Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
dgyuri0123 #73856 üzenetére
Nem az árkülönbözeten ment a vita, hanem azon hogy úgy jött át mintha az 5 millás Audi NEM ajánlott szar lenne és csak az 5,5millástól éri meg megvenni. De mind1 megbeszéltük feljebb hogy félre is értettem kicsit , illetve mégse annyira mert más is látja úgy mint én.
Mindenkinek :
Örülök hogy nem fulladt véres torokmetszésbe amit elkezdtemÖrülök hogy ilyen jó társaság vagytok
Amint olvashatjátok az én problémám az volt amit Belasxh is írt... hogy úgy tűnt nekem mintha eltünt volna a belépő kategória. Nem is ajánlott dologgá minősülve. Ennyi
Béke
Most kicsit megint read only lesz de amint aktuális lesz a hifis téma írok is.
Illetve még mindig él az amit mondtam. HA használtan találtok valami nagyon jó Erősítő vételt akkor jelezzétek kérlek, mert akkor előbb beinvesztálok.Használt erősitő : Ne legyen nagyon öreg (ne nézzen ki szocosan)
legyen értelmes távirányítója.
nagyjából egy rendes 2x80W-ot tudjon.
pénz amit rászánnék : 100-150ezer Ft.Ti azért jobban értetek hozzá ha láttok egy jó vételt e körül szívesen fogadom.
Nekem a márkák és típusok ha böngészem az AVX-et nem mondanak semmit melyik lehet jó vétel.Köszönettel
Szabolcs
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest