Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- RAM topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
Lali-213 #42815 üzenetére
Nem tudom… lehet, hogy arra gondolok
Amugy valamiert megiscsak belepve marad mostmar. Amikor visszakapcsolt a tablet, akkor a frissites elotti tabok sem voltak meg. Masfel nappal kesobb kesobb kerultek vissza. Azota nem is kell minden alkalommal ujra beirnom a jelszot. -
Kikike
tag
válasz
Lali-213 #42625 üzenetére
Azért eléggé necces egy gyártó által deklaráltan eltávolíthatatlan alkatrészt fogyóeszköznek titulálni.
Abban az időben mikor egy mozdulattal pattintottad le a telefon hátulját és cserélhetted az aksit helytálló lehetett az idézett mondat. Most inkább bicskanyitogató.
de inkább offba is tettem, mert felesleges ezen háborogni. -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz
Lali-213 #40519 üzenetére
azt még nem próbáltam, viszont amit kipróbáltam hogy rádugtam egy usbc - jack átalakítót, és azt se jelezte...
lehet meghalt az USB port? most így pont akkor mikor lejárt a garija?
frissítés : Nah kikapcsoltam (félve) úgy hogy rá volt dugva, és elindult a töltés legalábbis az ikonon ott a villám jel.
hurrááááá nem kell szervizbe vinni. de azt hittem hogy ez csak az androidra jellemző hogy néha ki kell kapcsolni (ez egy éve nem volt, vagyis a frissítésekkel újraindult végül is) -
Flashback
addikt
válasz
Lali-213 #40151 üzenetére
Közben megkerült hozzá minden belépési adat.
De valami távoli konfiguráció is be van állítva. Gondolom mert céges. Így egy ponton nem enged tovább az initial setupnál.
Most megpróbálok egy Restore-t. Backup nélkül. Hátha ez kitöröl mindent és új eszközként be tudok jelentkezni... -
-
Parson
addikt
válasz
Lali-213 #36287 üzenetére
Hello. Ezzel a konverzióval én egyáltalán nem foglalkoztam még - én a gyári Jegyzetek appot egyáltalán nem is használom, pont a google fontossága miatt - nincs szükségem külön tárolni dolgokat, így is van 2 privát meg egy céges google account-om, ez nekem igy is böven elég.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest