Új hozzászólás Aktív témák

• Isten88

senior tag

válasz Genius007 #6520 üzenetére

Köszönöm szépen a gyors választ, a "-console" rész kellett csak, kipróbáltam, bejött.
    A "rate"-ről rudnál nekem kicsit mesélni, hogy mi az a 25000, valamint az utóbbi kettő 100? Meg ezek mit állítanak? Csak mert ha tudom, hogy mit jelent, talán jobban tudom majd memorizálni a későbbi időkre... :)
    CS 1.6-tal játszottam eddig több-kevesebb sikerrel, mostanában haverokkal toljuk, csinálok itthon dedicated szervert és becsatlakoznak hozzám, ebből kaptam kedvet a Source-hoz is, csak ott még lámáskodok.
    Nickem "Isten88 [HUN]", de ha jóváhagyjátok, akkor beteszem a "[PH]"-s tagot is, csak gondoltam előtte megkérdezem, nehogy rosszat csináljak vele és megsértsek valakit.
    Szerverek? Hát, a magyar szervereket előnyben részesítettem alacsony pingjük miatt. Játékon belüli keresőt használtam, és amit kiadott alacsony pinggel, ahhoz ptóbáltam csatlakozni, de eddig csak azokhoz sikerült, amelyik a rate-et magának átállította. Azt hiszem ilyen volt az "X-treme", vagy valami hasonló nevű szerver is. Mint előző hozzászólásomból kiderült, próbáltam a PH-shoz is csatlakozni, de azt hiszem a rate beállítási problémáim miatt nem jártam sikerrel.
    Tudnátok pár IP-t adni, ahol jót szoktatok funolni, és vannak playerek is?
    Még csak tört szerveresek jöhetnek szóba...mennyi a játék ára? Kb...?
    Még az is érdekelne, hogy tehetem be a számlálókat a jobb alsó sarokba, mint ami az előttem hozzászólónál is van [(#6521) Vasinger!], mert CS 1.6-ban is hasznát vettem...
    Köszönöm szépen a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák