Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
persze, hogy nem
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt 
Flashback Koscielnyt is rebesgetnek ma estére. Kiváncsi leszek mert örülnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Tőzsde és gazdaság
- Elden Ring
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt