat, ha sima, nem rezgéselnyelős telefontartóval használom a telefont motoron.És hol lenne a leggyorsabb a garanciális javítás, hova vigyem? Yettel, icentre, istyle, vagy hova?
Előre is köszönöm!
-
Pano
addikt
válasz
Zsolt,72 #318162 üzenetére
Köszi, megnézem.
Amiket felsoroltál tényleg jók és én is gondolkoztam rajta. Csak egyelőre még odáig nem tudtam fejben eljutni, hogy ezek-e vagy a nagyobb kijelző/akksi.
Kamera meg nekem annyira nem meghatározó.Időtállóságban nem hiszem, hogy túl nagy különbség lenne a két modell között.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #317961 üzenetére
Megugrottam a váltást, sima 15-re. Azt kell mondanom, hogy ég és föld a különbség. Érzetre legalábbis biztosan. Sokkal fludiabb a 15 mint a 11pm volt már.. persze van közöttük cirka 5 év. Akkuról még nem tudok nyilatkozni.
kamera sztem gyorsabb. Minőséget még nem vetettem ossze.dual sim 5g-vel hasznalom, meglatjuk. A 11 pm dual 4g-vel volt hasznalva.
a dynamic island nekem nekem nagyon bejön bár eleg fura
ez a telefonok kozotti koltoztetes rohadt jo. Sosem csinaltam meg
-
lanszelot
addikt
Hello,
iPhone 15 Pro fél éves:
48W -os Nintendo Switch töltővel ,
14% os akksi terhelés alatt maximuma 31W volt.
1mp -re ugrik fel, és szépen vissza 20W alá.
Nagyon nehéz 20W felé vinni.
Alma saját app -jai viszik fel, amik netre csatlakoznak.
Photo, map pl.
Más netes appok nem tudják úgy felvinni a töltést, azok max 21W re ugranak fel 1mp-re
Kikapcsolt kijelzővel /aod kikapcsolva/ 14W és alatta tölt.
20 perc alatt 53% -ra töltött 14% -ról.
A képek apple map használatakor készültek. -
Srácok, most olvastam vissza rendesen az elmúlt 1-2, és különösen a mai napot, nem voltam gép előtt.
Azt javaslom, hogy borítsunk fátylat - mindkét fél részéről - az eddigiekre, a kérdező sem jól nyitott, a topik sem a legjobban reagált, ne azzal foglalkozzunk, hogy bántsuk, sértegetjük egymást, meg az igazunkat bizonygatjuk, próbáljuk közösségi szemléletben támogatni egymást.
Ha innentől fogva folytatódik a flame-keltés, sértegetés, topikrombolás, akkor moderálásra kerül figyelmeztetés nélkül. De biztos vagyok benne, hogy nem lesz rá szükség. 👍
-
Micsurin
nagyúr
Fókuszban nem vehetem el a rezgést egy Apptól?
Azt szeretném ha fókuszban csak az SMS és a hívás rezegne a megadott kontaktoktól ugye ez eleve adott, de a Discord + Messengert szeretném koppra lenémítani. Jelenjenek meg az értesítések a zárképernyőn de legyenek full kussban.
Én nem találom vagy ez nem megoldható? -
zaskar
senior tag
válasz
atees #318147 üzenetére
Én ennyire nem méregettem ezeknek a sebességét, de az biztos, hogy iPad Pro-val (van itthon 2. és 4. generációs is) baromi gyorsan tudok mozgatni nagy mennyiségű adatot oda és vissza is. 15 Pro-val viszont már annak is örülhetek, ha egyáltalán meg tudom tekinteni az SSD tartalmát...
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Adott két Apple ID. Az egyik a priváton a másik a céges.
Azt meg tudtam.oldani, hogy lokátorban látom megosztást követően.Viszont néha jól jönne a "hang lejátszása funkciô is, ha nem tudom hol raktam le 😅 sajnos az épület amiben dolgozom eléggé árnyékolt, így a GPS nem ad kellő támpontot mégcsak épületrészre sem.
Hogy hívjam fel magam nem opció, mert általában csak rezgőn van a készülék.
Családi megosztásba nem szeretném betenni a céges ID-t.Szóval a hang lejátszásra van egyéb lehetőség?
(Privát készüléken nincs gond, azt ha kell a watch-al tudom pingelni)Illetve másik kérdés szintén az SE2 kapcsán...
Létrehoztam 2 parancsot. WiFi ON és Off. Majd készítettem 2 automatizálást, hogy egy bizonyos területen belül (kB 300m-es kör) futtassa az egyik majd másik parancsot a területre érkezéskor vagy elhagyáskor. Ki is jelzi, hogy lefutott a WiFi off amikor el hagyom és a WiFi ön amikor megérkezés a területre, de valójában nem történik semmi. Ha direktben futtató a parancsokat akkor mindkettő megfelelően működik.
Lehet még valami csavar a dologban amiért így működik? Valamit k8hagytam?Köszi a válaszokat
-
captainnemo
aktív tag
Szert tettem egy apple airpods pro 2-re, és nagyon elégedett vagyok vele, mint minden apple termék, nagyon jól működik együtt az iphone-al, sokkal több lehetőséget ad, mint egy más gyártó terméke, és jó hangja is van mellette. Tetszik az a funkció, hogy ha hangosan beszélek lehalkítja a lejátszott tartalmat, és kikapcsolja a zajszűrést, sőt hang átengedő üzemmódba lép. Viszont ha megállítom a lejátszást, mert beszélni akarok valakivel, és zajszűrés üzemmódban van, akkor ott is marad. Be tudom úgy állítani, ha megállítom a lejátszást, akkor átengedő üzemmódba lépjen? Most csak akkor lép ha hangosan elkezdek beszélni, de annak van egy késleltetése, és én ha megálítom a lejátszott tartalmat, azonnal szeretném hallani a környezetem.
-
Szerintem ha senki se válaszol neki akkor egy idő után abbahagyja. 🤨
-
zaskar
senior tag
válasz
fery02 #318129 üzenetére
Szívesen, legalább így már én is tisztán látok. Engem sem zavar különösebben, én is elsősorban iPad-al használom.ezeket a kiegészítőket. Ha mégis valamit másolnom kéne iPhone-ra, a pendrive még mindig megbízhatóan működik vele, meg ahogy mondod, az Airdrop is rendelkezésre áll.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Schafranek #318139 üzenetére
Ez így nem igaz (legalább is az emlékeim szerint), ugyanúgy az OS kezeli a memóriót, mint mindenhol, a különbség a suspend állapotok szintjeiben keresendőek. Így a legalsó szinten lévő app kb. olyan állapotban van, mintha ki lenne lőve.
Illetve a másik a gyors háttértár. -
tybsen
addikt
válasz
Schafranek #318136 üzenetére
Tudja valaki, hogy a prémium tagság csak az Ignore funkciót teszi lehetővé előre definiált Fórumtársak hozzászólásaira vonatkozóan, vagy egyúttal az összes olyan hozzászólás is automatikusan kiszűrésre (=elrejtésre) kerül, ami az érintett, ignorált felhasználó hozzászólásához kapcsolódik? Köszönöm szépen.
-
Schafranek
tag
válasz
sgeza #318130 üzenetére
Sajnos ez az informatikai dzsihádista nem érti, hogy az ios memóriakezelése eltérő az androidhoz képest. Az android memóriáját az operációs rendszer kezeli, míg az ios memóriáját maguk az alkalmazások. Az ios szoftverek automatikusan elosztják a memóriát, amennyire és amikor éppen szükségük van, ami azt jelenti, hogy a felhasználó több programot is nyitva hagyhat és futtathat a háttérben, sokkal tovább, miután használta őket.
-
Noxy
veterán
válasz
lanszelot #318135 üzenetére
"új apple emailre akarom cserélni
Aminek a végződése @icloud.com lesz.
Mit akarsz magadnak amiért itt hisztizel? @apple.com kellene?
Eddig egy ki tudja milyen névtelen szolgáltató e-mail címét használod ami bármikor bedőlhet, de neked most rögtön azonnal apple.com kell?
Fogd már fel végre, hogy nem te fújod a passzát szelet. -
lanszelot
addikt
válasz
gretzky77 #318128 üzenetére
nem lehet törölni, csak ha root-olod a telefont.
Már pedig nem töltök le semmit
A google cuccait használom.
Billentyűzet, photos, keep, sheet, doc, lens, map...stb
Nincs szükségem másra, mindent tud és mindent szinkronizál a pc-vel.
Mit kellene állítani a telefonon? Gyerekes dolgok nem érdekelnek, csengőhang, kinézet...stb. Tehát mit állítsak rajta?
Android -nál belépsz google accounttal, és minden ott van felhőben. A doksik, jegyzetek, fotók...stb Nem kell letölteni felhőből használom.
Motorola telefon.lugosi:
Igen, megnyitottam.
"új apple emailre akarom cserélni" ez a mondat vége.
Csak úgy allpe emailt nem találtam hogy kreálok. Csak allpe id-vel együtt találtam. Az meg ugye új, üres.
Tehát, ha kreálok egy új id-t, nem tudom hogy olvasztom egybe a 2 id-t. -
i400
senior tag
Nem gondoltam h a Richter Flórián cirkusz a topikban is tart előadásokat
-
válasz
zaskar #318118 üzenetére
Nagyon szépen köszi az infókat!
Akkor tehát mégsincs stabilan működő házad iPhone-hoz.
Nekem nem probléma, mert iPad mellett kevésbé igény nálam végülis, plusz nem mozgatok nagy méretű fájlokat sem, minden másra meg ott van az Airdrop a két eszköz között, ha mégis kéne valami SSD-ről. -
gretzky77
veterán
válasz
lanszelot #318124 üzenetére
Androidról is lehet törölni, igaz macerásabb de megoldható. Már ne is haragudj, de tényleg jobb lenne ha más rendszert választanátok. És de az okostelefon lényege, hogy tudsz rá bármit letölteni ami neked szükséges. Ne mondd nekem, hogy te megveszed az Androidos telefonodat és idézlek : "Én megveszem, és használom, semmit se kell letölteni, se állítgatni "
Ugye nem gond ha ezt nem hiszem el!? Nem tudom elképzelni, hogy egyetlen appot sem töltesz le és csak a gyárilag telepített alkalmazásokat használod és nem kell semmit beállítani sem!
Ne haragudj de milyen telefont használsz, ami ennyire tuti alapból?
És nem nem vagyok Apple fan, tisztában vagyok a hiányosságaival tizen sok év droid után, de azért ez a szemellenzős, zsigerből fikázás kemény! -
diegho
nagyúr
Ha majd lezárult ez nettó faszság, ami itt ment délután, ajánlhatnátok egy normális vezetékes töltőt.
[link] ez jó lesz? -
xhege
veterán
válasz
lanszelot #318117 üzenetére
Végig olvastam az egész polémiát. Minden bántás nélkül mondom, hogy küldjétek vissza a telefont és válasszatok más márkát. Ez nem nektek való.
Mindketten utáljátok az IOS-t úgy, hogy saját bevallásod szerint soha nem volt korábban iPhone telefonotok. Mondjuk ez így elég meredek. Pláne úgy, hogy a fentiek tükrében mégis iPhone mellett döntöttetek.
Ha megteheted állj el a vásárlástól, vagy hirdesd meg és add el. -
lanszelot
addikt
válasz
bostone #318121 üzenetére
Iphone 15 pro
Ez nem így van. Az olyan cégek mint Samsung akik mókolt androidot raknak, abból nem tudod törölni az appokat.
Csak tiltani tudod. Sőt az alap androidról se lehet bármit törölni, pl youtube. Nekem az tiltva van pár másik szeméttel.Pont erről beszélek, alma telefont megveszed és egy napig telepítgetsz állíthatsz. Neked ez normális.
Én megveszem, és használom, semmit se kell letölteni, se állítgatni. Azt a 2-3 alkalmazás mint youtube tiltom és kész.
Teljes rendszer, ez az okos telefon, nem amit egy napig bizerálok.Ahogy a páromnak az almát javasoltam, úgy magamnak sose vennék. Nagyon jó lenne az a hardver egy alap androiddal.
Bár az ujjlenyomat olvasó nekem hiányzik az almából. -
Sasi001
senior tag
válasz
szabonagyur #318122 üzenetére
+1
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lanszelot #318117 üzenetére
Látom nem egészen ment át amit írtam, messze többet fogyasztanak az appok a bezárogatásokkal. Az összes mai SOC szinte RISC ergó load store alapú architektúra. Minden amit újra be kell hívj memóriába az felesleges számítás, minden amit bent tudsz tartani az megtakarított energia...
Wazet kilövöm kézzel ha nem kell (egyébként előbb utóbb az is hibernálja magát, tapasztalat), az értesítés meg marhára nem attól függ látod-e aktívan előtérben futni az adott appot vagy sem...
Én értem, hogy most kapaszkodsz a droidba de már ott is leginkább csak ártasz az energia menedzsmentnek ha kézzel belenyúlsz. A rendszer messze jobban érzi mi az amit kidob memóriából és mi az amit megtart benne. Okkal dolgozik így, súgok az A14 és az A15 közt nem véletlen volt pl egy 16 -> 32MB Cache méret váltás amit nem igazán híreszteltek mert az átlagnak nem sok mindent mond. Ahogy az sem, hogy miért nem zárogatunk be kézzel dolgokat feleslegesen a mai mobilokon.
-
zaskar
senior tag
válasz
atees #318110 üzenetére
Sajnos én is ezt tapasztaltam. Három féle aliexpress-es külső házam van itthon, 1 TB-os Samsung SSD-vel használom őket. iPad Pro-val kifogástalanul működik mindegyik, megy a másolás oda-vissza. Na most megnéztem a 15 Pro-val őket. A háromból kettőt fel se ismert, a harmadikat viszont igen, akár exFAT-ra vagy NTFS-re volt formázva az SSD. Ezután jött a másolási próba. SSD-ről iPhone-ra még átment az első fájl, vagy 80 mega, de visszafelé már nem akart összejönni. Ahogy mondod, elfogyott a lendület. Talán a 15 Pro mégse bírja rendesen meghajtani az SSD-t? Nem tudom. A képen a két felső házzal egyáltalán nem ment a 15 Pro, az alsóval csak addig, amíg a tartalmát kellett megjeleníteni. Másolásnál már labilis lett a működése. De iPad Pro-hoz, vagy TV-ről filmet lejátszani, ill. PC-s használathoz bármelyik jó lehet.
-
lanszelot
addikt
válasz
Micsurin #318115 üzenetére
Félre értetted amit irtam.
Nekem majd minden értesítés ki van kapcsolva és nincs semmilyen engedély adva.
Ma pl dpd alkalmazást raktam háttérbe mert csomagot vártam, és így jelzett, hogy közel van a csomag.
Minek a wazze háttérbe? Mit jelez ha otthon ülsz?
Mennyivel gyorsabban tölt be, fél másodperc?
Csak nem tudjátok 1 gombnyomásra bezárni, így ott hagytok mindent. Nekem egy gombnyomás és nem kapok felesleges értesítést.
De írtam is, ha letiltassz minden háttér futást, mi értelme hogy ott van. Ismétlem, mai telefonon egy app megnyitás max fél másodperccel több, ha be van zárva .
Tehat nem használod amiért van. -
Micsurin
nagyúr
válasz
lanszelot #318104 üzenetére
Azaz megeszi az adatodat és az akksidat.
Ez nem igaz, háttérbeni adathasználat remekül korlátozható a háttérbeni fogyasztás meg többnyire pár appnál jellemző de akkor azok aktívan futnak a háttérben és nem hibernáltan kerülnek letárolásra a memóriában. Az appok 99% utóbbit teszi ill. a rendszer velük mind IOS mind Android alatt. Lementi a program kontextust (ha nagyon mélyre akarok menni kvázi az egész stacket, program countert és az architektúrális regiszterek állapotát) és memóriából visszatölti ha visszanyitod az alkalmazást, mivel itt nem történik háttértár lekérés és adatbetöltés messze messze kevesebbet fog fogyasztani egy háttérben hagyott Safari mint egy "hideg indított" Safari.Az a pár app ami a háttérben meg aktívan teker (Waze pl) azokat meg vagy kilövöd kézzel vagy elveszed tőlük a jogokat.
Nagyon régen volt már az mindkét rendszeren, hogy be kellett zárogassunk... -
lanszelot
addikt
válasz
lugosi #318112 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Nem az apple id megváltoztatása a kérdés.
Az, hogy nem veszítem el amiket megvettem.
Illetve új apple emailre akarom cserélni.Nem érted amit írtam: az alma cég sokat tett ami miatt utálom.
Ios had ne soroljam, egy jó dolgot nem tudok mondani mellette.
Nem ellene vagyok./cég és ios, nem minden/bostone:
Nem sorolnám fel mind, csak példa: translator, keyboard, böngésző ....stb -
-
válasz
MikeWazowski #318106 üzenetére
Érdemes inkább akkor átállítani használat közbenre a helymeghatározást a mindig helyett.
-
válasz
lanszelot #318104 üzenetére
Ez nem így működik a futó programok esetén ios alatt. Nem attól nem használ adatot hogy nem “fut” a háttérben. Egyébként is nagyon kevés alkalmazás esetén van valós futás a háttérben.
”Pl nekem szinte minden alkalmazás értesítője ki van kapcsolva.
Ha várok értesítést berakom háttérbe futni, és csak akkor értesít ha azt akarom
Nem tudom ez almán működik e.”Megcsinálhatod itt is, ki lehet kapcsolni az értesítéseket, de ez nem az a beállítás ami eldönti hogy használ-e adatkapcsolatot. Van egy appfrissítés a háttérben opció, azt keresd.
-
tybsen
addikt
Nálam sajnos ettől függetlenül néha szükséges bizonyos alkalmazásokat bezárni és újraindítani, mert abban az állapotban ahogyan elindulnak, még a régi állapotban vannak, és nem frissülnek. De ez valószínűleg bizonyos alkalmazások egyéni hibája lehet, rosszul lehetnek megírva vagy nem tudom mi lehet.
-
lanszelot
addikt
Háttérben futó alkalmazásokat nem lassulás miatt érdemes bezárni. Ma már nem tudja belassitani, csak ha rosszul van megírva. Hanem azért érdemes bezárni mert a háttérben futnak.
Azaz megeszi az adatodat és az akksidat.
Ezt le lehet tiltani, de akkor pont azt veszted el amiért ott van.
Pl nekem szinte minden alkalmazás értesítője ki van kapcsolva.
Ha várok értesítést berakom háttérbe futni, és csak akkor értesít ha azt akarom
Nem tudom ez almán működik e.Más : nyomkodtam kicsit a párom iphone-ját.
Én az olyan rendszereket szeretem ami teljes.
Azaz nem azzal kell kell kezdeni hogy tömjem be a lyukakat.
Az ios egy ementáli sajt extra furatokkal.
Alap dolgokat nem tud. Program hegyeket kellesz rá leszedni.
Alap programokról beszélek.Szép képeket készít, de a kamera alkalmazás...valahogy nem áll kézre.
-
Årpi
őstag
válasz
sgeza #318102 üzenetére
Hát igen, de mennyi gyártó van Androidos fronton? Rengeteg. Elhiszem, hogy a OneUI jól lekezeli, másik négy gyártó felülete meg nem. Júzer oldalról meg ez jobban számít, minthogy maga az Android elvégezné. Szóval ezért nem lehet kijelenteni általánosságban, hogy Androidon sincs ezzel gond, mert a felhasználók 99%-a nem a csupasz droiddal találkozik (sajna?) és bizony sok esetben szükség van a manuális app kilövésre ott.
-
bostone
addikt
válasz
undercover #318099 üzenetére
Már csak a kábel miatt is a 15-öt választanám, hogy ne legyen macera. A lájting csatlakozós kábeleimet nem is merem otthon elől hagyni, nehogy valaki megpróbálja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest