Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
G3 behúzva, maradt még 7 meccs, majd este ránézek. Ben József rohadt jó, ha van helye a 16oson belül akkor garantáltan gól, viszont birkózni nem lehet vele, ez az egyetlen érezhető hiányossága. Hagi is meglepően használható még, nem op, de nem is szar, és meglőttem vele az 1. szögletgólomat is
A Renato/Bruno középpálya még felemás, néha úgy érzem Bruno dolgozik Renato helyett is, máskor meg utóbbi vadász le mindenkit. Remek példa rá, hogy kapott MOTM-et is úgy, hogy se gólja se gólpassza nem volt. Bamba is fasza, Mané szintjét simán hozza, talán jobb is kicsit. Egyedül Salaht érzem semmilyennek a kptól felfele, alig volt kiemelkedő meccse. A védelem elég stabil lett Blanc és Capita érkezésével, amit tudnak megtesznek, Blanc póklábai is nagyon jók, a Rashford meg Felix féle cinkelt glitch lapokkal persze ők se tudnak mit kezdeni, de hát ez van
Cr lapja meg 0, csereként 1 győztes gólja volt összesen, sztem inkább Zahat erőltetem továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Renato/Bruno középpálya még felemás, néha úgy érzem Bruno dolgozik Renato helyett is, máskor meg utóbbi vadász le mindenkit. Remek példa rá, hogy kapott MOTM-et is úgy, hogy se gólja se gólpassza nem volt. Bamba is fasza, Mané szintjét simán hozza, talán jobb is kicsit. Egyedül Salaht érzem semmilyennek a kptól felfele, alig volt kiemelkedő meccse. A védelem elég stabil lett Blanc és Capita érkezésével, amit tudnak megtesznek, Blanc póklábai is nagyon jók, a Rashford meg Felix féle cinkelt glitch lapokkal persze ők se tudnak mit kezdeni, de hát ez van
Cr lapja meg 0, csereként 1 győztes gólja volt összesen, sztem inkább Zahat erőltetem továbbra is.