Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #40628 üzenetére
Nemtom, iPadem éppenséggel nincs is.
De azért akadnak olyan topikok, amikben már régen nem jártam.
Meg a különböző PC alkatrészes, perifériás, ps/xbox-os, telefonos és egyéb hardveres topikok is kiesnek a látókörömből, többnyire csak Apple cuccok és járművek, amiket követek. -
tboldi
nagyúr
válasz
szaszyka #38847 üzenetére
snapdrop.net, és még appot telepíteni sem kell.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Dreadloord #38746 üzenetére
Többek között a WSH LST app ilyen.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #38428 üzenetére
Net alapján? 🤔
De amúgy pont Mézga Aladárnak illene tudnia.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
Stinsonina #37555 üzenetére
Egy ausztrál dobos csávó, van egy sajátos stílusa, érdemes belenézni a videóiba.
Azt hittem, innen az inspiráció. -
tboldi
nagyúr
válasz
Stinsonina #37553 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
Amilo02 #37162 üzenetére
PDF Expert, vagy Adobe Acrobat is van, Foxit is.
De az iOS/iPadOS-ben is van beépített, a Fájlok appon belül azzal nyílnak meg.szerk.: PDF Viewer, iLovePDF, PDFelement
-
tboldi
nagyúr
válasz
hszilard666 #37128 üzenetére
(#37129) kezo0: moleculez-nél a pont.
(#37131) lugosi: Én nem csinálok ilyeneket, úgyhogy tényleg nem tudom, hogy illene bele a saját környezetembe.
(#37133) lockdown90 és (#37135) OCTAMD: Ízlések és ficamok, van, akinek az utóbbi jut. 🤷♂️
Szerintem semmi baj a kormánnyal, meg úgy az egész belső térrel, legalább nem unalmas és jellegtelen, mint a kor német autóié. Direkt olyan autót akartunk, ami eltér a tucat Golfoktól, Astráktól, meg a többitől. -
-
tboldi
nagyúr
Csütörtökön én is megtapogattam a Minit, most először gondolkodtam el egy iPaden, hogy kéne. De igazából nem tudom, mire használnám, amire nem elég az iPhone, arra a MacBookot veszem elő, csak néha felszínre tör a kütyümániás énem...
Úgy sem lesz, most a Lancia gatyába rázása fontosabb.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
lugosi #36333 üzenetére
DualShock 4 (PS4) vagy DualSense (PS5), illetve Xbox One és Xbox Series S/X, amelyik szimpatikusabb.
Részemről a Nintendo Switch Pro Controller lenne a legkényelmesebb, de az nem támogatott. 🤷♂️
Illetve még az 8bitdo kontrollerei tetszenek, de szintén nem kompatibilis i(Pad)OS-szel. -
tboldi
nagyúr
válasz
#04441088 #34365 üzenetére
Nem töltöd véletlenül nem rendesen földelt konnektorból, töltőadapterrel?
A MacBookok olyankor "rázni" szoktak, ha nem az extension cable van rádugva a töltőre, hanem csak a sima villásdugó.
-
tboldi
nagyúr
válasz
HardRic #34251 üzenetére
CARROT Weather - nincs még egy időjárás app, ami úgy tud sértegetni, mint ez. Még politikai nézetet beállítani, achievementeket gyűjtögetni és titkos helyeket keresni is lehet benne.
Bár előfizus.
-
tboldi
nagyúr
válasz
HoppMaster #33972 üzenetére
Az Xbox One és Series X/S, valamint PlayStation 4 és 5 DualShock 4 és DualSense kontrollerei biztosan működnek.
Nintendo Switch Joy-Cont meg lehet távoli shutter buttonként használni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
V.Stryker #33835 üzenetére
AltStore-ral lehet IPA fájlokat telepíteni, köztük torrent klienst is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33789 üzenetére
Magát a Lightning csatlakozót és a mögötte rejlő chipet licencelniük kell a tartozékgyártóknak az Apple-től, ezt fel is kell tüntetniük a dobozon.
-
tboldi
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33787 üzenetére
Szerintem inkább a licenc miatt.
-
tboldi
nagyúr
válasz
#69450496 #32693 üzenetére
”egyetlen normális zene lejátszó a gyári”
Soor, Doppler, Vox, Doppi, Marvis…”oda pedig csak iTunes segítségével lehet a saját zenéket felmásolni”
iMazing, 3utools, Syncios…
Vagy Mac esetén a Finder.
De a Doppler és a Doppi esetén vannak egyéb lehetőségek is, nem is kell még számítógép sem hozzájuk.”Egy ideig ment külső forrásból az app telepítés […] már 1,5 éve lehetetlen”
AltStore -
tboldi
nagyúr
válasz
agyhalal #32546 üzenetére
Talán az Alma Mintabolt a Leier City Centerben, esetleg az Almárium Pro a Bajcsy-Zsilinszkyn, bár ez utóbbi inkább szerviz, nem tudom, hogy van-e Penciljük.
A Media Markt-ban valószínűleg csak a kirakott darabbal szórakozhatsz, de nem kizárt, hogy van rajta egy demo Procreate is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #32357 üzenetére
AirPods 2, illetve az autóban van egy Tunai Firefly adapter, szintén AAC-s.
Ja, meg van egy Modecom MC-SHF80U hangfalpárom is BT modullal, az aptX-en keresztül kommunikál a MacBook Próval (és vezetéken az asztali PC-vel).
-
tboldi
nagyúr
válasz
moleculez #31674 üzenetére
Nekem ezek tetszenek.
Még az Albát várom, 11-én fog megjelenni. -
tboldi
nagyúr
Amikor írod a hozzászólást, a szövegmező alatt vannak az emotikonok és a formázó gombok, ezek között van egy olyan, ami két láncszemet ábrázol. Erre bökj rá, majd a felugró ablakba szúrd be a linket. Erre több mód is van, én 3 ujjal szoktam megérinteni a kijelzőt, olyankor megjelenik 5 gomb, az utolsó előtti a beillesztés. Bár mintha iPaden lenne erre egy dedikált gomb is a gyári billentyűzeten.
-
tboldi
nagyúr
Kimaradt egy "c".
Helyesen a link.szerk.: Látom, közben javítottad.
-
tboldi
nagyúr
válasz
bostone #31266 üzenetére
Ez már egy régi hír, ez frissebb. Eszerint 2021-et célozta meg a Microsoft, és böngészős verzióban lesz, mint pl. a GeForce Now.
-
tboldi
nagyúr
válasz
RaZroX #31065 üzenetére
Igazából nem lehetetlen, csak nem célszerű.
-
tboldi
nagyúr
válasz
hszilard666 #29329 üzenetére
Press F to pay respects
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest