Hirdetés
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most aztán tényleg durván elszállhat az erősebb GeForce VGA-k ára
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
18294 - 18201
18294 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Ha valaki szeretne egy nagyon jó állapotú megbízható autót, eladó 2013-as Mazda CX-5. Topiklakóknak kedvezmény.
-
vallas
őstag
-
net84
őstag
Pl:
https://dobozrendelo.hu/ (szinte minden méret és kialakítás fent van náluk)vagy (nem néztem utánuk):
https://muanyag.ugp.hu/ (vegyes a felhozatal, nehezebb keresni is, viszont 1-2k-val olcsóbb is lehet /láda) -
sonar
addikt
-
net84
őstag
-
cellpeti
nagyúr
Nincs valakinek eladó jó árban 40-43" smart TVje?
-
sonar
addikt
Üdv!
Húsipari láda nem jó? merev, eleve úgy van kitalálva, hogy többet tegyél egymásra.Kösz a linket! Majd még megvizslatom részletesebben, de olyan kell ami lezárható (legyen fedele)
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Húsipari láda nem jó? merev, eleve úgy van kitalálva, hogy többet tegyél egymásra. -
Winne
nagyúr
Szia,
Húsos ládát keresnék valahol aprón, az örök élet és jól pakolható.

-
sonar
addikt
Sziasztok,
Garázsba kéne kilapátolnom cuccokat.
Olyan ládát/dobozt keresek aminek van teteje és nem olyan petpalack anyagból van, mint amit a legtöbb helyen kapni. (azok az átlátcós dobozok felejtősek, nem ütik meg az elvárási szintet) -
vallas
őstag
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Egy jól működő olcsóbb router van valakinél esetleg elfekvőben?Köszi!
-
cellpeti
nagyúr
-
BaLee
addikt
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Kinek mi vált be nyári szélvédőmosónak?
-
Tubica
senior tag
Igen, itt van nálunk. Álomgyár jelmezkölcsönző.
Egyébként, ha csinálni akarsz, akkor vattát ráragasztod egy anyagra, arra pedig raktok nadrággumit
-
Winne
nagyúr
Már gondoltam rá de most nem. Fiamnak a gólyatábori jelmezéhez kéne. Már azon filózok miből készíthetnék magam....
Söptei útra ahogy mész ki a vasút felől a dupla sín előtt bemész balra és bal kéz felé van egy kitáblázott jelmezes, ott fixen lesz vmi.
-
Killer01
őstag
Már gondoltam rá de most nem. Fiamnak a gólyatábori jelmezéhez kéne. Már azon filózok miből készíthetnék magam....
Jelmezkölcsönzőben kérdezted már? Hátha van nekik.
Müllerben szoktak még ilyesmik lenni, bár most nincs szezonja. -
mefistofeles
veterán
-
Killer01
őstag
Sckacok! Valahol Szombarthelyen lehet szerezni, venni, bérelni álszakált?
Old scool bankrablás lesz?
-
mefistofeles
veterán
Sckacok! Valahol Szombarthelyen lehet szerezni, venni, bérelni álszakált?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Tudtok olyan szakit aki bekötne és összeszerelne normálisan egy paneles zuhanykabint?
-
sonar
addikt
-
cellpeti
nagyúr
hegesztópajzs? Mi azzal néztük
-
sonar
addikt
Egyelőre semmi. Bár én itt a zanati végén vagyok. Talán a plázában lévő Vision expresszben lesz. Nagy reményeket nem füzök hozzá.
Max nézzük a tablet kijelzőjén. -
BaLee
addikt
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Nem tudjátok lehet esetleg valahol venni (még) szemüveget a napfogyatkozáshoz?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajánlani kútfúró szakembert?
-
Josi
senior tag
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ilyen Gardena ejtő szóró lenne valakinek kölcsönbe pár üveg sörért Szombathelyen?
-
Josi
senior tag
-
szilchi
őstag
-
Josi
senior tag
-
szilchi
őstag
Hali
Nekem van egy ilyen,elvileg 17-s (44 cm képátló) monitor.Több mint 10 éve pihen ez is,kábel nincs hozzá,van DVI meg D-Sub csatlakozó.
-
cellpeti
nagyúr
-
Tubica
senior tag
-
Josi
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
Környék is szóba jöhet, de lehet helyben is lesz normális.
-
Killer01
őstag
-
Josi
senior tag
-
belaazallat
addikt
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Tudnátok ajánlani fényszóró polírozásra céget/embert. Google-ben a Fit&Freshcar autókozmetikát találtam, de nekik nincs szabad időpontjuk 08.01-re. Köszi!csak szombathelyi érdekel?
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Tudnátok ajánlani fényszóró polírozásra céget/embert. Google-ben a Fit&Freshcar autókozmetikát találtam, de nekik nincs szabad időpontjuk 08.01-re. Köszi! -
Tubica
senior tag
Szia ! Megnézem. Lehet még nem lett elvíve a szeméttelepre !
Holnap (ma) jelentkezem
Üdv. Tubica
-
Josi
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinél elfekvőben 17" vagy nagyobb LCD monitor?
A helyi állatmenhelynek kellene ingyen vagy olcsóbban.
Igazából semmi kikötés nincs, a kamerák lennének nézve rajta.
Ami volt az meghalt.
Kösz ha valaki támogatná őket. -
Josi
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van valakinek a birtokában
DELL Latitude E6430 laptop? Szeretném pár órára elkérni.
Van nálam egy, ami BIOS passwordos, és semmit nem lehet állítani rajta.
Egy másik laptopból kellene a hdd-t áttenni ebbe, hogy mőködjön, mindezt Win7 32 bit
rendszeren. A nálam levőnél a sata vezérlő RAID-re van állítva, így nem indul el a windows.
Meg kell oldani valahogy. A Dell idáig nem partner ajelszó feloldásában.
Köszi előre is. JosiMeoldódott.
-
Josi
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van valakinek a birtokában
DELL Latitude E6430 laptop? Szeretném pár órára elkérni.
Van nálam egy, ami BIOS passwordos, és semmit nem lehet állítani rajta.
Egy másik laptopból kellene a hdd-t áttenni ebbe, hogy mőködjön, mindezt Win7 32 bit
rendszeren. A nálam levőnél a sata vezérlő RAID-re van állítva, így nem indul el a windows.
Meg kell oldani valahogy. A Dell idáig nem partner ajelszó feloldásában.
Köszi előre is. Josi -
szilchi
őstag
-
Geri89
aktív tag
Akmé gépkölcsönző részén vannak öntözőrendszer alkatrészek is, szerintem van LPE cső is. illetve [kozma szerszám]-nál is van, itt árat is látsz a neten.
-
szilchi
őstag
Szép napot!
Szombathelyen van valahol egy bolt,ahol LPE csövet lehet venni?Praktikeren kívül,ott nagyon drágán adják.
-
Moleman
addikt
Van ritka esetben fiú is, viszont Ők nemzésképtelenek. Nekünk is a 3-ból 3 lány.
Van itt Szombathelyen olyan, aki régi számítógép alkatrészeket gyűjt ? Alaplap, merevlemez, memória, stb.
Illetve régebben én még építettem kérésre számítógépeket megadott összegből teljesen ingyen. HA valakinek van erre igénye, nyugodtan írjon (volt hírdetés is, csak mivel ingyenes volt, a kutyát nem érdekelte
)Nekem van egy működő Prescott P4-em, 2005-ben építettem, azóta még újrapasztázva se volt.

Mellette van 2 nagy doboz ömlesztett alkatrészem más gépek bontásából, DDR ramtól az i3-2350m prociig minden van közte.
Egy részétől szívesen megválnék, ha gondolod, átválogathatom.Ugyanitt: nincs valakinek szüksége egy zsák vízlágyító géphez való sóra?
Túl sokat vettem raktárra, aztán végül kikötöttem a gépet, így már nem fogom tudni elhasználni. -
Josi
senior tag
Van ritka esetben fiú is, viszont Ők nemzésképtelenek. Nekünk is a 3-ból 3 lány.
Van itt Szombathelyen olyan, aki régi számítógép alkatrészeket gyűjt ? Alaplap, merevlemez, memória, stb.
Illetve régebben én még építettem kérésre számítógépeket megadott összegből teljesen ingyen. HA valakinek van erre igénye, nyugodtan írjon (volt hírdetés is, csak mivel ingyenes volt, a kutyát nem érdekelte
)Mostanában nemigen lesz.
A ram és SSD árak elvették a kedvet a gépépítéstől. -
Tubica
senior tag
) -
cellpeti
nagyúr
-
Tubica
senior tag
-
Josi
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Ismerős cicája részt vesz a Friss.hu szavazásán, és kellene egy kis támogatás, hogy a vizsla ne érje utol.
Kérlek szavazz rá ha van lehetőséged.
[Zizi cica ]Köszönöm mindenkinek aki segít.
most vagy hülyén vetül rá a fény, vagy pedig nem látok...,de ez 3 színű cica?
-
Josi
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Ismerős cicája részt vesz a Friss.hu szavazásán, és kellene egy kis támogatás, hogy a vizsla ne érje utol.
Kérlek szavazz rá ha van lehetőséged.
[Zizi cica ]Köszönöm mindenkinek aki segít.
-
sonar
addikt
SAjnos tudom, mert szembenézett velem számítógépezés közben
Kb akkor kisegér mint egy goliat elem fele. Szóval nem egy hatalmas teremtmény.
Megpróbálom, csak itt nehéz ezeket a kivitelezni, de egy próbát megér
Köszönöm. Esetleg linket tudsz adni erről az egér ragasztóról vagy micsodáról ?
biostop-egerfogo-ragaszto túl sokat nem kell nyomni mert egy idő után megfolyik és ha lefolyik a papírról vagy deszkáról akkor utána nem egyszerű eltávolítani.
-
Tubica
senior tag
Ha olyat akarsz aminél élve marad akkor YT -> mouse trap (egyiket se próbáltam)
Egérfogót és ne csak egyet. Javaslom a fekete műanyagot venni és nem a hagyományosat. Így mikor elcsattan nem kell az egeret tapizni.
Létezik még az egér ragasztó. Kinyomod kartonpapírra és ha belemegy akkor ott is marad, egy darabig még él, de általában a stresztől meghal szívrohamban. Ha időben rátalálsz és kiszabadítod akkor van némi esély a tovább élésre. Hátránya, hogy ha nem egér hanem vmi nagyobb akkor az ellen nem hatásos. (mondjuk az egérfogó sem)
Praktikerben v gazdaboltban biztosan mindent be tudsz szerezni.
+1 ha nem tudod mivel állsz szemben akkor érdemes mozgásérzékelős kamerát felrakni.
Én egy ideig vaktában harcoltam egy betolakodóval amiről kiderült, hogy patkány.SAjnos tudom, mert szembenézett velem számítógépezés közben
Kb akkor kisegér mint egy goliat elem fele. Szóval nem egy hatalmas teremtmény.
Megpróbálom, csak itt nehéz ezeket a kivitelezni, de egy próbát megér
Köszönöm. Esetleg linket tudsz adni erről az egér ragasztóról vagy micsodáról ?
-
sonar
addikt
Ha olyat akarsz aminél élve marad akkor YT -> mouse trap (egyiket se próbáltam)
Egérfogót és ne csak egyet. Javaslom a fekete műanyagot venni és nem a hagyományosat. Így mikor elcsattan nem kell az egeret tapizni.
Létezik még az egér ragasztó. Kinyomod kartonpapírra és ha belemegy akkor ott is marad, egy darabig még él, de általában a stresztől meghal szívrohamban. Ha időben rátalálsz és kiszabadítod akkor van némi esély a tovább élésre. Hátránya, hogy ha nem egér hanem vmi nagyobb akkor az ellen nem hatásos. (mondjuk az egérfogó sem)
Praktikerben v gazdaboltban biztosan mindent be tudsz szerezni.
+1 ha nem tudod mivel állsz szemben akkor érdemes mozgásérzékelős kamerát felrakni.
Én egy ideig vaktában harcoltam egy betolakodóval amiről kiderült, hogy patkány. -
Tubica
senior tag
Sziasztok ! Valaki tudna segíteni ? Egér problémám van. Tetőtéri kis lakás....
Olyan megoldás érdekelne, aminél a kis állatka látható helyen marad. Akár élve is érdekel az elfogása (ha van ilyen megvehető eszköz). Max elvisdzem az erdőbe, stb.
Üdv. Tubica
-
vacs
veterán
Androidos fejegységet tetetnék az autóba.
Közben a Topnavi oldalon van egy szerződésed partner, Lődör István EV.
Őt esetleg ismeri valaki?BaLee:
Köszi a tanácsokat és mindenben egyetértek amiket írtál, ez a szomorú valóság. -
BaLee
addikt
Sziasztok.
Szombathelyen van megbízható autóhifi szerelő?
A google az S&C Garage-t dobta fel, ismeritek őket?
Más ajánlás?Mi a cél? Ha valami tönkrement akkor a D&T Modulservice Bt.-t tudom ajánlani. Eléggé el vannak havazva kb. mindig, bonyolultabb beépítéseket nem is vállalnak. De javításban jók, de őket is noszogatni kellett, egy erősítő javításnál 2 hét és sokadik telefon után azzal hívtam fel, hogy ha nincs kész akkor inkább elhozom, akkor megcsinálta.
Ha beépítés kell akkor az S&C Garage. Voltam nála, kicsit felemás a véleményem, a beépítést megcsinálta rendben, pár hónap múlva előjött valami probléma, nem nagyon akart vele foglalkozni vagy ránézni, elküldette velem az eszközt gariztatni. Kicserélték, ugyanúgy szar lett, beszéltem vele, megígérte, hogy megnézi, csak most nagyon el van havazva, de jelentkezik mielőbb. Ez volt március közepén...
Általánosságban elszomorító, hogy nem hogy normális szakembert nem találsz, van 1-2 amiből válogathatsz aztán kapod amit kapsz. Autószerelőnél ugyanez a helyzet. Egy nem túl extra problémával az ismerős szerelő 1 hónap várakozás után mikor szóban elvállalta végül benyögte, hogy mégsem tudja megcsinálni. Néztem egy másikat akinél már voltam és dícsérik, május végén írtam neki, írta, hogy júniusban fogja tudni fogadni az autót, mert várolista van. 06.27 van, nem hívott. Maradt egy harmadik akinél hasonló volt, jaj most tele vagyunk, de nézünk időpontot, odamentünk a naptárához, átpörgette az üres naptárat 3 héttel előre és mondta, hogy akkor kedden hozhatom 3 hét múlva. Vele csak az a baj, hogy el fog készülni csak szerintem lassan, cserébe nem szokott drága lenni...
Márkaszerviznek (!!!) kedden írtam ,hogy kérnék árajánlatot 6. éves szevizre a kocsira. Még nem sikerült válaszolniuk, pedig biztos vagyok benne, hogy készen ott van, hogy mi mennyibe kerül csak valakinek el kellene küldeni az e-mailt, hogy az a szerencsétlen barom dupla áron vihesse hozzájuk a kocsit azért, hogy az elektronikus szervizkönyvbe bekerüljön a szerviz ill. a kiterjesztett garanciához kötött dolgok ne menjenek a kukába.
Engem ez baromira frusztrál, hogy nem, hogy válogatni nem tudsz a szakemberek között, még te könyörögj nekik, hogy megcsinálják, hogy aztán tessék-lássék megcsinálják amit kell aztán jól lehúzzanak és ha valami előkerül akkor meg őket ne keresd.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Szombathelyen van megbízható autóhifi szerelő?
A google az S&C Garage-t dobta fel, ismeritek őket?
Más ajánlás? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Lehet nem ide ilő kérdésnek tűnik így a 38 fokos melegbe, de télen használ valaki fűthető kabátot? Ha igen, milyet? El kell kezdenem nézegetni, mert iszonyat árban vannak. -
net84
őstag
Samsung UE40J5100
Köszi! Számomra tárgytalan. Legalább egy ethernet lenne rajt, hogy tudja a képernyő tükrözést
.
u.i.: vagy tényleg leugrott a lencse vagy túlhajtja magát a LED. Javítható lenne mindkettő akár csík csere nélkül is, de ilyen "monitorom" már van
. Azért köszi a típust. -
cellpeti
nagyúr
Samsung UE40J5100
annak idején igen vitték ezt a típust
-
mefistofeles
veterán
-
mefistofeles
veterán
Hozzáértő, barkácsoló embereknek, kishibás 102 cm-es TV eladó.
[link] -
shini
újonc
Szia
Írtam PM-t -
net84
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladósorban mATX gépháza? Az ideális jelölt egy szög egyszerű, akár "cube" jellegű, előre helyezett tápegységes ház lenne. Vagy egy jó kis fekvő ház. Ami a méretben számít: 4 hátsó kártya hely - ez meg is határozza, hogy az mATX lapok küzül a nagyobbakat is fogadnia kellene.
Köszi!
-
szilchi
őstag
Ha valaki komplett gépet keresne.
-
Winne
nagyúr
Kovászosban próbáljátok meg a Roznárt, az közel az a szint, mint a régi Toronyi, csak vágni nehéz.

-
sonar
addikt
Mi a kovászos kenyerek miatt szoktuk preferálni a babusgatóst.
Amúgy lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam, pékségek közül nálunk zalaco az utolsó. Utána jönnek a lidl, aldi, tesco... pékáruk.
Persze szükség esetén ott is vásárolunk. -
Winne
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
-
Killer01
őstag
-
sonar
addikt
-
BaLee
addikt
Babusgatós Pékműhelyt nézd meg.
Roznár Kenyérház, ahol még szintén jóféle kenyerek és egyebek vannak, de még a fő boltjukban nem voltam. -
Winne
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Szombathelyen valami jó pékséget, ahol viszonylag nagy a kínálat és vannak jó cuccok? Ilyenre gondolok, hogy korpás zsemle, chia magos kenyér, pur pur vekni.
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Van olyan cég itt Szombathelyen, aki aszfaltozással foglalkozik ? Esetleg kiépít egy pici hidat az árok felett, stb ?
Sajnos amit a város csinált, kezdi megadni magát. Fel kellene szedni, újra kellene húzni.
Üdv. Tubica
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ha valaki épp ilyet keresne...
Airpods Pro 3] -
vallas
őstag
-
vallas
őstag
-
Tubica
senior tag
-
sonar
addikt
-
Winne
nagyúr
Vannak retro pc-s contentek TikTokon meg YouTube-on, ők szívesen fogadják, csinálnak róla tartalmat.
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Tudtok olyan helyet (itt Szhelyen), ahol le lehet adni retro hardvereket ?
(nem kidobni szeretném, hanem ha valaki szeretné, használja. Sajnos a felajánlásos dolog megakadt
(ingyen számítógép rászorulóknak)Üdv. Tubica
-
szilchi
őstag
Sziasztok!
Elcserélhető egy április 9-n lyukasztott és onnan még 9 napig érvényes osztrák autópálya matrica kettő nagy tábla milka csokira.
Egyszer használtam,utána teljesen épen lepottyant a szélvédőről
Holnap dolgozok délelőtt,délután 13.40-ig átvehető Szombathelyen.
-
beci
őstag
Sziasztok.
A szombathelyi Ups futár telefonszámát tudja valaki esetleg? -
Geri89
aktív tag
Igaz nem T, hanem Yettel, de itt van egy hónapos, ingyenes próba időszakod.. [link] Bemész, valamennyi pénzt kérnek asszem "előlegként". Kapsz egy modemet, sim kártyát, hazaviszed, és már megy is. Ha nem tetszik, vagy meggondolod magadat, akkor 1 hónapon belül visszaviszed, pénzt visszakapod, és kész.
Simán meghagyhatod mellette 1 hónapig a mostani netet. Pár hétre nemrég én is próbáltam, 3-400 Mbit körül hozott nekem kámoni városzrészen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
18294 - 18201
18294 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- GTA VI
- Autós kamerák
- Kuponkunyeráló
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megcsinálták az iPhone Duo nyitásanimációját Samsung hajlíthatókra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 3 i5-1245U / 16 GB RAM / 256 GB SSD
- Claude API Kulcs (Sonnet, Opus, Fable) 70%-kal olcsóbban + 90% Prompt Cache (1M-100M) Token
- Intel Core Ultra 235T / 245 / 265T / 265 / LGA1851 CPU!
- i7-4790K (Delid) // ASRock Fatal1ty Z97X Killer/3.1 // G.Skill Ares 32GB 2133MHz
- Dell Pro PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- A CSÚCSRAGADOZÓ! Razer Blade 16 Ryzen AI 9 HX370 64GB 2TB RTX 5090 QHD+ 240Hz OLED - 2 év gar!
- AKCIÓS! Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- iPhone 16e 128GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 4K kijelző, i7, NVIDIA T600