Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endruboy007
tag
-
tommjee
senior tag
Sziasztok ! iPhone 4-em van 4.3.3 van rajta jailbreakelt vissza szeretném teljesen állítani
A beállítások alatt a visszaálítás alatt próbáltam a teljes visszaállítást és tartalom törlését de nem bírja megcsinálni mert amikor elkezdene töltődni a csík akkor megáll és nem megy tovább!
Fontos lenne köszönöm előre!
-
Simtu
senior tag
válasz
Kicsirics77 #393 üzenetére
Azóta már én is megvettem.
-
Simtu
senior tag
Kicsirics77, mondomén: köszi.
Ez mindkettőre megoldás?
Free app nincs?
-
Kicsirics77
veterán
-
Simtu
senior tag
Mi annak a cydiás alkalmazásnak a neve, amelyikkel több ikont (5-6) tudok kirakni az alsó sorba, és ezeket ívelten jeleníti meg?
A másik: nem tudom már mivel/hogyan lehetett beállítani, hogy ha jött valami értesítés a zárolt képernyőre, akkor a home gomb megnyomásával el tudtam tüntetni.
-
manchester85
veterán
válasz
szokeherceg #381 üzenetére
Nem érdemes, ráadásul 5.1 óta a pinch to zoom is szarabb...
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kissandras20 #379 üzenetére
jópénzért ebben az országban bármit
és most gonosz voltam -
hatesz
tag
válasz
szokeherceg #381 üzenetére
Én ugyanígy voltam ezzel, megcsináltam de minek. Ha rám hallgatsz meghagyod az. 5.0.1-et.
-
szokeherceg
tag
Sziasztok, egy gyors kerdesem van. Adott egy i4 5.0.1 jb-vel. Erdemes frissitenem 5.1.1-re? Lattam kijott most ra a jb. Anno 3g-vel rafizettem az egyre ujabb szoft-ra, szepen lassult mindig a kicsike..
-
szijartg
őstag
válasz
kissandras20 #369 üzenetére
hát részvétem.
tiltasd gyorsan a lumia-t is... aztán keresd meg a kis pöcst és adj neki keményen.
én biztos ezt tenném. -
kissandras20
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #376 üzenetére
Csak adásvételi szerződéssel oldják fel a nevemre....az nekem nincs
-
linkoln001
tag
Sziasztok!
egy olyan problémám van, hogy nem tudok üzenetet küldeni Telenor hálózatról , minden mást igen, fogadni is tudok, csak válaszolni nem tudok az sms-re. egy kis felkiáltójel jön ki.
valami ötlet? -
snooze
veterán
válasz
kissandras20 #372 üzenetére
semmi megoldás nincs,hogy más szolgáltato karijával müködjön?
-
BossBoss
őstag
válasz
kissandras20 #372 üzenetére
Csak keményen!
Remélem egy életre elmegy a kedve az ilyen manőverektől... Hát így lett egy szép iPod-od.
-
kissandras20
aktív tag
-
b4zsi-
őstag
Köszi Manchester és Irgum. Töröltem a fiókot újra felvettem és jó. Sima hotmailként.
-
BossBoss
őstag
válasz
kissandras20 #365 üzenetére
Hú az kemény. De aki kurvának áll,az ne csodálkozzon a megb@sszák! Sokszor el lett mondva, telefont mindig újan vagy pedig tökéletesen leinformálva szabad venni. Mondjuk azt az idiótát is össze kell törni aki ilyet mer árulni!
Ilyenkor mindig nyílik a bicska a zsebemben. Nem is értem, hogy merik és....ááá. Nem tudnék nyugodtan aludni, ha valakit átvernék! Szánalmas! Remélem azért helyre rakod az illetőt keményen!
-
kissandras20
aktív tag
Lumia-ra cseréltem. Majd kinyomozom pontosan a gyereket, es elasom, rossz embert nyomott at
meg letiltatom a Lumiat!
-
Jorus
nagyúr
válasz
Feljelentés, illetve megfelelő topicban jelzés javasolt.
-
samgar
őstag
válasz
Hát az tényleg szopacs
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Honnan sikerült végül kideríteni? Mennyit fizettél az I4-ért?
-
kissandras20
aktív tag
Tiltott a telom....beszoptam, jól átnyomtak....
-
irgum
addikt
-
b4zsi-
őstag
válasz
manchester85 #359 üzenetére
Te állítottál be valami extrát? A hivatalos email címem a hotmail jó lenne, ha rendesen működne a push és nem kell belépnem a Mailbe hozzá.
-
Jorus
nagyúr
válasz
manchester85 #359 üzenetére
No, ez nekem új infó. Igaz, eltelt pár év, mióta legutóbb Hotmail-es fiókon volt iPhone-on.
-
b4zsi-
őstag
Olyan problémám van, hogy a gmail fiók helyett hotmailt adtam meg alapértelmezettnek. Beállítottam a pusht mindent , hogy levelenként szóljon, de csak akkor jelez ha elindítom a Mail appot. Gmailnél egyből lekérte , ha kapott netet most nem tudom mi a baja. Ötlet? Valamit a fiókba kell beállítani?
-
leroyclub
senior tag
Letöltöttem a protubeot. Megy is a letöltés mp3-ba, de hogy tudom legegyszerübben visszahalgatni? Ifileban hol találom meg a letöltött zenéket? Valahogy nem lehet ipodba bevarázsolni?
-
Scoobyka
addikt
Hali!
Lenne egy olyan kerdesem,hogy 3gs 5.1.1 Jb-s rol az smseket hogy tudom visszapakolni 4.2.1-re mert felfele engedi ifele segitsegevel...de visszafele csak a safari es note adatokat rakja vissza....sms-eket meg nem
Minden tanacsnak orulnek....Koszi a helpet!
-
bambi33
csendes tag
ti találkoztatok már hasonlóval?
-
bambi33
csendes tag
a szolgáltató csak a vállát húzogatja
-
bambi33
csendes tag
Sziasztok lenne nekem egy ilyen telefonom az utobbi időben késve kapom az SMS-eket mindig az egyel előzőt kapom meg erre tudtok nekem magyarázattal szolgálni?
-
Az a csodalatos helyzet allt elo hogy az iCloud nem engedi torolni a sajat biztonsagi mentesemet. Gugliztam: elofordulo hiba, akko jon elo ha a rendszer azt érzékeli, hogy egy "Restore from iCloud" eppen folyamatban van.
Namarmost mivel mind a ket telefonom itt pihen kikapcsolva, erős a gyanúm, hogy itt semmilyen Restore nincs folyamatban, szóval az Applenek egyes alát adok a mai teljesítményére...Guglizas eredménye: ez a hiba megoldja magát csak időt kell adni neki. Volt akinek 4 óra alatt, de volt akinek 2 nap alatt oldotta fel ezt a korlátozást az Ajklaud. Na nekem pont ez nincs
Holnap este vinném eladni a 4-et, szóval sürgősen ajánlom ennek a szarnak hogy térjen magához.
Amúgy a cél az lenne, hogy törlöm az egészet a 'csába és csinálok egy új Felhős Backupot, majd azt próbálom rázúzni a 4S-re, hátha ez már nem szállna el hibával...
-
4Sre valo visszatoltes kozben az iCloud szimplan egy "Cannot restore" felirattal dijazta a probalkozasomat 2 es fel ora restore utan....
Hugom laptopja van nalam. Ha erre n
Radugom, nyomok egy Backupot es utana a 4St radugva egy Restoret akkor ugye minden stimmelni fog?Nem para h nincs osszesyncelve a hugom laptopjan levo iTunes-szal ugye? Meg a progik nincsenek letoltve / at Transfer-olva.
Elore is koszonom a gyors valaszt
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy beállítottam egy kontakthoz egy képet, majd véletlenül törölve lett a fotó az archívumomból, nem tudtam gépre menteni a képet. Ha hív, akkor megmaradt a fotó. Kérdésem, hogy meg tudom ezt a képet valahogy "menteni"?
Köszi!
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
BoneDragon #334 üzenetére
Az elég érdekes
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
BoneDragon #332 üzenetére
Jó, csak eredetileg egyáltalán nem lenne szükség TU-ra ahhoz, hogy felfrissítsd a telefonod a jelenlegi legfrissebb szoftverre. Esetleg még azt próbáld meg, ahogy korábban is írtam, hogy a TU-ban az Advanced fülön a Set Host to Cydia on Exit elől kiszeded a pipát, bezárod a TU-t, majd utána indítod az iTunes-t és úgy próbálkozol. (Alapból nincs szükséged ebben az esetben a TSS szerverre)
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
BoneDragon #329 üzenetére
Ha meg is kapod a 11-es hibakódot, miután a TinyUmbrellában próbálkozol már a Recoveryből ki kell ugrasztania, és be kell kapcsolnia a telefonnak. Utána már semmi 11-es hibakód meg semminek nem kéne lennie. De mindenesetre szerintem sem érdemes iOS 5.0.1-ről iOs 5.1.1-re frissíteni, mert tök felesleges, és nincs benne semmi olyan dolog, amiért érdemes lenne frissíteni.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
BoneDragon #327 üzenetére
Ha a telefon Recovery módban ragad (iTunes+kábel) Akkor a TinyUmbrella Exit Recovery gombja fog segíteni. Megnyomod és utána be kell bootolnia.
-
gzbotii
nagyúr
Mitol lehet az, hogy nem megy a Spotlight kereses? Nem dob fel semmilyen talaltot (se kontakt, se zene, se sms-ben)
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
BoneDragon #324 üzenetére
Van egy lehetőség, ahogy írtad, ha törlöd a BBFW fájlt, de van egy másik lehetőség. Az, hogy erről a weboldalról letöltöd a szoftvert, majd Shift+Restore-ral betallózod azt. Utána nem kell hibakódot kapnod
Remélem a TinyUmbrellában az Advanced fülben a Set Host to Cydia on Exit nincs bepipálva.
-
BoneDragon
veterán
Kéne egy kis help. Frissíteni akartam 5.1.1-re előtte 5.0.1 JB volt rajta. Először kiírta a 3194 hibakódot, utána a 11-es hibakódot. Erre ezt a lehetőséget találtam: Töröljük ki a bbfw fájlt a kicsomagolt IPSW-ből, és mentsük le a gépünkre. Próbáljuk meg így felrakni, ha nem megy, akkor másoljuk vissza a software-be és így próbálkozzunk újra.
Na már most kitöröltem azt a bizonyos fájt, de hogyan kell megmondani az iTunes-nak, hogy abból a mappából probálja telepíteni a frissitést? Egyáltalán az iTunes hova menti a dolgait? Pl amit letöltött frissítést! Kérlek segítsetek mert már 2 órája az usb+itunes logót bámulom a telómon és már nagyon ideges vagyok. -
válasz
manchester85 #314 üzenetére
-
Smani
senior tag
válasz
manchester85 #314 üzenetére
Mert fehéret akartam én is
-
Kommy
veterán
(#305) iLux, (#307) Zjunior:
iFile-ba és navigáljunk el ide: System/Library/CoreServices/Springboard.app
Itt menjünk bele a használt nyelvnek megfelelő mappába (ha magyarra van állítva a nyelv, akkor a hu.lproj, ha angolra akkor az English.lproj). Ebben a mappában van egy SpringBoard.strings fájl. Ezt nyissuk meg Property List Viewer-rel és keressük meg az "AWAY_LOCK_LABEL" sort. Bökjünk rá és írjuk át a "Slide to Unlock" feliratot "Slide to Mai Off"-ra (vagy amire csak kedvünk tartja).
forrás: iphoneclub.huújraindítás kell utána, és csináljatok biztonsági másolatot.
-
megema
őstag
válasz
kapicsabi #304 üzenetére
Kíváncsi leszek! Én is azt akartam venni, árultak is Hardveraprón, de nem reagált az eladó. Itt nincs HD, külföldről meg most nem akartam rendelni, mert addig nem szeretném védtelenül hagyni a felületet. Szóval SGP Steinheil EX Ultra Crystal lett belőle. 2 garnitúra 6.290, és az is karcálló elvileg... Majd leírom én is milyen!
Smani: Nekem meg pont jó a kijelző mérete. Pár appnál jó lenne, ha nagyobb lenne, de már megszoktam. 3GS után bőven jó, és nekem nagyobbnak is tűnik, mert kisebb a keret.
Tudom, hogy egyforma.
-
Megiscsak lett uj telefon. Draga mulatsag ez a +S betu
szin maradt feher
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával