Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucentTwo
tag
Teljesen más a játék menet nálam mint az elmúlt 1-2 hétben, sztem átkerültem a f*sz rossz oldalára. A játékosaim nem tudnak passzolni, a védőim olyan dolgokat csinálnak, hogy rossz nézni. Elmúlt négy meccsemen játéktudásban sokkal rosszabbnak éreztem az ellenfeleimet, de nem nyerhettem. Az ő védőik, mint a beton szépen felállnak falban a középpályásokkal együtt, az enyémek meg futnak össze vissza (megjegyzem amikor fel vannak állva az enyémek akkor nincs gond, de ez kb az első 30 percig tart). Áltban az összes kapott gólom 2-3 passzos gól volt. Vicc kategória am.
Csatárjaim meg mint akiknek földbe van gyökerezve a lábaik, állnak és nulla segítséget adnának jó mozgással , esetleg néha-néha befutnának üres területre, de semmi.
Vagy ami még eszembe jutott, hogy fos delay-s a játék és az ellenfelem mindent előbb érzékel mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest