Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Egyszerűen nevetséges a játék. 9-0-ba álltam gondoltam mi baj lehet.
    10. meccs: 3-2 lett a vége. A 3. gólja úgy lett hogy Gomez átrúg Capita lábán és bemegy.
    11. meccs: 4-1-re vezet a gyerek úgy hogy 3 kapufám volt. Feljövök 4-4-re erre a 88. percben Florenzi egy sima oldalpassz helyett fogja megfordul és beindítja Felixet aki nyilván belövi.
    12. meccset nyertem.
    13. meccs: Sima 3-0 ide 15 lövéssel. A gyerek full pressure 65.ben. Innentől kezdve a játékosaim megálltak leszartak minden taktikát. Passzolni nem tudtak 3-3 80.perc. Oké leszarom... Megint dominálok Vinicius a 97es ugye 3 méterről kétszer se tud gólt lőni de Dembele is üres kapura ballal majdnem bedobásra lőtt ziccerben. 93. perc gold Mbappe ellöki Thiago Silvát gól :D
    Ez a legszánalmasabb ebben a szar játékban, hogy ide nem kell skill. Egész évben szenvedek hogy megtanuljak védekezni meg cselezni utána meg azt látom, hogy Jürgen meg Giorgio AI-ban védekezik és rá sem vált a védőkre. Ha rávált is csak csúszkál mert mást nem tud.
    Ha én nem váltok rá ott áll az a nyomorult bármekkora Ikon vagy lap is.
    És valamelyik veréb még képes rámírni, hogy elite szinten cselezel csak védekezni kéne megtanuljak. Igen. Azt, hogy védekezzem le, hogy TOTS CR ballal 25ről kétszer kilövi a hosszút? Ott állok előtte de a védőm nem blockol. Nekem a lövésemre 6 ember ugrik blokkolni a világ minden pontjáról .Ha meg nincs előttem senki akkor vagy mellé lövik vagy olyan hullagyenge lövéseket ereszt meg amit megfog a kapus :W

Jó volt 2 hétig nem wlzni. Most megint nem fogok úgy 2 hónapig. :C :C

Új hozzászólás Aktív témák