Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
antutu
csendes tag
válasz
SharpSA #140897 üzenetére
A méretet nem írja, csak hogy x óra van hátra. A net sebességét leellenőriztem, azzal nem lehet gond. Frissítve lett a 9.3.3-ra, és azóta nem volt biztonsági mentés csinálva. Most szerettem volna megcsinálni, de már nem csinálta meg rendesen. 608 kép van fenn a felhőben, és a telefonon most 686 van. Úgy tűnik, mintha előről akarná kezdeni a mentést, de túl nagy a mérete, és ezért nem csinál semmit. Kifogytam az ötletekből.
-
antutu
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap próbáltam iCloud mentést csinálni, de nem sikerült. Azt írta ki, hogy a becsült hátralévő idő kb. 8 óra, és reggelre sem fejezte be. Kb. a negyedét csinálta meg. Sajnos meg kellett szakítani a mentést, mert kellett a telefon. Miért nem tudta a mentést megcsinálni? Van valakinek ötlete?
Köszönettel:
Tamás -
-
SharpSA
veterán
válasz
Scholes9 #140872 üzenetére
Honnan veszed, hogy az Android használhatatlan lesz egy frissítés után? Le kellene szokni már a valótlan állításokról, az előítéletekről és a bármi áron utálkozásról, szemellenzős magatartásról. Mindkét platformon vannak egyformán frissítésből adódó hibák.
Egyébként meg a két rendszert egymáshoz hasonlítani sem normális. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
Én az SE-hez pici pénzért jutottam hozzá. Kissé kínlódás jó pár dolgot megtenni az Androidhoz képest. Ezért nem is marad meg, pedig tetszik benne sok más. Ha lenne végre a készüléken egy közös dokumentum mappa (mert most csak akármilyen felhő tárhelyről működik a dolog nyilván jóval lassabban) és tudná végre a T9 keresést a tárcsázó (külön progamot kell erre telepíteni), stb. amelyek alap dolgok. Talán egyszer. -
törölt tag
válasz
kchris78 #140890 üzenetére
Na jo en nem szeretnek android-ios vitat szitani. Szoval no offense!
Mind2nek megvan az elonye es hatranya,de az apple downgrade igenis sok emberek jo lenne neha,ha az apple nem lenne ilyen makacs. A felhasznalo eldontheti sztem,h visszarakja vagy sem,ugyis csak a hozzaertok fogjak ezt megtenni. Atlag usert nem erdekli.
-
vasi89
őstag
válasz
#03372544 #140889 üzenetére
Az pont egy rossz példa. A Z1 az az összes frissítéstől egyre rosszabb lett. Z2 és Z3 kb ugyan az mint a Z1. A galaxykat meg sem említem... Az LG és Huawei valóban odafigyel de a fentebb említett 2 gyártóóriást inkább hagyjuk. De ez a téma nem ide tartozik már szerintem viszont, ha valami azt jó elismerem.
-
kchris78
veterán
válasz
#21715712 #140887 üzenetére
Na ja... A google-nél durván muszáj a régi rendszereket támogatni, mert általában az új rendszerek elterjedtsége az első 1-2 év alatt 10% van... Biztos szeretik a fejlesztők azt hogy fejleszthetnének az újabb dolgokkal gyorsabban-jobban és mégis a 3-4 éves dolgokat is támogatni kell mert nincs elterjedve. Szóval az ok-okozat fordítva van.
-
törölt tag
válasz
vasi89 #140883 üzenetére
"a legtöbb androidos telefon 4 évesen már semmiféle frissítést nem kap" - persze, de ha iPhone-nal hasonlítasz nem a legtöbb droidos telefont kell nézned, hanem a zászlóshajókat.
Ott meg azért pár éve már felnőttek a nagyobb gyártók a folyamatos frissítésekhez.
Lásd Sony Z - indult 4.1 -> 4.2 -> 4.3 -> 4.4 -> 5.0 -> és végül 5.1.1.Másrészt kösz, de nekem olyan frissítés nem kell, ami használhatatlanná teszi a telefont, és nem lehet róla visszaállni régebbi verzióra.
-
vasi89
őstag
válasz
#21715712 #140887 üzenetére
Az android is most ér el arra szintre h talán nem kell mindig a legújabb csúcsmodellt megvenned mert nem avul el a régi 1 év alatt... Próbáltam droidra váltani többször is de valahogy mindig ide jutottam vissza. Mondjuk ha nem mutat valami nagyon jót idén az apple akkor részemről ennyi. Talán a P9 igazán jó telefon lett amire érdemes váltani.
-
törölt tag
Nem nagyon akarok beleszolni,de nem birtam megalni,hogy viszont az andoridnal barmikor visszamehetsz korabbi verziora,rendszere addig az iphone-al ez nem lehetseges. A playben levo appok meg 4 evig is tamogatjak a regebbi rendszereket,szoval az iphone akkor jo,ha folyamatosan evente-ketevente veszel uj keszuleket.
-
ny.erno
tag
válasz
macskacsa #140879 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor csak meg kell igazítani a kijelzőnek az alaplapra csatlakozó kábeleit.
Alul 2 csavar ki, óvatosan fel a kijelző, Touch ID óvatosan leszed. 4 csavar ki a jobb felső sarokban lévő fedőlemezből (sorrendre nagyon figyelj oda, mert ha rossz helyre teszed vissza a nem mágneses csavart, akkor az alaplapnak búcsút lehet inteni). Ott azokat a csatlakozókat nézd meg és ha mázlid van, akkor nem kell kijelzőt cserélni. Ha nincs mázlid és kijelzőt kell cserélni, akkor keress meg privátban. -
Tomics
addikt
Telefon váltás előtt állok (5-ről SE-re)
Az összes adat / applikáció átviteléhez elég egy icloud biztonsági mentés vagy kell valami extrát csinálnom?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
#03372544 #140875 üzenetére
Rendben, igazad van
Ettől függetlenül én még mindig jobbnak látom a helyzetet mint a konkurenciánál
Nekem a legjobban az Apple frissítés támogatása tetszik a többi gyártót nézve
És ugye nem muszáj frissíteni. Android vonalon van h hónapokat csúszik egy egy update, rosszabb esetben nem is kapja meg az adott telefon. Minden csak nézőpont kérdése
Szerk: persze mindenhol vannak kivételek, de azért ott nagyobb esetben előfordul szerintem
-
törölt tag
-
Scholes9
nagyúr
válasz
#03372544 #140873 üzenetére
4S és az 5S között azért elég nagy különbség van, sőt 5 és 5S között is. Azért mert a 4S lassú 9-cel, abból nem kell azt leszűrni egyből h az 5S akkor lassú lesz a 10-zel. Ez mi alapján lenne "törvényszerű"?
De majd meglátjuk hogy mennyire lassítja be a telefont az iOS 10. Én nem tartok tőle. Persze az jó, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni h él e majd a frissítés lehetőségével.
-
Scholes9
nagyúr
Ez nem Android h egy egy frissítés miatt használhatatlan lesz egy telefon. Én biztos h fel fogom tenni a 10-et az 5S-re. Pláne h a mobilnet kapcsoló is abban lesz benne elvileg.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #140868 üzenetére
Valószínű minden frissítéssel egyre lassabb lesz a gép, ezt meg nem akarom.
A 10-ben lévő fancy újítások egyébként nem is tetszenek, ha widget-et akarok a kezdőoldalra Androidot használok, az iMessage "újdonságait" inkább hagyjuk, és nem szeretnék új bugokat sem. Force-touch meg nincs az SE-ben, tehát ezek a dolgok se használhatóak nekem.
Meg aztán gondolj bele micsoda érték lesz majd pár év múlva egy SE, amin még a fasza gyors 9.3.3 fut, és nem az iOS 13 amitől totál belassult már mindegyikEgyébként a 9.3.3-ban 5 béta iteráció után is maradt bug.
Ha zárképernyőről suhintással nyitok megy egy email értesítést, megnyitja a levelet, alul megnyomom a törlést, akkor csak lejátssza a tölrés animációt aztán visszatér a levélhez, mintha semmi nem történt volna.
Ezt csinálhatom a végtelenségig, de igazából valójában kitörli az a levelet, csak nekem nem mutat semmi változást.
