Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD FX
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
persze, hogy nem
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt 
Flashback Koscielnyt is rebesgetnek ma estére. Kiváncsi leszek mert örülnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Óra topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt