Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vtechun veterán Na! Szerintem is tiltják, de mást nem nagyon tudnak ellene tenni - szerintem  Én meg ráadásul speciális helyzetben vagyok, mert ugyan TVNET-nek fizetek a 8 MBitért, de nem az ő user/pass -ukat használom, hanem egy netes jóbarát egyik nagy ISP tesztaccountját Én meg ráadásul speciális helyzetben vagyok, mert ugyan TVNET-nek fizetek a 8 MBitért, de nem az ő user/pass -ukat használom, hanem egy netes jóbarát egyik nagy ISP tesztaccountját Így ebbe szerintem még bele se nagyon köthetnek Így ebbe szerintem még bele se nagyon köthetnek Persze az se nagyon érdekelne, ha belekötnének. De kétlem, hogy bármelyik ISP is túlzottan erre koncentrálna... Persze az se nagyon érdekelne, ha belekötnének. De kétlem, hogy bármelyik ISP is túlzottan erre koncentrálna... Szóval minden utcába FON-t !!! Szóval minden utcába FON-t !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Eredeti játékok OFF topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VGA kibeszélő offtopik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Android játékok topikja
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én meg ráadásul speciális helyzetben vagyok, mert ugyan TVNET-nek fizetek a 8 MBitért, de nem az ő user/pass -ukat használom, hanem egy netes jóbarát egyik nagy ISP tesztaccountját
 Én meg ráadásul speciális helyzetben vagyok, mert ugyan TVNET-nek fizetek a 8 MBitért, de nem az ő user/pass -ukat használom, hanem egy netes jóbarát egyik nagy ISP tesztaccountját  Így ebbe szerintem még bele se nagyon köthetnek
 Így ebbe szerintem még bele se nagyon köthetnek