- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasse001
senior tag
Kint az UI7
-
saalty
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyámnak van egy S8 5G tabletje, és néhány napja nem tud belépni a Direct One alkalmazásba, a fehasználónév és jelszó megadása után azt írja hogy a megadott információ érvénytelen, pedig helyesek az adatok. Azóta kiderült a hogy a Vodafone TV utódánál a One TV-nél ugyanez a helyzet, jól írjuk be az adatokat de érvénytelen hibát ír ki. Tegnap frissítettük is az Androidot de nem oldotta meg. Az én S24 Ultra telefonomon mindkettő megy gond nélkül. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? -
lasse001
senior tag
Kint van a novemberi update
-
Avayasoft
aktív tag
Tölthető a 6.1.1.
-
newman8929
tag
válasz
newman8929 #240 üzenetére
150k lett a vége, ha a keret nagyon sérült volna az még plusz 50k.
Szerencsére, tudtak kicsit csiszolni rajta, így a keret maradhatott, Profi munkát végeztek a szervizben. -
newman8929
tag
Üdv mindenkinek. Sajnos, s8 plus-om leesett és betört a kijelző. Valóban ~200k körüli egy új kijelző bele, vagy van valami alternatíva?
-
Kint van májusi update is. Nem negyedévente kapunk frissítést? S8+ tulaj vagyok.
-
asdf_
veterán
válasz
Rigormortiis #236 üzenetére
Tehát alapvetés, hogy a Samu tablet mellé valakinek Samu telefonja is van, értem.
-
asdf_
veterán
S8+ jött frissítés, az AI szarságokkal együtt. Az elején rá akar venni egy Samsung accountos belépésre, de át lehet ugrani.
-
fsanyi78
csendes tag
válasz
Fuxosbömis #233 üzenetére
Köszi a válaszokat, megoldódott egy beállítások visszaállításával és újraállítással. Nem derült ki, hogy mi nem tetszett neki.
-
fsanyi78
csendes tag
S8+ -ot frissítettem android 14-re és azóta a kijelző, a bekapcsolása után, csak 5 másodperc után működik. Nem a készüléket kapcsolom be, csak a kijelzőt és várok 5 másodpercet, mire használhatom. Valakinek tapasztalat?
-
asdf_
veterán
S8+-ra is megjött.
-
sazo
tag
Sziasztok,
Nagy meglepetésre nekem már jön lefelé a One UI 6.0 az S8-ra.
Üdv,
Zoli -
Fuxosbömis
tag
Mùlt hét óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy tab s8 5g plusznak.
Eszméletlenül jó masina. iPadről váltottam. Rapoo 9000M billentyűzettel (magyar) és egérrel is használom.
Tudna valaki könnyű, szilikon tokot ajánlani hozzá? Mit érdemes megvenni? Normál, nehéz borítós tokom már van. -
creatin
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni: Egy ilyen S8-as tablethez hozzákapcsolok egy külső webkamerát. Skype használata közben tudom ezt a webkamerát használni? Vagy az S8 beépített kamerája lesz az alapértelmezett webkamera Skype-on? Át lehet kapcsolni a beépített és a külső webkamera képe között? Van valakinek erről tapasztalata?
-
azka79
aktív tag
Gyüt frissítés!
-
Pierre75
senior tag
Ezek az érzékszervi játékok ilyenek, audio példával hiába figyeltem egy dac-nál a különböző filterek közötti különbségre, semmit sem vettem észre. Másnak pedig egyből feltűntek a finom árnyalatok.
De pl a tab s8+ vs s8 ultra natrual közti különbség meg számomra szembetűnő, ennek kapcsán találtam ezt a módozatot, ami persze pont X800-on nem működik.
Most egy módosított vivid beállítással elvagyok S8+-on.Milyen különbséget veszel észre s8 vs S9 kijelzői között?
Az idle jobb lett ahogy olvasom. Hány órával nőtt S9 alatt a SOT-od? -
-
Pierre75
senior tag
Nyilván ízlés kérdése. S2-n gyárilag elérhetők voltak, aztán szedték ki vmiért. A reddit-en írta egy srác, amivel én is egyetértek: basic-natural és az amoled movie/photo között nincs nagy különbség. Az amoled photo akkor hasznos ha a vivid-natural közötti megoldást keresel. Pl S8+-on a natural "punnyadtabb" mint Ultra-n, ott jól jönne.
Pc-n rászántam az időt, adb turkálással sem tudtam X800-on beüzemelni. Elfogadja a parancsot, de csak a két gyárit váltogatja.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pierre75 #216 üzenetére
S23-on ha SetEdit-ben módosítom a Screen Mode Setting értékét pl. 0-ra, akkor a beállítások/kijelző/képernyőmód alatt kékkel írja, hogy AMOLED-mozi
De belépve a menübe marad az alap két választható lehetőség: Élénk (Vivid) és Természetes (Basic)
Tehát SetEdit-ben KELL módosítani az értéket a kívánt képernyőmód alkalmazásához
Én mondjuk a videoba bele sem néztem, mert minden le van írva részletesen alatta
-
Pierre75
senior tag
válasz
Pierre75 #215 üzenetére
Nincs szükség pc-re, app-ból is megnézhető:
Secret Samsung Galaxy Screen Modes Include AMOLED Cinema, AMOLED Photo, sRGB & How to Change Them - YouTubeNálam S8+-on nem működik, csak a 2 meglévőt cserélgeti. Tesztelné vki, hogy nála kiírja-e módosítás után a beállítások/kijelző/képernyőmódnál?
-
Pierre75
senior tag
Aki esetleg "valósághűbb" színeket szeretne és nincs megelégedve a natural vs vivid választási lehetőséggel, annak némi adb turkálással van módosítási lehetősége:
https://www.reddit.com/r/samsung/comments/jlik2w/vivid_and_natural_are_not_the_only_screen_modes/
Az a vicc, hogy korábban alapból felkínálta a Samu mind az 5 választási lehetőséget (pl Tab s2), amihez most adb turkálás kell.
-
xcsaba1975
tag
Sziasztok!
Fóliát keresek, olyat ami lehetőleg kevésbé korlátozza az s pen használatát. Eddig Media marktos volt. 9 hónapja rakattam fel. Nem volt rossz de a fólia bizonyos szögben elég zavaró volt.
Gyári Samsung? -
bdani94
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozok egy billentyűzetes tok beszerzésén..viszont a samsung gyári valami botrányosan drága.. van valami alternatíva szerintetek?
-
Milyen töltőt használtok hozzá?
Ezt néztem ki:LDNIO A4809C GaN hálózati töltő 2x USB-A + 2x USB-C 100W fekete (aqua.hu)
Samsung EP-T4510XBEGEU hálózati töltő 45W fekete (aqua.hu)
Mondjuk a felső jobb lenne, csak az nagyobb ... -
vicze
félisten
válasz
xcsaba1975 #196 üzenetére
Volt időm megnézni, se tabon (S8) se telón (S22) nem megy NTFS, mind a kettőnek ismeretlen formátum és formázni akarja.
-
Bocsi, tényleg elnéztem, az az S9-nél van:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11342&idPhone2=11343&idPhone3=12439
-
-
Az s8+-nál az van, hogy WiFi 5 AC és 6E... ezek szerint az AX-et nem támogatja egyáltalán?
-
-
asdf_
veterán
válasz
GoodSpeed #197 üzenetére
Devices eligible for four generations of Android OS upgrades and 5 years of security updates currently include Galaxy S22 Series(S22/S22+/S22 Ultra), S21 Series(S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE), Z Fold3, Z Flip3 and Tab S8 series(Tab S8/Tab S8+/Tab S8 Ultra).
-
Melyik lesz az utolsó Android főverzió amelyiket megkapja? Illetve meddig kap security update-et?
-
vicze
félisten
válasz
xcsaba1975 #194 üzenetére
ExFAT-ot igen, NTFS-t akkor ha időközben Samsung vett licencet hozzá. Tabon nem néztem már jó ideje.
-
xcsaba1975
tag
1Tb- os külső ssd- t szeretnék csatlakoztatni. Vajon kezeli a tablet?
-
azka79
aktív tag
Gyüt frissítés S8+
-
vicze
félisten
Az összes tablet negyedéves frissítési ciklussal rendelkezik, az hogy X előrébb vagy hátrébb van mint Y, csak azt jelenti hogy más a ciklus kezdése.
Tab S8 aug/szept kapja a következőt. -
lajbii
tag
Üdv. S8 5G SM-X706B sim kártyás változatom van. Még csak Május1. a biztonsági frissítés szintje nekem.
Létezik hogy még azóta sincs biztonsági frissítés rá? Mert hiába keres nem talál újabb frissítést. -
Robi12345
csendes tag
válasz
Avayasoft #186 üzenetére
Rászánom az összeget az S8-ra, de plussz 100-at nem adok az OLED-ért.
Még akkor sem ha sokkal szebb a kép. (Lehet hogy az Én szememmel bár jól látok, nem is lenne akkora különbség nekem. ) Ahogy olvastam és néztem a teszt videókat, az S8-ak alapvetően nagyon jó kis gépek. Sajnálom, hogy még mindig ott tartanak a gyártók, hogy a régebbi technikát próbálják eladni, "arany áron", miközben lépten nyomon az OLED reklámok vannak mindenhol. Még egy elektromos cigiben (tudom nem összehasonlítható) is OLED kijelző van. -
Avayasoft
aktív tag
válasz
Robi12345 #184 üzenetére
Nekem inkább a súlyával van gondom, mert nehéz. A nagyobb kijelzőt könnyen megszoktam
Az LCD kijelzővel is biztosan szép, de azért az OLED az más liga (kint is jól látható pl.).
Amúgy mennyit szánsz rá? Csak mert áprilisban kuponokkal nekem 250 ezerből kijött a Samsung webshopban. A nyáron is lehetnek még akciók.
-
Robi12345
csendes tag
Köszönöm.
Néztem a tesztben, hogy "Tab S8 is támogatja a magas felbontású és dinamikatartományú (HDR10+) streamet, amennyiben az előfizetésünk lehetővé teszi, a maximum felbontás és képkockaszám pedig 8K 60 fps"
Gondolom azért nem lehet olyan rossz a kijelzője mégha "csak" LCD is mondjuk egy 4K-s filmnél. -
Robi12345
csendes tag
Sziasztok !
Az S8 nekem méretben és tudásban nagyon szimpatikus, de nem amoled.
Mennyire szép a képe ? Film nézésre gondolok.
Lehet hogy csak én misztifikálom túl az amoledet... -
AtHoS
nagyúr
Nálam ugye tokban van, ami biztosan "finomít" a melegségi érzésen, de saját használattal mobil adatkártyával használva (böngészés + netrádió + online stream -> digi online és vodatv + aktuális frissítések telepítései) nem igazán vettem észre, hogy meleg lenne az S8+.
Mondjuk mint látható nincs is erőteljesen terhelve nálam -
ace05
senior tag
Gondolkozok a s8+-os tableten. Ebben a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 soc van. Ugye ez a Samsung gyártási procedúrája miatt, túlmelegedés probléma áll fent a telefonoknál ami ezt használja. Itt mi a helyzet?
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Roland861010 #172 üzenetére
5-9% attol függ hanyadik vásárlásod.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Roland861010 #169 üzenetére
Ezt csak te tudod.
Nekem az S8÷ -t 258.000-re sikerült lekuponozni. Minusz az Erste kedvezmény.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Roland861010 #169 üzenetére
Nem rossz ár, ÁK-n a sufniGSM indul 240-től.
Hogy neked megéri-e, azt csak te tudhatod. -
Roland861010
veterán
Helló,
200k -t a sima tab s8 szerintetek megér?
Zsír új. Ennyire tudtam lenyomni az árát kuponnal? -
Avayasoft
aktív tag
Sziasztok!
Pár nap múlva érkezik az én S8+-om. Ti milyen tokot illetve kijelzővédő fóliát használtok hozzá?
Üdv
-
AtHoS
nagyúr
S8+ LTE-re van új szoftver:
Buildszám : X806BXXU4BWD8
Biztonsági javítás szintje : 2023-05-01• Stabilitás és megbízhatóság
Az eszköz viselkedése javult.
• Biztonság
Az eszközt feljavított biztonsági funkciók védik.A frissítést követően blablabla nem lehet visszatérni előző verzióra!
kb. 1600 MB
-
xcsaba1975
tag
válasz
Rigormortiis #164 üzenetére
Szia!
Első kérdés: igen műkődik
második: a tab kijelzőjén látod a dex módot, nem kell külső kijelző hozzá. -
Rigormortiis
veterán
Működik a tab bt-s billentyűzettel és egérrel? Illetve megoldható, hogy ilyen esetben a tab kijelzőjén a dex-es felületet lássam, vagy ez csak külső kijelző esetén aktiválodik?
-
kakuk.tamas
addikt
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Rigormortiis #160 üzenetére
Ha megérinted pennel az ikont és rajta is tartod, akkor alul megjelenik egy ″Eltávolít″ szöveg. Szerintem, ha ilyenkor ráhúzod, akkor eltűnteti.
-
LEON_01
tag
válasz
Rigormortiis #160 üzenetére
Szerintem az S-Pen beállításoknál, ha jól emlékszem. Nekem nincs ott, de már nem tudom mit csináltam.
-
Rigormortiis
veterán
El lehet tűntetni valahogy a kis s-pen menüs kört, ha aktív a toll?
-
AtHoS
nagyúr
Valaki használja S8 sorozatú TAB-al a Galaxy Max Hz APPot?
Nálam TAB S8+ -on 60Hz alá nem tudja állítani a frissítést
-
Rigormortiis
veterán
Meddig fog ez a tab új főverziókat kapni?
-
AtHoS
nagyúr
Pár napja nem volt a TAB bekapcsolva, így ma bekapcsolva szólt, hogy van új szoftverfrissítés (300MB körüli volt a mérete):
S8+ 5G | T(Android 13) | 2023-03-14 | Biztonsági javítás szintje : 2023-02-01
• Stabilitás és megbízhatóság
Az eszköz viselkedése javult. -
válasz
Rigormortiis #150 üzenetére
Nekem csak a sima 8 van, én imádom.
-
Rigormortiis
veterán
Meg is van a Tab s8 Plus. Remek gép, egy Xiaomi Tab 5-öt váltott.
-
Rigormortiis
veterán
Úgy néz ki, hogy jövő héten én is Tab s8 + tulaj leszek
-
asdf_
veterán
2 gigabyte, úgyhogy óvatosan, a nap lemegy, mire lejön.
-
AtHoS
nagyúr
Infó oldal még nem hozza [Galaxy Tab S8+ (SM-X800)]
-
azka79
aktív tag
Jött frissítés ONE UI 5.1
TAB S8+
-
azka79
aktív tag
Gyütt frissítés
-
vicze
félisten
Mobil MS Office csak MS előfizetéssel enged dokumentumokat létrehozni, vagy szerkezteni.
MS Office Online engedi a létrehozást/szerkesztést, de egyik mobilapp sem, ez így van mindegyik mobil platformon, iPaden is.
Office 2016 támogatása 1éve megszűnt Office 365-ben és már nem kompatibilis vele, így nem használható az előfizetéssel.
De ha van előfizetésed akkor bármikor telepíthető Office 365 folyamatos frissítéssel 5 PC/Mac-re. (Családi csomaggal meg is osztható 6 személlyel.) -
asdf_
veterán
válasz
xcsaba1975 #136 üzenetére
Office helyett külön letöltöd a Wordöt meg az Excelt?
-
xcsaba1975
tag
Egy érdekes dolog.....!
Microsoft office.S 22- ön működik, ..alap iPad 2018 hibátlan. Itt csak az olvasási funkció van, ha szerkeszteni szeretném vegyem meg az éves előfizetést!!! Megvettem, nem is a pénz a lényeg, de eddig minden mobil eszközön tudtam használni.
Asztali gépen legális 2016- os office van, de az előfizetés nem jó neki,vegyem meg az office 365- öt.Másnál is így van?
-
bezz
tag
válasz
xcsaba1975 #128 üzenetére
Én ezt használom. Számomra tökéletes.
[link] -
Promi
aktív tag
válasz
xcsaba1975 #131 üzenetére
A kedvedért ki próbáltam asztali pc-ről látja , és tölti is az usb a/c 3.0, és usb a/c 3.2 csatlakozókat. Laptopról pedig már próbáltam, ott is jó. Fura is volna, ha egy csúcs tablet ilyen bagatell dolgon elvérezne. Aki azt írta nyilván a konkurenciától írta.
-
xcsaba1975
tag
Sziasztok! Lehet hogy nagy baromság amit kérdezek de ezt fontos lenne tudnom. A samsung oldalán a vélemények között azt olvastam hogy a tablet nem képes komunikálni pc-vel usb 3.0-ás porton kersztül vezetékkel. A laptomomon nics usb-c csatlakozó,akkor nem is tudom összekötni? (nem hinném hogy így lenne de ti biztosan jobban tudjátok.
)
-
Promi
aktív tag
válasz
xcsaba1975 #128 üzenetére
Nem sok tokot találni hozzá, én a gyári mágnesest választottam bár nem olcsó (szinte mindig a gyári a legjobb). Én a Media Markt okospultnál rakattam fel fóliát, bár ez sem olcsó. Viszont nagyon jó, alig van rajta ujjlenyomat.
-
xcsaba1975
tag
Sziasztok! Tab s8+- hoz tudtok ajánlani valami jó üvegfóliát es tokot? S pennel sokat lenne használva.
-
MrOomen
tag
Tab S7 és S8 kijelzője LCD ellenére szerintem nagyon jó lett.
Érzékeny vagyok a kijelzőkre, de ha hozzám vágnának egyet, gond nélkül meg tudnék vele barátkozni.
S6ról mondjuk nem váltanék, hiszen hibátlanul hozza nálam a szintet, a plusz modellek mérete viszont már más tészta :) Az Ultra nagyon tetszik, de azt már nem tudnám kihasználni -
whatnot
őstag
Köszönöm a tippet
Sikerült is így rendelni egy grafit S8+at, 343e helyett 278-ért, ami kb. 19%-kal kevesebb.#115
Ezen gondolkoztam én is, de főleg az OLED képernyő miatt inkább S8+. Nagyobb kezeim vannak, ill. főleg a billentyűzettel használom, így talán nem lesz gond.
Az oldaltáskámba ez már lehet, nem fér bele, majd kiderül. -
Kaposye
csendes tag
Igen, a méret. Kényelmetlenül nagy.( 12,4") Az S8 Ultra 14,6"- ról ne is beszéljünk....A sima S8 meg nem amoledes....az meg úgy nem kell... Csak biillentyűzettel érdemes, mint laptopot használni. A Tab S6 ( Amoledes) volt a maga 10,5- vel szuper. Vadászom is újra....mégha 2 éves a példány, akkor is....Nálam a mobilitás is fontos. Sőt. Tabnál csak az.
-
asdf_
veterán
Bestbuy topic. Van kupon, fix is meg talán ajánlós is, és a kettőt lehet egymásra rakni, ha lte-set veszel, talán még a keszülékcserés trükközés is megy, nem vagyok képben, megvan már hónapok óta.
Kezelhetőség egyéni lehet, mondjuk az élei nem kerekített eléggé, így egy gumikabát kell majd neki, de ez alapfelszereltség volt nálam már korábban is. -
whatnot
őstag
Sziasztok!
S8+ tablettel szemezek, de a 340ezres ár kicsit erős.
Rózsaarany színben beszerezhető 270ért is, de férfi lévén azért...Mivel nekem mindenképp kell a billentyűzetes tok hozzá, kérdés: a bezelen kívül mi látszik belőle? Mert ha csak a bezel látszik, lehet, inkább bevállalom a rózsaarany színt, hogy 70ezret spóroljak.
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok, az S8 ceruzája ha le van merülve, egyáltalán nem működik, vagy csak a BT funkciók nem működnek?
-
Kaposye
csendes tag
S8+ 5G. Android biztonsági javítás 05.01.... Samsung, h frissít?
-
zmtTom
aktív tag
Esetleg meg tudja valaki mondani hogy most a Vodánál vásárolt Tab S8 5g-s az gyárilag független vagy nem? Mert szeretnék venni egyet, de nem vodás kártyához. Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged