Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
persze, hogy nem
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt 
Flashback Koscielnyt is rebesgetnek ma estére. Kiváncsi leszek mert örülnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Gitáros topic
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Mikrotik routerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt