-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
Sziasztok,
Sosem volt még iOS cuccom, de ki szeretnék próbálni egy iphonet. Hogy lenne érdemes venni, amit utána max 10% bukóval eltudok adni, ha mégsem jönne be? i6p, i7p, i8p? Új, használt?
ha nem ide való akkor bocsi, töröljétek[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz SharpSA #315837 üzenetére
Nagyon jó . Én 16pm-re tervezek váltani sok év android után, nagyon tetszenek az ios18 újdonságai. Van egy megrögzött apple fan barátom, ő nagyon negatívan látja az egészet, bár nem teljesen értem miért, szerintem jó ha jönnek át hasznos funkciók droidról is Használni meg nem kötelező az új dolgokat.
-
dnelb
veterán
válasz herdsman12 #317579 üzenetére
tudtommal évek óta nem megy csak ügyfélszolgalat vagy személyesen, hibát dob az api..
-
dnelb
veterán
válasz timelord1987 #318011 üzenetére
[link] én ilyet fogok venni.
-
dnelb
veterán
Nekem van olyan ismerősöm akinek annyival melegebb a keze, hogy miután ideadja a kontrollert rendesen forrónak érzem Neki pl ugyanaz ami nekem már melegnek számít, csak langyos, vagy az se.. Szóval ez tök szubjektív ki mit érez forrósodásnak.
-
dnelb
veterán
16pro-kra azt mondták a main szenzor is új, és az ultra wide is instant buy nekem a pm
-
dnelb
veterán
Előrendelni honnan érdemes? apple weboldal, alza? Honnan küldik általában hamarabb?
-
dnelb
veterán
válasz mAtThEw0319 #321948 üzenetére
ne vegyél ilyeneket, rontja a minőséget
-
dnelb
veterán
válasz Szabi® #322038 üzenetére
azért ennyire leseggelni nem kell az amcsi fiataloktól, mindenük hitelből van nem véletlen van annyi mém a hellcates feketékről, de a katonák ugyanezt csinálják chargerekkel, olyan apr ratekbe mennek bele hogy nem hittem el, normális europai ember nem írná alá. Direkt benne voltam mustangos usa fb csoportokban, mert sokkal több az info, az uj mustang megvan, de szervizre már nincs pénz. Golf R csoportokban ugyanezt láttam, gyakorlatilag hónapról hónapra élnek, kopó! alkatrészre kérdezik, hogy miképp lehetne gariba cseréltetni a dealershippel, mert pénze nincs rá Arról nem is beszélek hogy brutális többség nem tudja a their/they are/there, your/you are közti különbséget, mindig megdöbbenek rajta.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
van olyan már, akinek apple.com-os rendelésnél az ups már megkapta a csomagot?
-
dnelb
veterán
ups végre frissült, holnap jön
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
Más is küzd esetleg olyannal, hogy kifehérednek a widgetek? aztán pár sec után megjelennek, de full random mikor melyik csinálja. legutolsó ios18 16pm. ikonszinezes meg ilyenek nincsenek, kb full gyari minden
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
megmondom őszintén kissé csalódott vagyok olyan laggjaim, bugjaim vannak amiket androidon évek óta nem láttam..
1. widgetek random kifeherédnek, visszajönnek majd megint fehér.. resi helyrehozza.
2. screen ki be kapcs akadás, 2 lépésben sötétül el meg jön vissza -> resi helyrehozza
3. controll center átlapozva a zene kártyára fix akadás, itt levettem majd vissza és megszunt
4. controll center, vezérlő hozzáadása lista folyamat akadás, itt resi sem segít. ez néz ki a legrosszabbulSzar a telom vagy ez ilyen és majd javitva lesznek ? 16pm
-
dnelb
veterán
válasz markknight #323461 üzenetére
ez amióta promotion van így van.. ezért van az hogy sokszor egy 120as android smoothabbnak érződik. pl
De igazából tökmind1, én az s24 ultrámat is 80on használtam, sokkal jobban bírja ugy az akku.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz swaggie5 #323502 üzenetére
s24 ultán a grainy, csíkos screen hogy lenne már szebb ? Minden színátmenet hulladék mert nincs megcsinálva a dcip3 te mikbe vagy samsung legrosszabb kijelzője évek óta, sötétben olyan volt mintha 30 éves tévét néznék, annyi mura volt. Óriási szégyen hogy ott nem volt visszahívás. Egyik fő ok hogy váltottam, annyira zavart. Másik hogy nem lehet vele kb mozgó dolgot fotózni vagy sötétben. Jó kijelzőként hivatkozni rá, komolyan felröhögtem
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
-
dnelb
veterán
a fő és zarkepernyo minden nap a legmagasabb fogyasztóm ilyen 18%al, ez normális? aod nincs. amúgy jól bírja az akku csak furcsallom kicsit
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz 7Heads Drago #324097 üzenetére
hát én s24u-ról váltottam 16pm-re, milliószor jobb. Kategóriákkal.
-
dnelb
veterán
válasz h1mpi #324173 üzenetére
hát ez igazából a rendszer a hibája. Az s24u nagyobb volt mint a 16pm, mégis milliószor könnyebb volt használom 1 kézzel, itt viszont gyakran kell nyújtózni vagy fogást váltani. 2 dolog ami nagyon rossz, értesítés központ nem jön le egy szimpla lehúzással, hanem fel kell nyúlni, meg a vissza a gesture csak bal oldalról megy, így nem tudom annyira betámasztani a telót mint a 24et. Ha menne jobbról sokkal kényelmesebb lenne, dehát ez van. Kicsit azt érzem ios-on nincs optimalizálva még ezekre a nagy méretekre.
Így már kezdem érteni miért láttam korábban annyi törött pmet a metrón Szokni kell, stabilan fogni..[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
Olyan hibám van, hogy küldenék egy képet messengeren vagy viberen, elsőre kiírja hogy nem tudta elküldeni, kilövöm appot, újranyitom, küldöm és akkor jó. Más tapasztalt ilyet? Esetleg valami nincs jól beállítva nálam?
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
(nem mintha számítana, de) 18.0.1-el szépet ugrottak a geekbench pontok, majdnem 10% . Remélem ez nem jelent akksiban meg -10%ot
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
Ha már fotók app, valahogy el lehet érni hogyha egy képet átrakok egy albumba, akkor ne mutassa az összes kép között? szóval olyan droidosan
-
dnelb
veterán
válasz MasterMark #325439 üzenetére
azt viszont az apple dönti el hogy a vissza gesztus csak bal oldalról menjen pm-en óriási segítség lenne ha menne jobb oldalon is mint droidon, persze megszoktam már én is, de attól még szar, bárhogy csavarjuk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest