Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
válasz
Totheground #998 üzenetére
már nem 1 iPhonet raktam össze
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok !
Otthon kicseréltem egy iPhone 3gs-ben az aksit . Újat rendeltem bele , megegyezik a gyári szám és a típus szám is . Össze raktam a telefont beakartam kapcsolni nem tudtam , rá tettem töltőre és csak sárgás-zöldesen világít a kijelzője . Ezen kívül semmire sem reagál . Esetleg valaki tudna mondani valami okosságot meg köszönném . -
iLux
tag
Hello!
Ti emlékeztek még melyik verzió számú Facebook alkalmazás volt még jó, mert ez a jelenlegi kritikán aluli.
-
h1ght3chzor
őstag
iTunesban hol lehet megadni neki, hogy alapértelmezett helyétől eltérő helyre töltse le a frissített appsokat?
-
Kephamos
addikt
Láma kérdés: iTunesnak meg lehet adni egy mappát,ahonan autómatikusan beolvassa az a zenéimet?
-
válasz
peugeotmate #983 üzenetére
Nem nagyon olvasol híreket
MINDENre vonatkozik az adó. Sőt külön kiemelték tegnap az RTL-en hogy még a peugeotmate felhasználónevű PH usernek is fizetnie kell!
-
-
peugeotmate
őstag
válasz
Kicsirics77 #968 üzenetére
Vajon a T-Mobile Like díjcsomagon belüli 3 ingyenes szám is megmarad telefonadó nélkül? Nagyon remélem, hogy igen.
-
Tibee86
nagyúr
Ha lesz valakinek konkrét infója, hogy a T-nél lesz e valami változás, írja be legyen szíves ide. Nem akarom nap mint nap a T topikot olvasgatni. Köszi.
-
Totheground
addikt
A T-nél talán azért nem lesz, mert most emeltek 1-2 hónapja, többet, mint amennyit az áfa indokoltá tenne.
-
DanielK
addikt
válasz
Vodánál is lesz előfizetői díj emelés, nem csak a percdíjakba lesz integrálva.
-
snooze
veterán
válasz
Kicsirics77 #973 üzenetére
az lehet,mert nyilván ott vetted a telit hozzá..amugy meg 4700ft..
-
_Fefe_
tag
Ez változó lehet. Pl. nekem ingyen cserélték a Sim-et (~1,5 éve), pedig a telót nem tőlük vettem, és már hűség sem volt az előfizetésen. Pár hónapja pedig egy dominós Sim-et cseréltettem micro Sim-re, és azt is ingyen megcsinálták. Szerintem helye válogatja, hogy hogyan intézik a dolgot. Talán ha nem ismertem volna őket már közel 10 éve, akkor fizetnem kellett volna érte.
-
snooze
veterán
válasz
Kicsirics77 #971 üzenetére
pannonost kellene kivágni..
-
StLui
veterán
válasz
Kicsirics77 #971 üzenetére
T-nél akkor cserélik, ha náluk veszel micro sim-et igénylő telefont, amúgy fizetős, én is fizettem, amikor a három számunk közül a másik kettőre vettem az i4-et, de az egyiket ahhoz a számhoz használom amelyikre nem tudtam venni, mert azon még volt hűség.
szerk. Kicsirics77: ezért írtam, hogy T-nél -
snooze
veterán
hali!
tud valaki szegeden konkrét helyet,ahol kivágják a simet microsimre?köszi..
vagy vennék kivágot olcson.. -
BossBoss
őstag
válasz
Jól mondod! Amúgy tuti, hogy T-s sem fogja lenyelni. Főleg ha másik két konkurencia is meglépte. Így nyugodtan terhelheti az ügyfelekre. A fogyasztónak úgy sincs sok választása....
Meglestem magam is 64 GB-s szifont T-nél. Tényleg jó ár most. Bár új előfizetést ezért nem kötök. Várok tovább az újra. Addig meg összekaparok valami 3Gs-t-
-
Kicsirics77
veterán
telenor teljes mértékben áthárítja a különadó mértékét az előfizetőire
a kártyás szolgáltatásoknák a percdíjakat emeli.
vodafonnál a percdíjjakba lesz beépítve az előfizetéses ügyfeleknél,a feltöltőkártyásoknál megint csak a percdíjjakat emeli
a flottás szolgáltatásoknák az egymás közötti ingyenes beszélgetést azt hiszem nem fogja érinteni a percenkénti 2 forint.
javítsaon valaki ha nem így lenne/lesz,én is csak félinfókat hallottam. -
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki infót mondani,hogy Trémobil mit változtat a csomagokon a telefon adó miatt?Pl előfizetés,családbarát stb?
-
máyköl
veterán
válasz
kissandras20 #959 üzenetére
Hiányzik az a banán nagyon?
-
manchester85
veterán
válasz
kissandras20 #959 üzenetére
Csak épp az installous-ról érdeklődtél, majd másokat minősítettél (mégha csak viccből is). Szerintem fogadd meg ittakary tanácsát, ne feszítsd a húrt.
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlen, hogy létezik e olyan tweak amivel 5.1.1-nél a lock képernyőről a gyári kamera helyett pl. a camera+-t indítja el a telefon?
Köszi előre is
-
__H4X0R__
senior tag
-
válasz
kissandras20 #949 üzenetére
Feszítsd csak nyugodtan a húrt... BANán lesz belőle.
-
manchester85
veterán
válasz
kissandras20 #949 üzenetére
Azon túl, hogy házirendbe ütköző, amit írsz, kicsit sem vagy vicces. Egyelőre akit regulázni kéne, az te vagy.
-
máyköl
veterán
válasz
kissandras20 #945 üzenetére
Warez tilos.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
kissandras20 #945 üzenetére
Biztos a felhasználók 70%-a azt próbálja meg letölteni
-
kissandras20
aktív tag
Másnak se jön le az Installous 5 cydiából? Tetű lassú, és a végén behal...
-
zaiczd
tag
válasz
Totheground #942 üzenetére
köszi !
-
zaiczd
tag
Fontos kérdésem lenne, nemsokára egy windows ujratelepítésen fog átesni a gépem, és az lenne a kérdésem, hogy az itunesban lévő zenéket, de inkább az ipa alkalmazásaimat hogyan tudnám lementeni, mert azokat feltétlenül vissza szeretném helyezni majd a friss rendszerben az itunesba! köszi
-
Annyira nyomott áron adja a szolgáltatóknak az Apple a termékeit (lásd iPhone), hogy a Telenor azt mondta, neki ezekkel a feltételekkel neki nem kell.
Amúgy tényleg nevetséges viszonteladói margóval dolgoznak (cca. 5%), egyszerűen nem éri meg Apple termékeket forgalmazni, mert minden haszon a gyártónál marad. Nem véletlen, hogy az iStyle vagy XMS is kiegészítők tömkelegét nyomják még az Apple cuccok mellett, mert valamiből a hasznot is abszolválniuk kell, amiből a rezsit kifizetik, meg az alkalmazottak bérét, és ne adj isten a végén még marad vattacukorra is némi zseton.Amúgy kérdésedre válaszolva, igen, független.
-
Xero
nagyúr
válasz
bendikeee11 #933 üzenetére
Settings - General - Siri - ON
-
Ragnar95
félisten
GSM boltos iPhone mindig sokkal drágább, mivel ők se tudják beszerezni olcsóbban....
De a hivatalos AppStore-ban kicsit olcsóbb szokott lenni, mint szolgáltatóknál feltöltőkártyával, az előfizusat nem tudom, nézd meg a mostani árakat és abból számolj szerintem
bendikeee11: beállításokban be kell kapcsolni előszörA beállítások>Általános>Siri részben találod meg.
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne...van egy iPhone 4S-em...Siri-t szeretném előhívni de nem jön be csak a Voice Control. Mit csinálhatok rosszul?:S Nem találom -
Ice!?
őstag
válasz
BossBoss #908 üzenetére
Félreértés, lényegtelen.
Használtam már korábban, huzamosabb ideig is a 0.facet (kapcsolattartásra, egyeztetésre, stb. tökéletes volt), csak most változtatott a T-Mobile, és 15Ft -os egyenleg szükséges a használatához. De érdekes, mert tapasztalatom szerint az ingyenessége arra vonatkozik(ott), hogy 0Ft -os egyenleggel is lehetett használni, viszont ha van pénzed, folyamatosan vesz le a használatáért. Ez nem tetszett, és ezért is írtam ide, hátha találkoztatok már ilyesmivel, és sikerült megoldanotok, akár valami alkalmazással, hisz mégiscsak tapasztalt almajuzerekről van szó.
GoNet!M -et is használtam, még a dec-jan -i akciójuk alatt fizettem elő rá, kíváncsiságból. Most ismét előfizettem rá, és szerintem egy jó ideig használni is fogom.
Amúgy érdekes egybeesés, de most, hogy szükségem lett rá, megint leakciózták havi 90Ft -ra. -
-
gzbotii
nagyúr
Van egy 1.3 GB meretu app, amit fel szeretnek rakni a telefonra. Van is 1,7GB ures helyem, iTunes es a telefon is latja de megis aval a hibaval dob ki, hogy nincs eleg helyem. Na ezt hogy
Valakinek otlet?
-
válasz
Totheground #924 üzenetére
ikon díjcsomagban csak az a para, hogy a másik hálózatba küldött SMSek majdnem 40 forintba kerülnek... Ez nekem vagy +2-3k volt amikor ikonom volt.
Na meg ha vége a 200 percnek akkor ugyanaz... majdnem 40FT / perc. Kicsit undorítóak.
-
Telenornál abszolút elégedett vagyok az Okostarifákkal (más is átvehetné, mert ügyes).
A lényege: böngészés és e-mail korlátlan, de van multimédia kereted. Ez az én előfizetésemnél (S kategória - 5 rugó) 180 Mb-nyi youtube, netrádiót, különböző programoknak forgalom, de utána bekorlátozzák 32/32-re ha ezt átléped (nincs túlforgalmazási díj).
Ja és van 3 rugóért Okostarifa 90 is.Eddig egyszer léptem át a 180 Mbyte-os keretet, de akkor megnéztem pár videót netről.
Ha viszont bekorlátoztak egy SMS-el rendelhetek még 100 Mb-ot 590 Ft-ért, vagy 500 Mb-ot 1590 Ft-ért, és minden visszaáll eredetibe.
-
manchester85
veterán
Én korábban ikon 200-ban voltam amihez 1 giga netem volt. Az bőven elég mindenre. Jelenleg viszont csak 50 megám van, ami a like dijcsomaghoz alapból jár. Viszont ez túlforgalmazási díjtól mentes. Az az igazság, hogy mióta ebben a csomagban vagyok, nem is számolom az adatforgamat, ugyanis mar a hónap elején a lassitas sorsára jutok.
Ha jól emlékszem, 32 kbit/sec-re lassít a T, ami mellett operaval egészen vállalható marad a böngészés, IM progikra (iMessage, msn, whatsapp, email) pedig teljesen tökéletes. Szerintem egyébként 500 megával mar el lehet lenni, de mivel tulforgalmazas mar nincs, így a létező legkisebb csomag is megéri, ugyanis lassitas mellett is ki tudod használni a költségkímélő lehetőségek egy részét. Sőt, egyszer, mikor külföldre kellett telefonalnom, Skype-ról hívtam az illetőt, és még az is teljesen jól működött. Igaz, ez csak félig volt voip, mert telefonszámot hívtam, de így sokkal olcsóbb tarifával hívtam az illetőt.
-
hatesz
tag
Elnézést, a rohadt iPhone Opera először nem lépett túl a beíráson, rányomtam még egyszer az OK-ra, erre elküldte mégegyszer. Ha lehet, töröljétek ezt
-
hatesz
tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Egyik haverom feltette 3GS-ére a Call Counter 3-at, de nem a BigBoss-ost, hanem valami másik repobol tette fel, gondolom crackelt verziójú volt. (mellesleg ki is töröltem neki az összes warezos repót és elmagyaráztam neki milyen "drágák" ezek a tweekek) Szóval fel szeretné tenni a BigBoss verziót és fizetne is érte (ezért merem ide írni ezt, mert antiwarez) Le is töröltem a csúnya verziót (cydelete), hogy feltegyem a frankót, de hiába installálom a BigBoss repóból, a crackelt verzió beállításai jönnek vissza és nem írja ki hogy próbaverzió meg hogy buy. Hogy tudnám a korábban elmentett callcounter3 dolgokat egytől-egyig kigyomlálni hogy feltehessem a BigBoss verziót?
Köszönöm a válaszokat, remélem nem vétettem a blogszabályzat ellen ezzel. -
b4zsi-
őstag
válasz
manchester85 #901 üzenetére
Most kezdek én is gondolkodni mobilneten, hogy utazás közben is jó lenne használni (whatsapp,viber,böngészés,) ezzel megspórolni a GSM hívásokat. A böngészőt tudom, hogy érdemes mobilnetnél Opera Minire cserélni. Láttam, hogy Te hasonlókra használod a mobilnetet érdekelne mennyit esznek ezek a programok. Mennyi az a minimális csomag amit érdemes venni? 100 Mb? 500 Mb ? 1-2 Giga? Köszönöm előre is a segítséget.
-
manchester85
veterán
"Hogyan tudnám megoldani, hogy feltöltés után tudjak mobilnetet (vagy akár 0.facebookot amíg nem fizetek elő mobilnetre) használni úgy, hogy ne vegyen le pénzt?"
Akkor talán fogalmazz pontosabban, ne más szövegértését kritizáld.
A mobilnet használata szerinted mit jelent?
Gondolom ezt akartad írni: "hogyan tudnám megoldani, hogy bekapcsolt mobilnet mellett ne használjon netet a telefonom" Egyébként meg meg lett válaszolva a kérdésed.
-
Tibee86
nagyúr
Miért nem rendeled meg mondjuk ezt: Net M? Sok feltöltőkártyás ismerősöm is ezt használja, túlforgalmazás nincsen, csak lassítják a netet. Így nem fog több ezer forint eltűnni a számládról mindig, és lesz mobilneted is. Ingyen FB úgy is csak a hónap végéig lesz már csak.
Értem, hogy mit szeretnél, de a konkrét kérdést passzolom -
Mela Kehes
addikt
A Dropbox programmal telefonon töltöttem fel képeket. Az Uploads-on belül viszont még mindig ott van pár kép. Ezeket hogyan tudom eltüntetni?
-
BossBoss
őstag
Ha megsértettelek/-ünk kérlek ne vedd a szívedre. Eszem ágában nem volt sértegetni, távol áll tőlem ez a stílus.
Hogy On is legyek. Emlékeim szerint az iphone nem tudja ezt 0.face... dolgot, mert a böngészője alkalmatlan rá. Talán az opera minivel menni fog. Próbáld ki azzal. De a többiek kijavítanak, ha rosszul emlékszem.
pr0bi:
Úgy tudom, hogy gyárilag ennyit tud csak sajnos. Beállításról nem tudok, de szerintem nincs. Ha mégis van megoldás, azt én is örömmel hallanám!
-
pr0bi
senior tag
Szerettem volna küldeni 5 db mailt a telefonnal, mind képekkel megspékelve ( valamiért csak 5 képet engedett levelenként ez nem tudom normális-e ). Nem igazán értettem miért küldte át az adatot akkor is ha taskek közül kiléptem a kliensből?! Gondoltam később továbbítom majd de nem így lett. Úgy tűnt fel, hogy jött a szokásos suhogó hang. Valami beállítás szükséges ehhez?
-
Ice!?
őstag
válasz
BossBoss #898 üzenetére
Bennem meg az merül fel, hogy miért nem lehet normálisan értelmezni amit ír az ember
Ha nem megy elsőre, el kell olvasni még egyszer
Szövegértés nulla
Nem tudom miből vontátok le, hogy ingyen akarok netezni .. Nyilván azért írtam, hogy addig a rövid ideig akarok ingyenes facebookot használni, amíg nem fizetek elő a mobilnetre.. A kérdésem pedig az volt, hogy mit kell kikapcsolnom, vagy módosítanom, hogy ne vonjon le a SEMMIRE pénzt.. Mert ha csak be van kapcsolva a Mobil adatforgalom, vonja egyfolytában.. És gondoltam Ti, mint tősgyökeres ájfonosok, majd megmondjátok a tutit.. Hát majdnem ... -.-
-
BossBoss
őstag
Ha már itt tartunk. Most beállítottam, hogy a fényképek menjenek fel iCloud-ra. Ezt hol látom gépen(PC)? Képek/Photo Stream ? Csak azért mert az tök üres. Bocsi a láma kérdésért, de soha nem használtam. Mindig ki volt kapcsolva.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
JNashville #902 üzenetére
Nem tudom pontosan mi ez az ApplePhotoStreams.exe, de ha itunesba van beépítve, vagy ilyesmi, akkor igen, de egyébként ez külön alkalmazás, csak a .exe-ből kiindulva.
-
JNashville
senior tag
válasz
h1ght3chzor #900 üzenetére
Nem dob rá ki semmit, ezt próbáltam. Reinstallon is gondolkodtam, de mit rakjak újra, a komplett iTunest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar