Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Galat74
üzenetére
Az nekem kicsit sok, de majd látom. Több csomag, több esély. Igazából a WL és a Rivals maximum hétfőig nekem le szokott zárulni. Hétfőtől csütörtök reggelig meg igazából hanyagolni szoktam a játékot, maximum megszerzem a heti ezüst játékost vagy ha van kedvem, akkor valami friendly objectivet megcsinálok. Ma pl. a lejárt RTTF objective 6 meccs 6 győzelem. Mondjuk a csomag nem adott semmi jót...
(#5175) Digestive: Kíváncsi leszek! Én azt várom, hogy az EA nagyon el fog szállni ezekkel az ikonokkal. Lehet azt mondják, hogy "tessék itt van, de akkor rakjatok össze 10-12 csapatot egy ikonhoz". Simán kitelik tőlük. A külön részekért járó csomagok meg ugyan olyan rosszak lesznek, mint az eddigiek, ja és persze eladhatatlan verzióban.
-
dkaro
őstag
válasz
Galat74
üzenetére
[link] Múlt héten 35223 volt.
@gjoe: én nem tudom elérni az Elite 1-t. úgyh végig nyomom a 40 meccsett kb 52-53e pont jön csak össze.Tavaly több gyenge csapatot adott SB alatt akik ellen lehetett erősebb szinten játszani, na meg a határok is sokkal alacsonyabbak voltak.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Galat74
üzenetére
? Csak kölcsön ikont kapsz. Igazából annyi értelme van, hogy van küldi és kapsz érte packot. Azt válaszd amelyik nemzetiségből sok van a csapatodba
Én direkt franciát választottam aztán minden küldibe vagy francia vagy ligue 1 játékossal kell gólt lőjjek ami tökéletes nekem. -
K.J
senior tag
-
eM'82
addikt
válasz
Galat74
üzenetére
Milyen a mostani csapatod?
Kapuban Areola + CB párnak Militaoval egész jól meg lehet úszni red linkek nélkül. (Cb párnak van még pár alternatíva, csak drágábbak (Langlet), vagy bonyolítja a további linkeket (Hernandez)
4es player Chem, de 100as team chemnél tuti nem csökken a teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Subaru topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyébként dobj ra egy shadowt es felgyorsul.