Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
persze, hogy nem
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt 
Flashback Koscielnyt is rebesgetnek ma estére. Kiváncsi leszek mert örülnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Villámrajt: 5 milliónál jár a Resident Evil Requiem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt