Hirdetés
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Memóriakártya topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Schafranek #334659 üzenetére
Mótvá - sőt itt a Mobilarénán is cikk egy hete (merthogy nálunk most indult, amúgy kb 2 éves szolgáltatás)
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
Stauffenberg #334363 üzenetére
Revolut nem fiókot szeretne/fog nyitni, hanem fióktelepet (kicsit más).
-
Kbali
nagyúr
Még csak ezekben az országokban/régiókban mutatja a saját hivatalos oldal.
Látom ezt a cikket, de akkor ezek szerint nem frissített maga az Apple? -
-
Kbali
nagyúr
válasz
waszabi07 #332904 üzenetére
Sajnos az, hogy titán, nem jelenti azt, hogy nem karcolódhat. A nejemnek az SE-jét sikerült kb az első alkalommal végighúznia egy kerítés alján és a kijelző teteje szépen összekarcolódott (legalább nem kell már annyira vigyáznia). Én bátor voltam, nem tettem a saját 9-esemre (sima alu) fóliát, még nem látok rajta sérülést közel 1,5 év használat után.
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabonagyur #331615 üzenetére
Csak ott kapsz garanciát is a cserélt alkatrészekre (neadjisten számlát), ill. garidő alatt semmi ilyen problémád nem lehetne.
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
hitchins #331209 üzenetére
Szintén CIB, a lányom tavaly lett 16, akkor lehetett beállítani. Az Apple pay oldalán valóban 13 szerepel, de ez az általános, nem országspecifikus. Nekem anno az Apple support írásban megerősítette a 16-ot (és nem, nem a bank nem engedi).
Azzal lehetne kijátszani, ha az AppleID-jában feljebb hazudod a korát (nem javaslom).
Már terjesztik egyébként az infót, hogy itthon is lejjebb viszi az Apple a korhatárt, de hivatalos megerősítést erről még nem láttam. -
Kbali
nagyúr
válasz
Stauffenberg #330210 üzenetére
Az ott inkább az autógyártó sara lesz, nem a Carplay technológiáé. Érdekes módon a 7-es szériás Golfban, Octaviaban semmi ilyesmi nem volt, nyolcastól jelentkezik. De megnyugtatlak, 2023-as Volvo XC40 is produkál érdekességeket ilyen téren, de azért 90%-ban stabil.
-
Kbali
nagyúr
válasz
FireFox1996 #329855 üzenetére
öööö - akkor ez megint új, hogy neked nem iOS készüléked van.
-
Kbali
nagyúr
válasz
FireFox1996 #329821 üzenetére
Ha más eszközön veszed fel a family link alá a gyereket és úgy indítod iOS-en?
@noxy - én úgy értettem, hogy a gyereknek (aki felnőttnek van hazudva a Google felé) nem iOS készüléke van. -
Kbali
nagyúr
válasz
FireFox1996 #329810 üzenetére
Megoldást sajna nem tudok - nálam a gyerek ilyetén korlátozása (hiába a tényleges életkora volt beállítva) az iOS-es Family Link-kel gyakorlatilag nem működött, csak értesítéseket kaptam arról, hogy mit csinál. Az iOS képernyőideje viszont tökéletesen működött. Itt valszeg belefutottál abba, hogy a Google-nek kellene rendesen implementálnia a Family Link-et iOS-en, viszont az életkor nem megfelelő beállítása miatt meg nem csodálkozom, ha nem minden úgy megy, ahogy szeretnéd.
-
Kbali
nagyúr
válasz
FireFox1996 #329808 üzenetére
A gyerek google accountjában az életkora rendesen van megadva? Mert ha behazudták a felnőttkort, akkor nem tudod állítani a korlátozást.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Párduc #329577 üzenetére
06 80 983 435
felhívod, elmondod, hogy mi a gondod és megkapsz minden választ. Távolról, külön telepítés nélkül be tudnak lépni, ha engedélyezed (erre emlékszem). -
Kbali
nagyúr
válasz
teleahocipöm #329076 üzenetére
Szerencse, hogy nem engedik a bankok klónozni az alkalmazásokat.
-
Kbali
nagyúr
válasz
California1 #328914 üzenetére
Igen van, szerintem érdemes mindig úgy beállítani, amihez éppen csatlakozol. Azért általában a telefon is el szokta találni az első párosításkor.
-
Kbali
nagyúr
válasz
bnorci71 #328779 üzenetére
Ezek szerint azonnali utalással ment, ráadásul másodlagos azonosítóra, ha csak egy számsort látsz (ezt a rendőrségi megkeresésre a bank fel fogja oldani számlaszámra, de addig nem - hülye MNB rendelet miatt). Vagy a névnél van számsor és van számlaszám?
Telefonról nem megy ki semmilyen PIN, csak úgy történhetett, ha gyanútlanul megadta az adatait valahol/valahogy. Nagy eséllyel erre a pénzre keresztet vethettek sajnos -
Kbali
nagyúr
válasz
bnorci71 #328772 üzenetére
Ha az a felételezés, hogy a telefonról indult, akkor egyrészt ezt a bank meg tudja mondani neki (gondolom a bejelentést megtettétek oda is), másrészt a telefonon valamilyen távoli management eszközt kellene keresned (pl. Anydesk, teamviewer) - de ennek a telepítéséhez is a user hozzájárulása kellett (amit általában egy olyan telefonhívás előz meg, hogy épp lopják a pénzét).
-
Kbali
nagyúr
válasz
HUTCHDB #326621 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint ez maga a CarPlay működése, az, hogy véletlenül ment, az nem jelent semmit
Ha megy a carplay, nem jelez az óra, a telefon sem villan, mert ilyenkor automatikusan, kikapcsolhatatlanul beáll a vezetés fókusz. Nekem a sima üzeneteket, ill. Vibert kiírja az autó, de csak Sirivel felolvastatni lehet, ami magyar nyelven felesleges, mert úgysem érted, amit felolvas
-
Kbali
nagyúr
Kezdjétek a bankotoknak jelezni, ha volt nem megfelelő terhelés, úgy tűnik, újra kezdődik a múltkori játék.
-
Kbali
nagyúr
válasz
MikeWazowski #322122 üzenetére
Miért bétázol egyáltalán? A kérdésekből az jön le, hogy semmi szükséged rá, csak bajod van vele.
-
Kbali
nagyúr
válasz
BoneDragon #321008 üzenetére
Hálózati beállításokon csináltál már egy reset-et?
-
Kbali
nagyúr
válasz
markknight #320588 üzenetére
Mivel béta, ne is az ajánlott topikba írj, hanem az Apple feedback-re.
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
captainnemo #317775 üzenetére
Szerintem ugyanazt írtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Windows 11
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Suzuki topik
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- iPhone 11 Pro 64GB Gold, Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest