Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Köszi :). Utolsó előtti meccsemen 1899 skill pont volt. Mondom egy x-szel is jó vagyok, ha erősebb játékossal sikerül meccselni.
Aztán első gól után kilépett a kis Mancini tanítvány. Nem is volt tervbe a Div1, csak pár hónapja amikor nagyon közel voltam hozzá, aztán zsinórban pár vereség, és inkább mentem Div3/Div4be játszani (vsz nem csak én, mert elég erősek voltak ott is, olykor olykor).Nándi: danke. Lehet, de ahhoz magasabb szinten kellene cselezni (tudatosabban). Amivel nagyon éltem a dolgot amúgy az a 16oson kívüli finesse shotok :).
Most már csak SBCzek, meg néha pár meccs, én ezzel elégedett vagyok. Megnézem a Fifa 22nél mi az a Hypermotion :D
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest