Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bkercso #99551 üzenetére
A 627 nagyon érdekes hangú darab nyersen, de az opa827 bejáratott állapotától nem sokkal maradt el, inkább a márványosság érzete a középmagas tartományban és a tér csökkenése, ami zavaró volt. Nem tudom, hogy a 627 meddig jut el a rendszeremben, talán ott kedvezőbb lesz a környezet neki, mint amiben Te próbáltad, ugye az is sokat számit, hogy hova van téve, egyik erősitőnek az egyik, másiknak a másik fekszik jobban...majd kiderül (nagyon remélem, hogy pozitiv lesz, mert b-szott sokér adják
). A 827nálam pl nyersen csapnivaló volt, azzal kinlódtam sokat, a 627 meg csak járatva van, elővigyázatosságból, mert nyersen nem volt csúcsformában...majd a jövő héten meghallom meddig jutott. A fiam elmondása szerint, aki szintén hallotta a 827-est, a 627-nek is megjött már a hangja, úgy mondta, hogy tidzta és élő hang...ez biztató
Jövő hétvégén megirom a tapasztalatot. Összesen ezzel a két opampal van tapasztalatom (illetve lesz), nem vagyok nagy opampos múlttal rendelkező
Ha alkalom nyilik rá, szivesen meghallgatok több darabot, adapter már bent van (sőt, adapteren adapter, mert a 827-es ugye sztereó, a 627 meg dual mono).
Nem tudom, hogy lehetne A osztályba húzni az erősitőm, nem próbálkoztam még vele
Kiegészités: AD827 és opa 627-ről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest