Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    A Crystaldiskinfo szerint 174 GB-nyi írásom volt eddig az SSD-men ~2 hét (15 nap) alatt.
    Normál használatot nézve ebből levonhatok 2x~30 GB-ot, mert az SSD-n kétszer csináltam meg ezt az offset-es dolgot, és így ugye plusz kétszer kellett rámásolnom ~30 GB-ot. Ráadásul a Win7-et és a programokat sem fogom egyhamar újratelepíteni.
    Az Intel azt állítja, hogy az SSD-i napi 100 GB írást viselnek el 5 éven keresztül, ez kb. 182 500 GB. :) Ha ilyen tempót tartok, akkor ez napi 11 GB-ot jelent (174 GB-tal számolva), vagyis még 16590 nap, azaz ~45 év van hátra. :D Hol lesz ez az SSD 5 év múlva? Abban sem vagyok biztos, hogy 3 év múlva még meglesz...

    Btw a feladatkezelőben meg lehet nézni, hogy melyik folyamat mennyit ír a vinyóra. Eszerint nálam az ESET Smart Security vezet a mai napon 1,5 GB-tal :think: , nyilván ebben benne van a vinyó is. Kíváncsi lennék mit írkál ennyit a vírusírtó és a tűzfal? Én azt gondoltam, hogy ez csak olvas amikor scenneli a fájlokat. A második az utorrent :D de az vinyóra megy, aztán az svchost (~390 MB), és a Firefox ~340 MB-tal (ennek a cache-je ramdisk-re van téve).

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Aktív témák