Gondolom az van, hogy ha a Mail-ből nyitsz emailt és úgy törölsz, akkor a törlés után az előző képernyőre ugrik, azaz az adott fiókra ahonnan nyitottad. De ha a zárképernyő volt az előző képernyő ugye... -
hdanit610
aktív tag
Némi tapasztalat a jövőre nézve: hozzámkerült bizonytalan időre (lehet, hogy végleg) egy 5C. Mivel második teló, így azonnal rápattintottam a publikus 10 bétát. A tapasztalatok nagyon jók! Seder a kis 32 bites gyöszön, alig van némi bug, igazából nem fedeztem fel eddig semmi nagy gondot. A működési sebesség frankó, a telepített alkalmazások futnak rendesen (csak alapdolgokat raktam eddig fel) és az akksi is nagyon jól bírja.
Nem kizárt, hogy visszarakom a 6-ra is, mert ez a változat már egész élhető. A feloldást kell megszoknom, nekem hiányzik a "slide to unlock", helyette nyomhatom a home gombot egyszer. Jó, így még talán gyorsabb is... csak hát a megszokás.
"csak a szép zöld gyep, az fog hiányozni..."
Aki bármit szeretne kipróbáltatni, az bátran jelezze, feldobom rá és hajrá!
-
-Ben-
veterán
válasz
r3dsnake #140862 üzenetére
+1
Már amikor megnyomogattam őket egymás mellett, akkor durva különbség volt, akár csak multitask téren is... De ha nem is idén, majd az iOS 10-nél lehet, hogy elgondolkoznak az 5S tulajok is, szvsz még a jelenleginél is nagyobb szakadék lesz köztük. Esetleg akkor nem fognak váltani az emberek (és ebben az esetben tényleg nem is volt túl sok értelme az SE-nek idén), ha leváltja az Apple SE2-re vagy SE Plus-ra, vagy akármire, ami szintén 4, vagy 4,3" körüli.... -
Scholes9
nagyúr
-
agabe
addikt
de draga.
60-65 ezer korul kellene lenni a szep daraboknak, es lejjebb amik karcosabbak, meg nincs doboz stb.
Ja es persze ezek fuggetlenek, a szolgaltatosoknak megint lejjebb kellene lenni.
I6-nak 40ezerrel, ahhoz kepest meg 6S-nek (amik raadasul mind garisak ha nem mokoltak, de atlagban legalabb fel ev garisat konnyu talalni) 60ezerrel kellene tobbnek lennie. -
Scholes9
nagyúr
Tegnap nyomkodtam haverom SE-jét, de az 5S-em simán hozta ugyanazt a sebességet a legfrissebb iOS-szel. A böngészés és az ujjlenyomat olvasó is pontosan ugyanolyan sebességű volt, mint az enyémen. Azért persze, ha alaposabban néztem volna meg találok különbséget
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
matyi19 #140853 üzenetére
Pénzügyileg jobban járnál Ankerrel. Tartósságban is: erősebb a kábele.
Ez pl 6000 hajlítást bír garantáltan. Kocsiba vettem egy rövidet, eléggé minőségi darab. -
Masterboy84
tag
Sziasztok! Nektek is szarakodik a youtube app? 5 videobol 4-szer nem indul el csak 4-5 ujrapróbálkozás után. Ezen kívül én a kommenteket nem találom a videók alatt. Ugyanez volt 4S-en is iOS 7-en és SE-n is 9.2-n.
-
oba
addikt
válasz
Aaron14 #140840 üzenetére
Standard ios hibaüzenet 3rd party billentyűzeteknél. Nem kell aggódni, nem keylogger, nem küldi el sehová amit gépelsz. [link]
Ha valami noname billentyűzetről beszélnénk akkor jogos lenne az aggodalom és talán lehetne valami az iOS beépített hibaüzenetében, de itt ilyesmiről szó sincs. -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Tegnap tönkre ment az i5S-em gyári töltő kábele. (A kis réz, csatlakozók oxidálódtak/kiestek)
Kérdés az, hogy vegyek eredeti Apple kábelt, vagy jobban járnák egy másik gyártóval?
(Nem kínai eBay-re gondolok, hanem pl. Anker, Hama, A+....) -
törölt tag
A revealmenu mukodik nektek jb 9.3.3? Vagy van hasonlo ami mukodik 9.3.3on?
-
oba
addikt
Gyerekek, miért ilyen rohadt drága még mindig a használt piacon az 5s? Nagyon nem ritka a 80ezres ár is, ami egy 3 éves telefonért szerintem sok. Vagy rosszul érzem? Oké, használható készülék (még), de ti nem érzitek egy picit túlzásnak? Főleg úgy hogy már 90-100ért lehet kapni i6 -ot is.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Aaron14 #140840 üzenetére
Ahogy írja is, ha engedélyezed akkor beleegyezel abba, hogy a fejlesztő minden egyes begépelt dolgodat láthassa, kezdve a bankkártya adataidtól (ha mondjuk a telefonról vásárolsz) a kódjaidtól kezdve mindent. Nekem eszembe nem jutna ilyenbe beleegyezni.
Noxy: Ha a tiltásra nyom akkor nem működik az app.
-
banán007
tag
Sziasztok!
Adott egy VISA Electron kártya, amit megpróbáltam párosítani az Apple ID-mal. Ott valami olyasmit írt, hogy nem hiteles kártyaszám, de a netbankban meg látom hogy levonásra került kb. 600FT.
Most akkor igy mi a helyzet? Mert pénzt le tud vonni, de a kártya nincs hozzáadva a Apple ID-hez
Szerk.: mivel már kétszer próbáltam, ezért kétszer is vonta le az a 623Ftot
-
randras
veterán
válasz
Franky2Ster #140358 üzenetére
Nekem se jó azóta sem a backuppal együtt, most kaptam egy másik routert, rögtön működik...
-
Imy
veterán
válasz
WhiteAngel89 #140826 üzenetére
Igen, megbízható, rendszeresen veszek tőlük.
-
vasi89
őstag
válasz
WhiteAngel89 #140829 üzenetére
EU raktárból lehetséges de kínai raktárból 2 hét leghamarabb.
-
Sipka81
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni: kérem osszátok meg velem, hogy hogyan tudok legegyszerűbben átköltözni windows mobileról ios-re. Igazból a névjegyek és naptárbejegyzések átköltöztetése lenne a legfontosabb, amik pillanatnyilag egy @windowslive.com végű live fiókban találhatók. Előre is köszönöm!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
WhiteAngel89 #140826 üzenetére
Olyan 30 vásárlásnál járok egyiknél se volt gond.
-
vasi89
őstag
válasz
bajzal #140809 üzenetére
Vidd be istyleba, ott elméletileg intézik a garancia újraindítást is. Nekem most egyenlőre az almárium és telenor egymás között küldözget oda-vissza. Nem hajlandó egyik sem újraindítani a garimat lassan már 2 hónap után.... Telenor meg tudtommal is telemaxba küldi, szóval inkább kerüld el őket.
@WhiteAngel89: igen megbízható
-
Imy
veterán
válasz
WhiteAngel89 #140819 üzenetére
Ez nag yon jó kis tartó, és olcsóbb is, és van márkája is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WhiteAngel89 #140819 üzenetére
Ebay-en hasonló ~1300 Ft.
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv.
iphone 6 hoz milyen biciklis tartót ajánlotok?
ikieg. oldalán van ez most akcioba de nem tudom meg ér e ennyit.
[link] -
randras
veterán
Ha be van kapcsolva az iCloud-zenekönyvtár, és a saját zenémet feltöltöm gépen, iPhone-on meg streamelve hallgatom, az szolgáltatói szempontból szerintetek Apple Music adatforgalomnak minősül?
-
bajzal
őstag
iphoneokra hogyan működik a garancia Magyarországon? Mert már belekeveredtem.
Tehát van 1 év világgarancia és kész? Nincs 2 év?
Milyen cég(ek) szervizelik itthon garanciálisan az iphoneokat?Én olvastam panaszt a TMX Mobile Solution Szerviz Kft. google értékelései között, hogy az iphone 6-ot a telenor a telemax-ba küldte.
-
polonic
félisten
Ez a kamu multitask is egyre idegesítőbb.
Nézem instagramon a dolgokat, már lapozom pár perce. Jön egy üzenet, válaszolok rá, visszalépek instagramra és újratöltődik az egész. Kereshetem meg hol tartottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest