Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én nem tudom miért, de valahogy Debrecenben eszméletlen jó a net. Sose felejtem el Fall Guysba, hogy haverom mögöttem fut, egy karakternyi távolsággal és én nem értem be a célvonalba, ő igen. Miközben mögöttem volt. Meg egyszer csak nézem... ha a labdát megüti a karakterével, legalább másfélszer nagyobbat pattan. Rám meg akármit csinálok alig reagál.
Fifáról ezek után ne is beszéljünk, nyilván sokkal jobban tud úgy játszani, ha ilyen nete van.
Ekkora drasztikus különbségek vannak. Attól függ a teljesítményed, hogy honnan játszol és mivel, szóval a multiplayer nálam emiatt kezd kihalóban lenni, mert ez kb olyan, mintha csalók ellen játszanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest