Hirdetés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Nagyon tele a zsákom...
Vissza akarom tölten backupból a telefont. Rányomok, megindul, majd egyszer kiírja, hogy nincs elég hely a visszatöltéshez. Elején nem értettem, minek kell hely, ha én a gépről teszek fel anyagot telefonra, de mindegy, látom a C-ről elfogyott a hely oké. Itunes bezár, felszabadítok jópár gigát. Nekikezdek megint, detto ugyanaz.
Ami roppantul felidegesített, hogy elfogyott a hely, iTunest bezártam, de a hely nem szabadult fel. Hol lehet kitörölni azokat az adatokat, amiket ekkor elhelyez, mert sikertelen visszaállítás után miért nem törli az itunes?Valami temp fájl, vagy mi lehet a helye? Ha sikertelen próbálkozások felzabálják a helyet a gépemen, soha nem tudom visszarakni az iphoneom backupját...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest