Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Egyszerűen nevetséges a játék. 9-0-ba álltam gondoltam mi baj lehet.
10. meccs: 3-2 lett a vége. A 3. gólja úgy lett hogy Gomez átrúg Capita lábán és bemegy.
11. meccs: 4-1-re vezet a gyerek úgy hogy 3 kapufám volt. Feljövök 4-4-re erre a 88. percben Florenzi egy sima oldalpassz helyett fogja megfordul és beindítja Felixet aki nyilván belövi.
12. meccset nyertem.
13. meccs: Sima 3-0 ide 15 lövéssel. A gyerek full pressure 65.ben. Innentől kezdve a játékosaim megálltak leszartak minden taktikát. Passzolni nem tudtak 3-3 80.perc. Oké leszarom... Megint dominálok Vinicius a 97es ugye 3 méterről kétszer se tud gólt lőni de Dembele is üres kapura ballal majdnem bedobásra lőtt ziccerben. 93. perc gold Mbappe ellöki Thiago Silvát gól
Ez a legszánalmasabb ebben a szar játékban, hogy ide nem kell skill. Egész évben szenvedek hogy megtanuljak védekezni meg cselezni utána meg azt látom, hogy Jürgen meg Giorgio AI-ban védekezik és rá sem vált a védőkre. Ha rávált is csak csúszkál mert mást nem tud.
Ha én nem váltok rá ott áll az a nyomorult bármekkora Ikon vagy lap is.
És valamelyik veréb még képes rámírni, hogy elite szinten cselezel csak védekezni kéne megtanuljak. Igen. Azt, hogy védekezzem le, hogy TOTS CR ballal 25ről kétszer kilövi a hosszút? Ott állok előtte de a védőm nem blockol. Nekem a lövésemre 6 ember ugrik blokkolni a világ minden pontjáról .Ha meg nincs előttem senki akkor vagy mellé lövik vagy olyan hullagyenge lövéseket ereszt meg amit megfog a kapus
Jó volt 2 hétig nem wlzni. Most megint nem fogok úgy 2 hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest