-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
iOS 10 Public Beta 1. tapasztalatok:
Amennyiben kell használnod a telefont, nem csak posztolgatsz úgy még nem alkalmas napi használatra. Sokszor megakad a főképernyő, nem lehet lapozni, kamera néha nem indul el, telefont sokszor nem lehet felvenni, néha nem lehet feloldani a telefont, meg-megáll jó pár másodpercre, általában akadozik a görgetés úgy kb mindenhol. Aksi szerintem rendben van, reggel 7-kor vettem le a töltőről és kb 1 óra képernyőidővel 70%-on vagyok (pár telefon, sok safari + viber + fc messenger, 10-15 kép készítés, 4G mobilneten) (2 óra 3 perc használatot jelez).
Csiszolnak rajta, szerintem iphone 5S-en teljesen rendben lesz, az iOS 9 gyorsaságát fogja hozni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest