Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, szó szerint, mert valahogy 2005 környékén fifázhattam utoljára...
Jelenleg ez a csapatom:
Leginkább Squad Battle-t szoktam játszani, professional szinten. A mostanit Gold 1-en sikerült befejezni. Ti mi alapján építetek csapatot, van valami taktika amit használtok, hogy könnyeben verhető legyen a gép? Én most próbálok gyors passzokkal előre jutni középen vagy szélen és kiugratni a csatárokat, de gondolom még fejleszteni kellene a csapaton, mert elég sokszor utolér a gépi játékos. Chemistryt csak úgy lehet fejleszteni ha egy csapatból, ligából, vagy országból választok játékosokat, vagy ha sokat játszanak akkor fejlődni fog valamennyit? Miért van az hogy egyetlen DR placement meccset sem játszottam le, és mégis berakott Div. 8-ba? Persze azóta már játszottam, vissza is estem Div. 9 végére, de már majdnem újra Div. 8-ban vagyok. Itt mindenki a sebességre épít? Állandóan lefutnak középen, elég sok meccsen ez miatt kaptam ki. Érdekes módon a széleken megtudom állítani, de középen nagyon ritkán.
Előre is köszi bármilyen tippet, tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Fifine A6T mikrofon kit
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest