Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Ne haragudj, de ennek pont az ellenkezője igaz
Elég csak megnézned néhány streamert pl. Szaniszlót (akit amúgy kedvelek), ő képes volt g1ig is elmenni olyan játéktudással, hogy a fejemet fogtam mindig amikor néztem a streamjét. Röhögve verném. Vagy Pieface, aki szintén egy full basic tudású játékos és így is g3-g2 megvan neki. És tudnék még konkrét neveket mondani akiket szoktam időnként követni, na ők a tipikus átlag játékosok és sima g3-g2 konzolon. A prok ott játszanak ez tény, ezért top szinten a konzol verhetetlen, de az átlag skill PCn magasabb, és szűkebb a mezsgye amiben mozognak a játékosok. Konzolon meg ott az összes 10 éves Pistike. A videó egy vicc, mint mindig, semmi értelme kiadni ezeket
A lényeg majd a Pitch Notesban lesz, ahol majd jól lehazudják megint a csillagokat ahogy eddig tették, pl. a szerverek telepítésével, kapcsolatbeli dolgok fejlesztésével
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég csak megnézned néhány streamert pl. Szaniszlót (akit amúgy kedvelek), ő képes volt g1ig is elmenni olyan játéktudással, hogy a fejemet fogtam mindig amikor néztem a streamjét. Röhögve verném. Vagy Pieface, aki szintén egy full basic tudású játékos és így is g3-g2 megvan neki. És tudnék még konkrét neveket mondani akiket szoktam időnként követni, na ők a tipikus átlag játékosok és sima g3-g2 konzolon. A prok ott játszanak ez tény, ezért top szinten a konzol verhetetlen, de az átlag skill PCn magasabb, és szűkebb a mezsgye amiben mozognak a játékosok. Konzolon meg ott az összes 10 éves Pistike. A videó egy vicc, mint mindig, semmi értelme kiadni ezeket
A lényeg majd a Pitch Notesban lesz, ahol majd jól lehazudják megint a csillagokat ahogy eddig tették, pl. a szerverek telepítésével, kapcsolatbeli dolgok fejlesztésével